RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
"pekne" !!!! to oni sa chcu z trhu uplne odpisat?
nema niekto ucet na rapidshare? alebo nepozna niekoho? chcem si odtial stiahnut svoje subory a definitivne odtial odist...to sa bez zaplateneho uctu neda, kedze pre free userov obmedzili rychlost stahovania na "nekonecno"...
napiste mi spravu...
-
Scorpion90
King
Asi poznam odpoved, ale aj tak sa opytam ... Myslite, ze v nejakom vesmire existuje nejaka (offline) zaloha rapidshare.de fajlov ?
Viem, ze sluzba je dead uz dlho, ale predsa ci nahodou niekto nevie ... Ked sa teda hovori , ze raz na internete - navzdy na internete ... eh.
Totiz snazim sa najst jedno moje stare osobne video, no moj stary komp uz neexistuje a jedine co po tomto videu "ostalo" je link na rapidshare.de
V alternativnom vesmire som si to predstavoval tak, ze napisem nejakym typkom odtial (byvalim?), poslem im link na zaklade ktoreho by ten fajl identifikovali, vytiahli by ho, ja by som im poslal nejaky vacsi obnos penazi a stastie na oboch stranach...
Asi hlupost ze
Totiz snazim sa najst jedno moje stare osobne video, no moj stary komp uz neexistuje a jedine co po tomto videu "ostalo" je link na rapidshare.de
V alternativnom vesmire som si to predstavoval tak, ze napisem nejakym typkom odtial (byvalim?), poslem im link na zaklade ktoreho by ten fajl identifikovali, vytiahli by ho, ja by som im poslal nejaky vacsi obnos penazi a stastie na oboch stranach...
Asi hlupost ze
Ten archív isto nepomôže, 0% šanca. To sú len nacachované statické podoby stránok, ak samotné assety (alebo v tomto prípade fajly) sú zmazané, tak ich jednoducho neukáže.
Čo sa týka tvojej otázky - fyzicky to niekde podľa mňa majú, ale šanca že teraz niekto pôjde hľadať a posielať ti jeden súbor sa blíži k 0%.
Čo sa týka tvojej otázky - fyzicky to niekde podľa mňa majú, ale šanca že teraz niekto pôjde hľadať a posielať ti jeden súbor sa blíži k 0%.
Z akého dôvodu by tie stovky miliónov terabajtov dát udržiavali pri živote vyše 6 rokov? Z čoho by to platili?