Cúvacia kamera Land Cruiser

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Cúvacia kamera Land Cruiser

Príspevok od používateľa DENNY »

Ahojte,

svokor ma poprosil či mu nenájdem niekde cúvaciu kameru, ktorú by si chcel dodatočne dať do svojho Land Cruisera. Dôležitá poznámka je však to, že nemá multimediálne rádio - má len klasické rádio, ktoré je ozaj len rádiom :mrgreen:

Dá sa kúpiť aj kamera prepojená na nejaký externý displej? Alebo ako to funguje? Ja sa v tomto absolútne nevyznám, aj som googlil, ale našiel som len kamery, ktoré sa káblom prepájajú do rádia kde sa následne zobrazí obraz.

Ďakujem za rady, prikladám foto auta, aké má:
Spoiler
01B7A509-1188-4092-AED4-C38E0790D1C5.jpeg
Hensym
VIP
VIP

Re: Cúvacia kamera Land Cruiser

Príspevok od používateľa Hensym »

Kúpiť nejaké 2din rádio s Androidom (často sa robia aj s rámčekom na mieru pre daný model a vyzerá to ako séria), ktoré podporuje kameru a potom to len zapojiť? Ale čo sa týka svižnosti rádia a spoľahlivosti - neviem, nemám skúsenosti, keď som to v minulosti chcel riešiť, tak ma odradila práve nedôvera v lacnú čínsku elektroniku.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

...Autokamery v spätnom zrkadle...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tie ti pomôžu v com?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sú parkovacie kamery, ktorých displej je integrovaný v zrkadle späťáku. Na ali som videl také univerzálne späťáky s displejom, len trebalo poznať uchytenie späťáku v aute.

Otázne tiež je, kde bude kamera - univerzálne sú integrované hlavne v osvetlení špz alebo v rámčeku špz.

Všetko je na aliexpresse, len si treba vybrať tú správnu. Neexistuje nejaké land cruiserové fórum alebo skupina na FB, kde už to určite niekto riešil?

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... nd+cruiser
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

brm - niečo na tento štýl integrovaného displeja v späťáku som už niekedy niekde počul aj ja, len osobne s tým nemám žiadne skúsenosti a netuším ako sa takéto kamery montujú do auta dodatočne. Prípadne sa opýtam priamo v autorizovanom servise, no tam neočakávam nejakú rozumnú cenu ani náhodou :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Kamarát mal taký aliexpress späťák vo Fabii, vyzeralo to celkom zaujímavo a funkčne. Na druhú polovicu späťáku sa dala napojiť ešte aj druhá kamera - napr. predná. Potom vymenil rádio a už má obraz priamo na displeji rádia alá originál.
Spoiler
024.jpg
V autorizáku sa môžeš opýtať, či existuje nejaké originálne riešenie. To si potom môžeš skúsiť pozháňať cez internet za zlomok ceny ponúkanej v autorizáku. Radšej sa obráť na nejakého garážovníka alebo nejakého domáceho kutila, ktorý sa vyzná aj do elektriky.
Napísať odpoveď