Dedoles
-
blackieees
Medium Expert
Dedoles
Ahojte, doteraz som myslel, že Dedoles je slovenská firma, ale mať za tie ceny štítok Made in China? Je to ok?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Dedoles
Výroba na Slovensku by to predražila natoľko, že by to bolo zrejme nepredajné.
na Svk sa textil v podstate nevyraba, cinskej produkcii je tazke konkurovat.blackieees napísal: 11 júl 2021, 1:53 Ahojte, doteraz som myslel, že Dedoles je slovenská firma, ale mať za tie ceny štítok Made in China? Je to ok?
Ak by si chcel slovenske ponozky tak napr https://sk.tatrasvit-socks.eu/ s ktorymi mam vybornu skusenost a maju aj siroky vyber
-
starysomar
Hardcore addict
Ja možno skúsim, čo vydržia ako pracovné. Mýlia ma "recenzie", napísané riaditeľom spoločnosti.
Marketingova znacka, nic viac, nic menej. Vela ludi neriesi kvalitu ponoziek ale stacia im pekne farbicky a obrazocky.
Tiez nakupujem tatrasvit, uz niekolko rokov len od nich.
Tiez nakupujem tatrasvit, uz niekolko rokov len od nich.
-
starysomar
Hardcore addict
Nederú sa? 8 hodín v pracovných topánkach...?
No ale Dedoles je otras čo sa kvality týka, viac by som nekúpil. Naopak Fusakle sa myslím vyrábajú tu a aj kvalita je lepšia.
v ponuke maju cca niekolko desiatok roznych druhov, na zimu, na leto, z roznych materialov, na rozne cinnosti , ine opotrebenie bude u 70kg clovek a ine u 100kg atd. Takze pochopitelne aj ich zivnostnost je rozdielna a vzdy bude obmedzena. Ja som od nich mal asi 5roznych druhov a spokojnost.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
pracujem pre Fusakle, je to cz/sk výroba. vyrábame napr vo svite
ak by mal niekto záujem, viem poskytnúť 30% zľavu na nový tovar.
Akoze niektore produkty robi pre nich tatrasvit?
Logicky zalezi ake. Klasicke balnene vydrzia dlho ale napr bambusove menej vydrzia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nemáme vlastnú výrobnú linku, čiže dávame zákazky do takýchto firiem. viem o svite, banskej štiavnici a trebíči v cz.
Reklama Dedoles = taká detská reklama
Zopár som ich dostal na vianoce ako darček, ale vyťahujem ich len keď sú všetky jednofarebné čierne/šedé ponožky v praní a musím si zobrať tieto.
Niektoré dizajny na leto ešte budiš, ale väčšina pre dospelého chlapa nenositeľná. Sám by som si tie ponožky isto nekúpil. Pre deti ale super - tuším vedia mať aj slušné akcie, že ich nakúpiš za pár eur.
Btw., Jaro Chrapko (CEO) sa tuším vyjadril v rozhovore, že ak by sa nejak radikálnejšie sprísnili podmienky na migrovanie tovaru medzi Slovenskom a Tureckom (spolu s čínou nosný pilier Dedoles výroby), tak tú firmu môžu rovno zabaliť.
Btw., Jaro Chrapko (CEO) sa tuším vyjadril v rozhovore, že ak by sa nejak radikálnejšie sprísnili podmienky na migrovanie tovaru medzi Slovenskom a Tureckom (spolu s čínou nosný pilier Dedoles výroby), tak tú firmu môžu rovno zabaliť.
Farebné ponožky nosím roky a ešte mi nikto nepovedal, že som detinský alebo "nejsom chlap", keď mám farebné ponožky. Aj keď muž nosí formálne oblečenie, tak tie ponožky sú priestor, kde môže prejaviť svoju osobnosť a nepútať pozornosť, pretože ponožky ti aj tak nikto nevidí, keď máš nohavice a formálne topánky.
Za infantilné skôr pokladám u mužov spodné prádlo s rôznymi sexuálnymi narážkami, alebo narážkami na veľkosť vybavenia...ako keď má niekto boxerky so slonom /s vysávačom v mieste, kde má pod tým penis a pod... Možno v puberte by mi to prišlo cool, ale v mojom veku už viem, čo majú ľudia pod spodným prádlom a nie je treba na to upozorňovať motívom na boxerkách.
Za infantilné skôr pokladám u mužov spodné prádlo s rôznymi sexuálnymi narážkami, alebo narážkami na veľkosť vybavenia...ako keď má niekto boxerky so slonom /s vysávačom v mieste, kde má pod tým penis a pod... Možno v puberte by mi to prišlo cool, ale v mojom veku už viem, čo majú ľudia pod spodným prádlom a nie je treba na to upozorňovať motívom na boxerkách.
Vidíš, ja zase tebou spomínané boxerky nepovažujem za infantilné, lebo napr. v mojom prípade ich vidím len ja a moja žena, nikto iný. Ak to neprekáža jej, tak prečo nie. Každopádne také trencle nemám, len vravím že je to vec, ktorá nie je pre verejnosť (narozdiel od ponožiek, ktoré ti pri 95% nohavíc vidno bude)...
Hovorím práve o formálnom oblečení - ak máš formálny look a do toho si dáš nespárované ponožky s mrkvičkami, tak to jednoducho nie je podľa mňa vyjadrenie osobnosti, ale prešľap. Ak si to dáš na výlet v lete ku kraťasom a tričku tak (to síce aj tak vyzerá imo zle, ale aspoň) je to ako tak fajn. Ja nie som žiadny módny policajt ani nič, ale sú veci ktoré sa jednoducho spolu nenosia a jednou z tých vecí sú takéto ponožky s formálnymi handrami.
Hovorím práve o formálnom oblečení - ak máš formálny look a do toho si dáš nespárované ponožky s mrkvičkami, tak to jednoducho nie je podľa mňa vyjadrenie osobnosti, ale prešľap. Ak si to dáš na výlet v lete ku kraťasom a tričku tak (to síce aj tak vyzerá imo zle, ale aspoň) je to ako tak fajn. Ja nie som žiadny módny policajt ani nič, ale sú veci ktoré sa jednoducho spolu nenosia a jednou z tých vecí sú takéto ponožky s formálnymi handrami.
bezne kontrolujes okoloiducim ludom spodne pradlo?ephramko napísal: 11 júl 2021, 21:32Za infantilné skôr pokladám u mužov spodné prádlo s rôznymi sexuálnymi narážkami
Práve toto bol jeden z prvých momentov, kedy som sa reálne stretol s “veselými” ponožkami. Pracoval som na centrále jednej veľkej banky, chodil som formálne oblečený a nejeden kolega to takto k obleku mal. Tiež sa na to pozerám rozpačito.
to neznamena, ze si to ludia nemysliaephramko napísal: 11 júl 2021, 21:32 Farebné ponožky nosím roky a ešte mi nikto nepovedal, že som detinský alebo "nejsom chlap", keď mám farebné ponožky.
Keby som sa mal trápiť tým, čo si o mne pomyslí náhodný cudzí človek, tak ani nevychádzam z domu.
Nežijeme v socializme, že by VB šikanovala a mlátila chalanov s dlhými vlasmi.
Kamoška mi vravela, že keď bola v USA, tak si tam po nákupnom centre vykračoval asi 50R obézny chlap oblečený ako playboy zajačik.
A zatiaľ čo ona bola v šoku, tak Američania sa ani neotáčali, že čo to je za exota...
Nežijeme v socializme, že by VB šikanovala a mlátila chalanov s dlhými vlasmi.
Kamoška mi vravela, že keď bola v USA, tak si tam po nákupnom centre vykračoval asi 50R obézny chlap oblečený ako playboy zajačik.
Veď tak to má byť. Tak ako sa tebe zdá infantilné na chlapovi spodné prádlo so slonom, mne sa zdajú infantilné a hlavne nevkusné takéto ponožky na dospelom chlapovi, duplom vo formálnom oblečení. Každý máme právo myslieť si niečo iné a určite ti tvoj názor neberiem.