Normalny clovek - aky by mal byt?
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Normalny clovek - aky by mal byt?
Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
-
Lord PROXI
King
Uz som chcel s tebou suhlasit, okrem toho Busha. Ale zarazila ma posledna veta - skoda, ze je to zart...jjj napísal:njn co je vlasne "normalne?"btw nikoho normalneho som este nestretol kazdy clovek je jedinecny a svojim sposobom nenormalny ... napr taky bush je on normalny podla mna urcite nie
![]()
tot berte ako zartik bo sa nudim
-
Seymour
Medium Star
ved prave o to mi ide - co je vlastne normalne??? pre kazdeho je nieco ine normalne, ja napr. nikdy nepoxopim, ako niekto moze mat rad alebo dokonca mat psa, je to podla mna extremne nenormalne... to si ale zas moze niekto mysliet o mne a o mackach... pre grekov(na ostrovnej casti) je normalne, ze nezamykaju auta, na to som sa pozeral ako...
Normalny clovek by sa mal spravat tak, aby bol sam so sebou spokojny a aby aj okolie bolo spokojne s nim. Pojem normalny clovek je subjektivna vec, vzdy ovplyvnena spolocnostou, v ktorej clovek vyrasta. Preto je pre kazdeho normalne nieco ine... Zaroven kazdy clovek povazuje sam seba za normalneho, inac by sa tak nespraval. Teda ak sa sam povazuje za normalneho, je teda normalny. To, ze je jeho spravanie chapane spolocnostou ako nenormalne, je len fakt, ze spolocnost ako taka si urcila pravidla normalneho spravania sa a podla toho hodnoti inych... Je trochu irelevantne bavit sa o normalnosti vzhladom k tomu co som napisal vyssie...
ja nepochopim jak mozes mat macku sak to su hnusne male bestie co nic nerobia iba provokuju mojho psa a este k tomu som na nich alergickyCatlover napísal:ved prave o to mi ide - co je vlastne normalne??? pre kazdeho je nieco ine normalne, ja napr. nikdy nepoxopim, ako niekto moze mat rad alebo dokonca mat psa, je to podla mna extremne nenormalne... to si ale zas moze niekto mysliet o mne a o mackach... pre grekov(na ostrovnej casti) je normalne, ze nezamykaju auta, na to som sa pozeral ako...
okrem toho macka je hnusne vypocitave a zakerne zviera
-
Seymour
Medium Star
jeeeeeej... aky krasny nazorskenner napísal:ja nepochopim jak mozes mat macku sak to su hnusne male bestie co nic nerobia iba provokuju mojho psa a este k tomu som na nich alergicky
okrem toho macka je hnusne vypocitave a zakerne zviera
a kto nema rad macky, urcite nema az tak uplne rad aj zeny...