PlayStation 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: PlayStation 5

Príspevok od používateľa uNfEiL »

A to driftovanie je reklamovateľné? Lebo čítal som jeden prípad kedy to typkovi nechceli reklamovať v Brlohu tak to vzal do autorizovaného a bez problému mu vymenili kus za kus.

Už keď sme pri tom. Ktoré sú autorizované Sony servisy u nás? Googlením mi našlo (okrem iných) aj nejaký T.V.A. Servis s.r.o. V Košiciach.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ja mam aktualne driftovanie na ovladaci od xbox series x, ps5 ovladac zatial drzi, no mam ho asi druhy tyzden, xbox ma rovnake spinace ALPS, mam ho od novembra, takze som fakt rad, dualsense sa zas prezmenu permanentne odpajal od konzoly, presunul som wifi router a zatial to vyzera ok, cize ak by niekomu nieco podobne robilo a mate router pri konzole tak moze to byt zdroj problemov kedze rovnake 2,4Ghz pasmo
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nové Xbox ovládače mali iný problem - neregistrovalo input. Ale.uz vydali update.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

maju problem aj s driftingom, pozri na nete, len sa o nom nehovori az tak ako pri dualsense, zial.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Mne dnes rano prisla z Datartu sms. Prekvapilo ma to, objednaval som cca v marci. Uz som to predal na bazosi 😀.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Si kupil aby si predal ci co? Alebo ta to uz od marca prestalo bavit?
ArAsHiD
Professional
Professional

Pôvodne som chcel pre seba (počas lockdownu), ale už to teraz nechcem, tak som predal.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

alebo si na tom ziskal, ja som tiez par kusov predal, tym padom mam svoju zadarmo, holt na nete vela ludi preto place, taky je svet
ArAsHiD
Professional
Professional

Hej no, nevravím, že nie. 150€ za nič v podstate. Mám ešte 2 objednávky v Mall a Alza z rovnakého dňa ako aj Datart, tak uvidím kedy budú tie.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Ahojte,
pred pár dňami som kúpil PS5 a po nainštalovaní pár hier som zistil že takto to nepôjde a musím kúpiť externý disk :D
Riešili ste tu niekto niečo také?
Ak hej, viete mi poradiť nejaké dobré, rýchle externé SSD? Myslím že tak okolo 1TB. Cenovo neviem ako sa pohybujú, ale tak do 200€ by bolo fajn :)
Ja čo som pozeral, neviem aká rýchlosť by bola dobrá, nechcem kúpiť hlúposť :) ďakujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja zrovna nechapem na co potrebuje mat niekto nainstalovanych viac ako 5 hier, toto som neriesil, skor to stiahnem ako prekopirujem
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Problem je skor ze tie hry uz dnes maju cez 100GB. Niektore
https://gamerant.com/ps5-biggest-game-file-sizes-gb/

Kazdopadne tu su nejake disky https://www.gamesradar.com/uk/ps5-external-hard-drive/
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vieš, ešte nie všade na Slovensku je optika a ja keď chcem stiahnuť hru, tak mi to trvá niekoľko hodín.. aj teraz momentálne prechádzam Last of Us 2, snažím sa nehrať vôbec nič iné aby som to prešiel a mohol uvoľniť 100 GB miesta :)

Ďakujem za disky, vyberiem si niektorí
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na externy disk sa odporuca davat iba hry z PS4. Do PS5 uz jedine nvme SSD. Ja idem dnes skusit u brata nahodit WD Blue 1 TB. Oficialne je podporovany iba rychlejsi WD Black, ale zo skusenosti z PC som sa rozhodol zvolit takmer o polovicu lacnejsi Blue. Pri hrach su to minimalne rozdiely a viac sa bojim toho, ze ho PS5 oznaci ako nekompatibilny aj ked v praxi by to malo fungovat ako nic. Vecer dam update.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

maiikY napísal: 08 aug 2021, 8:01 Vieš, ešte nie všade na Slovensku je optika a ja keď chcem stiahnuť hru, tak mi to trvá niekoľko hodín.. aj teraz momentálne prechádzam Last of Us 2, snažím sa nehrať vôbec nič iné aby som to prešiel a mohol uvoľniť 100 GB miesta :)

Ďakujem za disky, vyberiem si niektorí
ano to je pravda, par rokov sme ficali na dedine na nejakych 12Mbit/s, zachranil nas az Telekom ked to vsetko postrihal a natiahol optiku, potom ostavaju hry na bluray jedine ked nie stahovanie, inak na ps5 mi to sice nerovi, no ps4 bezne tahal okolo 30Mbit/s na 600/60 linke, co tiez nebola vyhra :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

so sietou to uz v ps5 je naparadu, staci aj 5g wifi a stahovanie hier je konecne casovo znesitelne.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ani s tým bluray diskom to niekedy nie je výhra :D väčšinou to ušetrí čas, ale napríklad som skúšal Cold War a po nainštalovaní ma privítal vyše 100GB update.. to som rovno mohol stiahnuť celu hru

A čo sa týka toho externého disku, tak plánujem kúpiť SSDčko, viem že to bude len na ps4 hry, preto zoberiem asi 1TB lebo väčšina hier je zatiaľ ps4
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pri upgrade ssd som narazil na to, ze treba mat beta software. A do beta programu sa neda prihlasit so slovenskym uctom... Takze momentalne mam pocit, ze u nas sa to "legalne" neda.
Najdalej som sa dostal na tuto stranku, kde som dal dole submit a asi to nieco odoslalo. No mail neprisiel ziadny. A ked dam to horne Register now, tak ma to posle na slovensku url ktora neexistuje :aasmile2:
https://www.playstation.com/en-us/ps5/p ... m-sign-up/

//tak uz to je potvrdene aj zo slovenskeho supportu, treba pockat kym bude beta firmware dostupny aj pre Slovensko
Gothar
Moderátor
Moderátor

Este maly update, ten WD Blue by mi aj tak nefungoval. Podla noveho videa od LTT si PS5 kontroluje ci ide o PCIe Gen 4.0 disk a iny to nepovoli. Takze je mozne pouzit akykolvek disk pokial bezi cez PCIe Gen 4.0. Rychlost nemusi byt podla specifikacii Sony.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ahojte, myslite si, ze este ma zmysel brat PS5 na nasledny dalsi predaj?
Objednal som si to v januari, samozrejme nebola...Medzitym som si to uz davno kupil odinakial, za 700 eur.
A dnes mi prisiel mail, ze teda konecne Alza ma, za rovnych 500 eur. Viem, ze sa to krasne predavalo takto pred rokom za vyssie ceny na sekundarnom trhu. Ma to zmysel brat aj teraz, aby sa mi aspon vykryla cena tej mojej, alebo podobny email ako mne prisiel dalsim 1000 ludom a trh je uz nasyteny. Co myslite?
Napísať odpoveď