Netflix
Re: Netflix
Je to niekto kto by isiel do skladacky Netflixu, premium ucet (4K stream) na 4 zariadenia naraz? Je to 12 eur mesacne, cize 3 eura na jedneho. Ak ano, tak dajte vediet.
Ak hladas len pre seba flek tak mam volno.
Existuje spôsob ako vyhľadať anime ktoré je dabované v čestine? Zatiaľ som našiel iba death note.
Skus stranku "filmtoro"
pripadne napis "czech dubbing" a najde ti, ale bude ti vysledkov podsuvat aj hitovky netflixu bez dabingu
pripadne napis "czech dubbing" a najde ti, ale bude ti vysledkov podsuvat aj hitovky netflixu bez dabingu
Ahojte, chcem dat zdielat svoj netflix ucet. Cize vytvorim dalsi profil. Otazka, ako zabranim tomu, aby mi napr uzivatel zmenil moje heslo?
Neda sa.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
preco Netflix zakazuje niektore filmy podla krajin?
napr Cure For Wellness ... som si 100% isty, ze ten film som uz cez Netflix asi pred polrokom kukal, no zrazu uz sa neda?
napr Cure For Wellness ... som si 100% isty, ze ten film som uz cez Netflix asi pred polrokom kukal, no zrazu uz sa neda?
Pravdepodobne je to kvoli vysielacim pravam pre televizie v nasom regione. Nejaka televizia kupila vyhradne prava na ten film, bud cielene alebo v ramci balika viacerych filmov od danej producentskej spolocnosti. Tym padom sa v nasom regione nemoze pocas urciteho casoveho obdobia vysielat inde ako na danej televiznej stanici.
V dnesnej dobe je to nezmysel ale stale to tak funguje.
V dnesnej dobe je to nezmysel ale stale to tak funguje.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
heh, tak to je vazne trochu somarina, ze sa to vztahuje aj na tieto platformy .. v eshopoch sa DVD da kupit stale .. a este k tomu ide o film z roku 2016 ...
skoda ze ti Netflixovi ulicnici vedia detekovat aj pouzitie VPNky ... no nech zije warez
skoda ze ti Netflixovi ulicnici vedia detekovat aj pouzitie VPNky ... no nech zije warez
No vsak prave ze novinka, premiera v TV
Ahojte trochu otázka z iného súdka, ale ktorá služba dostupná na Slovensku má najviac otitulkovanych titulov (CZ,SK) okrem Netflixu a HBO?
Inými slovami Amazon Prime alebo Apple tv?
Inými slovami Amazon Prime alebo Apple tv?
Apple TV nema ziadne filmy dostupne, teda, ma par svojich filmov a serialov, ale vsetko ostatne si zatial musis platit zvlast. Cize ak chces viac filmov, serialov, tak skor amazon..
Aha a ako je na to apple a amazon s titulkami?
Prípadne s detskou tvorbou v slovenskom jazyku.
Prípadne s detskou tvorbou v slovenskom jazyku.
Ahojte, nemal by niekto 1 volny flek na 4K?
Dnes mi prvykrat vyskočilo okno aby som overil ucet kodom z mailu (zdielany ucet) mohol som to odlozit, nabehlo to už aj vam?
Mne nie, ale kamarat s ktorym ucet zdielam mi uz kvoli overeniu volal.
Skúšal niekto HBO Max? Rozmýšľal som, že vyskúšam predplatiť, ale čítal som nejaké komentáre, že tam nejde ani len zvoliť jazyk programu. To by bolo vcelku odradzujúce, keby som tam mohol pozerať len dabované filmy. Vie mi niekto povedať, ako to s tým je?
Mám HBO Max, ale pozerám len cez prehliadač. Možnosť vybrať jazyk a titulky k filmu mám. Ako to je v appke cez TV, neviem.
Samozrejme, že si vieš vybrať, ale väčšinou len Originál jazyk a buď SK alebo CZ , prípadne oboje.
Ja som dúfal v lepšiu appku (a ona teoreticky aj lepšia je) po prechode na Max, ale používam Chromecast a tam je obrovský problém s titulkami. Sú strašne vysoko a nevycentrované (sú vľavo). Ľudia to reportujú už viac ako rok, bez výsledku. Toto ma sklamalo, ale tým, že titulky dáko neriešim, tak to prežijem.