Citacka digitalnych knih
Citacka digitalnych knih
Caute. dokaze ebook citacka precitat aj velke pdfka o velkosti 150 mb? A dokonca je to farebne, su tam obrazky a text. Nemam skusenosti s citackami, chcem si kupit,avsak nie je mi jasne ci tie pdfka musia byt nejake specialne upravene bez obrazkov a len urcita velkost atd
dakujem
dakujem
Re: Citacka digitalnych knih
zavisi od konkretneho modelu citacky, su medzi nimi niekedy velke rozdiely
Tieto neviem. Drahšie zvládajú aj väčšie pdfka. Ale ak to chces na A4 PDF tak 6" určite nie. To nebude skoro vidno text.
A4 je k comu dobra? Mam par knih z warezu napr , jedna z nich je vo formate pdf 140 mb.
A4 myslím veľkosť strany. Ak je strana toho pdfka veľká približne ako A4 tak to určite potrebuješ aspoň 10" čítačku.
phdfka hlavne niesu uplne vhodne pre citacku, to je len taka nudzovka
je na to samostatny format ktory nema zadefinovane rozlozenie strany. To si spravi samotna citacka. Logicky tym padom sa da aj menit velkost pisma.
je na to samostatny format ktory nema zadefinovane rozlozenie strany. To si spravi samotna citacka. Logicky tym padom sa da aj menit velkost pisma.
Citacka si to upravi vravis, nevadi jej farebne pdfko, zobrazi to ciernobiele?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jasne, ved ked je raz citacka ciernobiela, nezobrazi ho farebne 
Aj ja mam ciernobielu citacku a je to bez problemov. Aj na internet sa s tym da ist cez wi-fi, ale to len ako taka nudzovka.
Aj ja mam ciernobielu citacku a je to bez problemov. Aj na internet sa s tym da ist cez wi-fi, ale to len ako taka nudzovka.