Aky mate nazor na homosexualov?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
"zle ak by som to mal vidieť dlhé minuty" - to sa ako dá? Dobrovoľne?
Ak sa ni niečo nepáči - nepozerám sa na to ani chvíľku.
Ak sa ni niečo nepáči - nepozerám sa na to ani chvíľku.
Blastbit
Take veci co ty opisujes, si vacsinou lgbt nechavaju bud na sukromie alebo do svojich podnikov kde ty ako heterak nemas co robit. Ak by so nieco take videl na verejnosti, tak sa proste mozem pozerat aj inde. Dokonca som mal aj kolegov gayov/lezby a vsetci boli v pohode.
prosim ta, kde sa zvyknes pohybovat, ze take veci vidavas pravidelne? Lebo ja som nieco take nevidel za cely svoj zivot a tom som urcite starsi ako ty a zaroven zijem v "liberalnej Bratislave". Jedine co si pamatam, bolo, ze som asi pred 15rokmi v Polsku vo vlaku videl ako sa oblizovali nejake dve lezby.Modelová situácia - idem po ulici vidím dvoch mužov sa držať za ruky,bozkávať sa.
Take veci co ty opisujes, si vacsinou lgbt nechavaju bud na sukromie alebo do svojich podnikov kde ty ako heterak nemas co robit. Ak by so nieco take videl na verejnosti, tak sa proste mozem pozerat aj inde. Dokonca som mal aj kolegov gayov/lezby a vsetci boli v pohode.
Darmo som napísal čitanie s porozumením. O pravidelnosti nepadla reč z mojej strany.
Keď ja idem po ulici, tak sa po mužoch nepozeram vobec, neviem preco by som to mal robit, či to nie je niekto znamy koho poznam na to predsa staci tak sekundovy pohlad. Dlhsie sa pozeram len ked idu zaujimave zeny, ale to tiez clovek nemoze moc napadne okukovat aby to nebolo trapneBlastbit napísal: 09 aug 2021, 16:26 Darmo som napísal čitanie s porozumením. O pravidelnosti nepadla reč z mojej strany.
Takze tym chcem povedat, ze aj keby sa nejaki chlapi mali spolu na ulici neviem co, tak si to pravdepodobne ani nevsimnem, skus nieco podobne.
Vies co je divne, ze mas potrebu sa schovavat za nejaku generalnu skupinu miesto toho aby si pisal svoj nazor. Podla mna sa potom citis istejsi ze v tom niesi sam.
Lebo neni pravda ze "heterakovi" sa z pohladu na homosexualny muzsky par zdviha zaludok. Lebo ja poznam plno heterakov, dokonca sa za, jedneho povazujem a veru nikto z nich negrca pri pohlade na dvoch bozkavajucich sa muzov. Mozno si len precitlively. Takych ludi poznam plno, jeden kamarat pisti ked ho pospliecha studena voda, druhy sa bude hanbit prezliect pred kamaratmi ktorych pozna 20 rokov.
Lebo mne napriklad su taketo veci jedno, ked sa prezliekam a niekto ma potrebu sa pozerat, je to jeho vec, mne tym nijak neublizuje, vody sa nebojim, ani teplej ani studenej a ked vidim dvoch muzov sa bozkavat tak si poviem ze dobre im tak, ze si nasli jeden druheho. Urcite mi nebude na grcanie, to podla mna vobec nie je bezna reakcia a ked nad tym tak rozmyslam dokonca ma ako "heteraka" uraza ked sa tu snazis tvrdit ze to je nieco normalne.
To ze sa ti nieco paci a nieco neoaci je uplne bezne, ako som pisal, mne sa nepacia fuzate zeny a napriklad ani stare babky ale ked taku vidim tak negrcam, ani neodvraciam oci a uz vobec nechodim vypisovat na forum ze babky by so svojou starobou mali byt zavrete doma aby som sa na ne nemusel pozerat.
Lebo neni pravda ze "heterakovi" sa z pohladu na homosexualny muzsky par zdviha zaludok. Lebo ja poznam plno heterakov, dokonca sa za, jedneho povazujem a veru nikto z nich negrca pri pohlade na dvoch bozkavajucich sa muzov. Mozno si len precitlively. Takych ludi poznam plno, jeden kamarat pisti ked ho pospliecha studena voda, druhy sa bude hanbit prezliect pred kamaratmi ktorych pozna 20 rokov.
Lebo mne napriklad su taketo veci jedno, ked sa prezliekam a niekto ma potrebu sa pozerat, je to jeho vec, mne tym nijak neublizuje, vody sa nebojim, ani teplej ani studenej a ked vidim dvoch muzov sa bozkavat tak si poviem ze dobre im tak, ze si nasli jeden druheho. Urcite mi nebude na grcanie, to podla mna vobec nie je bezna reakcia a ked nad tym tak rozmyslam dokonca ma ako "heteraka" uraza ked sa tu snazis tvrdit ze to je nieco normalne.
To ze sa ti nieco paci a nieco neoaci je uplne bezne, ako som pisal, mne sa nepacia fuzate zeny a napriklad ani stare babky ale ked taku vidim tak negrcam, ani neodvraciam oci a uz vobec nechodim vypisovat na forum ze babky by so svojou starobou mali byt zavrete doma aby som sa na ne nemusel pozerat.
Stojím si v plnej miere a vážnosti za svoj nazor. Precitlivený nie som ale moja tolerancia k inak orientovaným ludom je odtial potial.
takze si homofob
-
starysomar
Hardcore addict
a ja sa ta znovu pytam, kde tych bozkavajucich sa gayov ktori ta tak nervovo ničia kde ich vídavaš? nemyslim to ironicky, naozaj ma to zaujima, lebo ja ich vonku nikdy nikde v takejto situacii nevidim, dokonca si ani napamatam kedy som videl nejakych chlapov sa drzat za ruky.. Mozno ty zijes v nejakej oblasti kde je extremna koncentracia gay komunity preto sa pytam.Blastbit napísal: 09 aug 2021, 23:35 Stojím si v plnej miere a vážnosti za svoj nazor. Precitlivený nie som ale moja tolerancia k inak orientovaným ludom je odtial potial.
Ak mam byt uprimny, ja som za cely svoj zivot, videl bozkavajucich sa chlapov mozno raz - dvakrat v nejakom filme a proste som sa vtedy pozeral inam. Nemam pocit ze by ma tento zazitok nejak dusevne poznamenal.
A este mam skusenost s gaymi z prace, kolegami, ze ked si k nim v pohode a beries ich prirodzene, tak su potom k tebe taky viacej "dotykoví" ale kedze mam rad ludi vseobecne, nikdy som to nebral negativne a nijako mi to nevadilo.
A teraz sa dozvieme, že Blastbit robí barmana v gejbare. 
beardie - ci sa to dá klasifikovat u mna ako homofob to neviem, svoj postoj som jasne napísal
gogo - slovné spojenie modelová situácia znamená obrazné pomenovanie. Nevidel som ziadnych gayov sa bozkávať na ulici ale to bol predpoklad ze ak by som to videl z nicoho nic skoro okamzite by mi pohlad siel inde. Vo filmoch som to videl a premna ako heteráka to neni prijemny pohlad. Ak su heteráci ktorým to nevadí ja im to nezazlievam predsa ani neodcudzujem nikoho. Dve bozkávajuce lezbičky na to sa este rád pozrem hoci aj nazivo ale nezažil som na moju smolu
.Ty mas rád ludí vseobecne a nevadí ti ked su k tebe dotykový ja taký nie som som odmeraný, chladný clovek na taketo prejavy, ale beriem každý je z ineho cesta. Ten moj spoluziak sa snažil byť taký že dotykový voci mne ale moje hranice ja neprekročím ale viem veci slušne vysvetliť a on to pochopil tak pohoda.
ephramko - v bare som nikdy nerobil a v gay bare vobec nie, ale ok neberiem nikomu ze sú aj také bary. LGBT komunita je zrejme taká extrovertná, do spoločnosti a ked sa chcú vyšantiť,zatancovať tak kludne aj v gay bare.
gogo - slovné spojenie modelová situácia znamená obrazné pomenovanie. Nevidel som ziadnych gayov sa bozkávať na ulici ale to bol predpoklad ze ak by som to videl z nicoho nic skoro okamzite by mi pohlad siel inde. Vo filmoch som to videl a premna ako heteráka to neni prijemny pohlad. Ak su heteráci ktorým to nevadí ja im to nezazlievam predsa ani neodcudzujem nikoho. Dve bozkávajuce lezbičky na to sa este rád pozrem hoci aj nazivo ale nezažil som na moju smolu
ephramko - v bare som nikdy nerobil a v gay bare vobec nie, ale ok neberiem nikomu ze sú aj také bary. LGBT komunita je zrejme taká extrovertná, do spoločnosti a ked sa chcú vyšantiť,zatancovať tak kludne aj v gay bare.
Blastbit
oni su dotykovi vtedy, ked vidia, ze ti to nebude vadit. K tebe ako homofobovi by sa predpokladam urcite nikto z nich ani nepriblizil, to oni prirodzene vycitia, takze naozaj sa nemusis bat, ze sa na teba niekde vyrutia hordy gayov a zacnu ta objimat
Urcite existuju aj afektovani gayovia ktori to prehanaju, na ulici som takych videl, ale tak ulica je verejny priestor a pozerat sa na nich nikto nemusi.
Skus si uvedomit, ze oni maju tazsi zivot ako ty pretoze su minorita.
oni su dotykovi vtedy, ked vidia, ze ti to nebude vadit. K tebe ako homofobovi by sa predpokladam urcite nikto z nich ani nepriblizil, to oni prirodzene vycitia, takze naozaj sa nemusis bat, ze sa na teba niekde vyrutia hordy gayov a zacnu ta objimat
Urcite existuju aj afektovani gayovia ktori to prehanaju, na ulici som takych videl, ale tak ulica je verejny priestor a pozerat sa na nich nikto nemusi.
Skus si uvedomit, ze oni maju tazsi zivot ako ty pretoze su minorita.
Vtip je v tom že ani heterák by sa ku mne nepribližil stým že sa chce objať ako nejaký kamarát alebo podávať ruky atd to ja vobec nerobím.
Kto ma už pozná vie aký v tomto som lebo som to dopredu oznámil a toho sa držím a nepovolím
Som len zásadový niesom žiaden psychopat ak si to ktosi začne mysleť zase. Ano minorita ktorá sa obcas potrebuje poriadne predvádzať.
Z mojej strany v tejto téme asi všetko, čo ako beriem som sa snažil vysvetliť a skuste sa stým antillibertarianom presunut z temy LSNS sem do tejto témy, možno sa este okrajovo pridám do diskusie.
Kto ma už pozná vie aký v tomto som lebo som to dopredu oznámil a toho sa držím a nepovolím
Som len zásadový niesom žiaden psychopat ak si to ktosi začne mysleť zase. Ano minorita ktorá sa obcas potrebuje poriadne predvádzať.
Z mojej strany v tejto téme asi všetko, čo ako beriem som sa snažil vysvetliť a skuste sa stým antillibertarianom presunut z temy LSNS sem do tejto témy, možno sa este okrajovo pridám do diskusie.
Blastbit
ked mas problem si podat ruku aj s heterakom, tak to je uz trochu menej neobvykle, ale chapeme ze si "zásadový"

ked mas problem si podat ruku aj s heterakom, tak to je uz trochu menej neobvykle, ale chapeme ze si "zásadový"
tak ty mas problem si podat ruku s inym clovekom ale napriek tomu si myslis ze problem je v homosexualoch a nie v tebe samom 
Zásadový bez úvodzoviek.
nahodou, korona prispela k tomu, ze podavanie si ruk je menej caste, som tomu rad
hlavne s neznamymi ludmi to nevyhladavam, nikdy clovek nevie co presne predtym drzali
hlavne s neznamymi ludmi to nevyhladavam, nikdy clovek nevie co presne predtym drzali
v pripade Blastbita nejde zjavne o hygienicky aspekt pocas Covidu nepodavania ruk ale principiálny.
Blastbit
A žien sa dotknut mozes? pravdepodobne si velmi citlivý človek, čo je samozrejme tvoje pravo ktore maju ostatni akceptovat
Blastbit
A žien sa dotknut mozes? pravdepodobne si velmi citlivý človek, čo je samozrejme tvoje pravo ktore maju ostatni akceptovat
-
starysomar
Hardcore addict
"Zásadový bez úvodzoviek." A nemáš rád dotyky.
Teda "iný".
A máš problém s inými "inými".
Vtipné...
Neodsudzujem nijako že nemáš rád dotyky, objatia. Ani ja, s výnimkou manželkinych (prípadne inej nezadaniej dámy).
Dcéra ešte viac - nie len že od narodenia neznáša dotyky, nechce sa zoznamovať, nemá rada, ak je okolo viac neznámych ľudí - to je v poriadku.
Nie je v poriadku spochybňovať právo iných na ich iné vnímanie, názory.
Teda "iný".
A máš problém s inými "inými".
Vtipné...
Neodsudzujem nijako že nemáš rád dotyky, objatia. Ani ja, s výnimkou manželkinych (prípadne inej nezadaniej dámy).
Dcéra ešte viac - nie len že od narodenia neznáša dotyky, nechce sa zoznamovať, nemá rada, ak je okolo viac neznámych ľudí - to je v poriadku.
Nie je v poriadku spochybňovať právo iných na ich iné vnímanie, názory.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ani ja nemam rad objimanie a rozne mimovolne dotykanie, tiez pritomnost velkeho mnozstva neznamych ludi, som introvert, a to je v poriadku. Len pisem, ze nas je takych viac 
Ruku podat nemam problem, ale ked je ta korona, podavaju sa ruky menej, tak by to malo byt aj pocas normalnej chripkovej sezony...
Ruku podat nemam problem, ale ked je ta korona, podavaju sa ruky menej, tak by to malo byt aj pocas normalnej chripkovej sezony...