Má zmysel sa ešte o niečo pokúsiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Helly
Medium Expert
Medium Expert

Má zmysel sa ešte o niečo pokúsiť?

Príspevok od používateľa Helly »

Ahojte,

s priateľkou sme boli spolu cca 1 a pol roka. Ja mám 27 ona 21. Rok sme spolu normálne randili, chodili von, na výlety, občas som prespal ja u nej, občas ona u mňa. Začiatkom tohto roku sme začali spolu bývať. Všetko bolo v poriadku, tešili sme sa jeden z druhého a všeobecne zo života. V ničom nebol problém. Vzhľadom na covid sme boli obaja nezamestnaní, ale aj ja som si našiel prácu a aj ona. Popri tom som ju dokopal k tomu, aby si dokončila strednú školu (príbeh sám o sebe, nie je to ale tým, že by bola hlúpa). Do školy ju prijali, samozrejme ju chcela roiť dištančne, lebo je v inom meste. Vtedy sme sa bavili o tom, že ako by sme fungovali, keby jej dištančné vzdelávanie neschvália a pod. Opýtala sa ma, či si myslím, že náš vzťah vydrží. Ja som jej odpovedal, že neviem. A tu nastal prvý kameň úrazu, nemyslel som že to pochopí zle. Vždy som ju v jej aktivitách podporoval, inak by to nebolo ani v tomto prípade. Ospravedlnil som sa jej za to viackrát, snažil sa jej vysvetliť že som to tak nemyslel ako to vyznelo. Myslel som si, že to pochopila a ideme ďalej. Po čase, možno mesiaci, sa ale zrazu somnou rozišla, cez facebook. Vydiskutovali sme si to, a myslel som si, že proste budeme fungovať ďalej. Posledný mesiac to ale začalo znovu. Začala byť protivná, začala mi vyčítať skoro všetko, čo som urobil, resp neurobil, inokedy bola zase úplne v pohode. Keď sme sa asi pred týždňom bavili, že kde je proste prolém, tak mi vyčítala opäť to s tou školou, čo som sa jej opäť snažil vysvetliť, vyčítala mi že hrám s kamošmi CSko, ktoré jej zo začiatku vôbec nevadilo, postupom času však áno, no vždy som ho hral vtedy, keď sme spolu neboli, čiže nijakým spôsobom ju to nemohlo ovplyvňovať. Ďalšia vec, že ja mám záľuby, a ona nie. Tak isto mi vyčítala, že nemáme žiadne spoločné aktivity. Pritom sme spolu chodili na výlety, pozerali seriály atď. Ale vždy som bol otvorený novým veciam, ktoré sme mohli robiť spoločne. A posledná vec, že mám 3 kapely (každá v inom meste), takže som aj cez týždeň zvykol ísť na večerňajšiu skúšku, no po nej som sa aj vrátil. Aj časovo som sa to snažil zorganizovať tak, aby to nijakým spôsobom neovplyvňovalo náš spoločný čas. Aby som to skrátil, v sobotu sa somnou rozišla, opäť cez facebook. Nevie mi v podstate povedať žiadny rozumný dôvod, prečo to urobila, jediné čo som sa od nej dozvedel, že proste už nechce zachraňovať náš vzťah a chce byť šťastná, a jediná vec, ktorá jej v tom bráni, je náš vzťah.
Jediný problém, ktorý sme mali v poslednej dobe, bol ten, že mali rozlúčkovú party s kolegyňou práve na moje meniny. Nevyčítal som jej to, ešte sa ma aj pýtala, či mi to bude vadiť ak by tam išla. Na to som jej ja povedal, že mi nevadí že ide s nimi niečo osláviť, ale že to zrovna nemuselo byť na moje meniny. Samozrejme došla na druhý deň ráno, chvílu si oddýchla a potom bola zase ako vymenená a úplne v pohode. Toto trvalo do piatku, keď som ju ráno zaviezol do práce a išiel za rodičmi na víkend. Následne v sobotu prišla správa, ktorú som popísal vyššie.
Aktuálne som u rodičov, lebo ma poprosila, aby som tam nebol keď sa bude sťahovať. Dokonca dve noci spala u nejkého kolegu na chate, ale ževraj je tam sama. Nevedela si predstaviť, ako bude po rozchode somnou spať v jednej posteli, tak radšej zostala niekde na samote. Do soboty by mi mala vrátiť kľúče.

Čo si o tom myslíte? Má zmysel sa to snažiť nejako zachrániť alebo mám na ňu čo najskôr zaudnúť?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Má zmysel sa ešte o niečo pokúsiť?

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nemá zmysel dopodrobna vysvetlovať čo sa udialo, len jedna vec - svoju rolu tam hrá jej kolega u ktorého spala = spala s ním.
Rozišla sa ona s tebou dala ti to jasne najavo na FB, chce byť s iným ale nenapíše to tak priamo aby nevyzerala za ku*vu ktorá ťa podviedla.
Helly
Medium Expert
Medium Expert

Jasné, nevylučujem aj toto. Ale ako ju poznám, ako sa aj správala ku mne a čo som si o nej aj zisťoval, ešte predtým ako sme začali spolu chodiť, a čo mi aj ona vravela, tak takáto nie je. Ale ako vravím, nevylučujem aj túto možnosť, sám som nad tým rozmýšlal. Komunikujem aj s jej mamou, myslím si, že máme dobrý vzťah. Aj mi preposielala správy, ktoré si apolu vymenili. Dokonca ani jej o tom nepovedala, keby spolu nekomunikujeme, tak si myslí, že je všetko v poriadku. A viem, že sa spolu kedysi bavili o všetkom. Príde mi to všetko čudné a strašne absurdné a preto neviem, čo ďalej.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Má 21 rokov chce skusiť niekoho ineho kým sa dá, ty máš 27, vek na ženenie. Ona si hladá zamienky prečo nemože váš vztah fungovať.
Napísala ti že nechce mať vzťah stebou a ani ho nechce zachranovať. Ja nevidim dovod nato, aby mala spať na chate nejakeho kolegu.
A že je tam sama? tak určite, kluče od chaty jej asi spadli z jasneho neba. Nedá sa jej veriť, bohvie čo všetko ju k tomu viedlo ale je to v háji.
Ak chceš ti najdem temu tu na fore, kde normálne zadaná baba šla na byt ku kolegovi ze mali párty a nakoniec to dopadlo tak, že ten nešťastník čo tu svoj problem rozoberal sa dozvedel ze mala tam nechránený sex lebo jej našiel tabletky proti otehotneniu.
Skrátka nepodcenovat situáciu frajerka ide na párty ku kolegovi a nakoniec sa to tam skonči sexom ako aj tá tvoja co tam 2 dni spala, lebo ona asi nemá kde inde spať len u kolegu na chate.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Nezvyknem suhlasit s Blasbitom, ale teraz mu davam za pravdu. Je mlada, ma 21 rokov, mozno spoznala ineho a ma zivot pred sebou. Mozno sa chce bavit, mozno nema zaujem byt odkazana sama na seba pri spolocnom byvani (nema tzv. mama hotel) a kto vie aku rolu zohnal v tom jej kolega. Co mozes urobit, tak to je seknut s tym, nevolat jej, nepisat a nechat ju tak. Mozno sa o par dni spamatas. Tym, ze ju budes otravovat, tak sa jej len znechutis. Ako sa hovori, tak na lasku treba dvoch.
Helly
Medium Expert
Medium Expert

Odsťahovala sa, ani sme sa nestretli. Čo viem od jej mami, nasťahovala sa k tomu kolegovi, čiže je to asi jasné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Uplne jasné, hladala si zámienky aby ťa očiernila a pred sebou samou aby svoj skutok ospravedlnila, aby šla s čistým štítom za kolegom.
Urob si službu chod do mesta s kamošmi a chodte za babami, bude sa ti lahšie zabúdať.
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fildinko »

Blastbit napísal: 14 júl 2021, 13:02Urob si službu chod do mesta s kamošmi a chodte za babami, bude sa ti lahšie zabúdať.
Toto niekedy vážne niekomu pomohlo po rozchode?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne hej :D treba ist za inými babami, city raz prejdu, este si clovek povie ked si ex hladala zámienky nato prečo niečo nemože fungovať a beží za iným trtošiť na jeho byt a k nemu bývať, tak si potom tak človek povie, urobila to mne, urobí to aj inemu - momentálne sa to týka Hellyho.
Napísať odpoveď