Poraďte Blondínke - Suzuki

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poraďte Blondínke - Suzuki

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak iste, ak nema niekoho, kto jej poradi tak nech to da do servisu a nech jej to opravia, len zaplati tu spoluucast zrejme a ta moze vyjst drahsie ako keby to riesila rozpoctom
3londinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 3londinka »

No nie som skúsený vodic. Parkujem od všetkých co najďalej. Teraz ale niečo vykopávaju bola som blizko. Uznavam. Bala som sa vyjsť von vzala by som mu mozno spätne. Ako auto ma ruzove potahy, ruzovy volat nalepene macky, spz ma kvetinky okolo... Tak bol to nejaký kreten v každom prípade. Pisala som emaily o cenovu ponuku ceny su od 110 do 170. Ked som si davala poistenie som ai ista ze som žiadala aj priplatiť balíček ako vandalizmus, zver a pod. Potom som este telefonovala ci to mam a ano tvrdili. Ked som to ale celé poslala ze nemam nárok. Nevedia nájsť dodatok idu presetrovat mam čakať. Najviac ma hnevá ze to bude poznať. Aj ked sa trafi farba bude nova a zvysok auta iny. A este k tomu susedovi myslim ze to bol on parkovala som ako debil. Mozno mu krivdim a bol to uplne niekto iný. Ak ak by som mala dokaz ze je to on neposkodila by som mu auto ani nič 🙂
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tie cenové ponuky sú približne v hodnote spoluúčasti, čiže by si mohla riešiť opravu aj bez poistky, vyjde ťa to približne rovnako/lacnejšie. Samozrejme počkaj, kým ti v poisťovni preveria a potvrdia poistku a výšku spoluúčasti.

A je dobré, že od opravy očakávaš to najhoršie, možno nakoniec budeš príjemne prekvapená ako to bude vyzerať dobre. Na predchádzajúcom 13r aute som nechal meniť a nanovo lakovať blatník a vôbec nebolo vidno rozdiel oproti zvyšku auta - iba ak som sa na to naozaj sústredil.
Animorph
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Animorph »

Neviem odkiaľ si, ale určite si Suzuki nedávaj opravovať do autorizáku v NR. Vlastná negatívna skúsenosť.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

https://auto.bazos.sk/inzerat/126152771 ... 5-2010.php

zavolaj sem ze za kolko pusti dvere. tazko sa predavaju takze by si ich mohla mat aj za nejakych 80€ + cesta do piestan a mozno ti ich aj na mieste vymeni
Napísať odpoveď