skúsenosti s laserovým diaľkomerom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mirrorion
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

skúsenosti s laserovým diaľkomerom

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Ahojte, prosím má tu niekto skúsenosti s laserovým diaľkomerom? Potrebujem kúpiť nový a nechcem znovu vybrať úplnú kravinu...

Mal som predtým roky Bosch na 4xAAA, ťažká tehla, ale meral spoľahlivo. Po jeho strate som si kúpil merač z LIDL eshopu, ktorý som už aj vrátil... Ten krám mal na slnku problémy odmerať aj krátku vzdialenosť!!! :smt098 Ak s tým pracujete, ocenil by som tip na niečo čo nemá problém v exteriéri a má dlhú výdrž batérie.

Vopred ďakujem!
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: skúsenosti s laserovým diaľkomerom

Príspevok od používateľa heker »

Na slnku mozu mat problemy aj ine. Skusal som cinsky merac z Aliexpressu za 15 eur a poviem ti, ze sice to vyzera pekne, ale praca s nim je taka neohrabana. Obcas z nicoho nic vypise pri merani error, inokedy sa ako keby zaseklo tlacitko zapinania/merania, potom zrazu za 5min pouzivania zahlasi vybitu bateriu (ma 9V bateriu). Dokonca ma niekedy pri poriadnom dennom svetle merat v interieri. Odporucam radsej priplatit za Bosch alebo skus pozriet Makitu, Makita ma tusim lacnejsie merace. Viem, ze Makita mala v meracoch 2x AAA baterky, ale zrejme maju viac modelov a tak v inych mohli byt aj 4 alebo 9V. Dokonca na meracoch vlhkosti uz pouzivaju USB nabijacku s micro USB konektorom.
Napísať odpoveď