Kontakty v mobile
Kontakty v mobile
Ako nahrat kontakty ktoré mám v google účte? Mám rozbity display a neda sa mi skopírovať ich na sd kartu. A následne na nový mobil. Je aj nejaká aplikácia? Dakujem
Re: Kontakty v mobile
ved teoreticky ked sa v novom mobile prihlasis pod gmail uctom hned ich tam budes mat
pripadne to staci zapnut ze nechces tahat kontakty do zoznamu zo sim ale z google uctu
pripadne to staci zapnut ze nechces tahat kontakty do zoznamu zo sim ale z google uctu
No tu možnosť mi zatiaľ nedalo lebo mám starší typ telefónu htc desire x. Som to resetovala a nechcelo to žiadny mail pri zapnuti. Tak skúsim to ešte raz poprípade nejakú apku ktorá a kopíruje kontakty nieco overené a ľahšie. Ten display mi ide na nejakých miestach tak viem sa dostať do kontaktov s bozou pomocou. Čo som aj spravila tak že som tie kontakty dala do google mailu. Sa mi zda ze ked som zadala email neboli tam tie kontakty v zozname na tom htc desire...zatiaľ bežím na rozbitom. Tak teda neviem skúsim ešte raz poprípade čo ďalej...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak si otvor Gmail na pocitaci, vyber si kontakty a tam uvidis, ze ci mas vsetky telefonne cisla alebo nie.
Ja píšem o tom že ich chcem dať do druhého mobilu nie ci ich tam mam. Su tam. Ked som začala mail neboli tam v novom v druhom mobile sa asi nenacitali. Aplikácia je?
Ak máš kontakty na google účte, tie sa ti musia zobraziť v každom mobile, do ktorého sa prihlásiš s týmto google účtom. Ak po resete nepýta zadať google účet, môžeš ho pridať manuálne cez Nastavenia - účty alebo niečo podobné. Pre istotu si v tých nastaveniach over, či máš zapnutú synchronizáciu kontaktov.
Ak sa do mobilu prihlásiš so svojim google účtom a tie kontakty tam aj tak nie sú, pravdepodobne ich na google účte nemáš. Či ich tam máš alebo nie si vieš overiť veľmi jednoducho.. stačí kliknúť tu: https://contacts.google.com/
Ak sa do mobilu prihlásiš so svojim google účtom a tie kontakty tam aj tak nie sú, pravdepodobne ich na google účte nemáš. Či ich tam máš alebo nie si vieš overiť veľmi jednoducho.. stačí kliknúť tu: https://contacts.google.com/
Trochu nadviazem, odisiel mi teraz displej na "smarthphone", ide mi o sms, daju sa nejako preniest na druhy telefon, ci sa k nim uz nedostanem?ď
S najväčšou pravdepodobnosťou nie. Pravdepodobne bez displeja ani neprepojíš mobil s PC. Jedine ak si mal zapnuté nejaké zálohovanie - napríklad zálohovanie v rámci Samsung konta zálohuje aj smsky, ak to máš zapnuté. Možno aj iný výrobcovia používajú niečo podobné. Základné zálohovanie cez Android to však asi nepodporuje.
Ak ti záleží na smskách, doporučujem používať appky na priebežné zálohovanie. Ja som x rokov používal toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kupRestore
Každú noc počas nabíjania mi odzálohuje všetky smsky do xml a automaticky ho pošle do cloudu + záloha na SD karte. Má to x nastavení podľa želania.
Ak ti záleží na smskách, doporučujem používať appky na priebežné zálohovanie. Ja som x rokov používal toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... kupRestore
Každú noc počas nabíjania mi odzálohuje všetky smsky do xml a automaticky ho pošle do cloudu + záloha na SD karte. Má to x nastavení podľa želania.
Jedine s tym asi zajst do nejakeho servisu a ci by to nedokazali napojit na nejaky displej, ale vymenu nechcem, to uz kupim novy mobil, tak neviem ci sa s tym bude dat nieco robit.
Bol to este windows phone, bez zalohovacich aplikacii, ani ziadne windows konto. Mam naisnatlovanu aplikaciu a dostanem sa do vnutornej pamate, ale to iba ak chcem zalohovat fotky, videa, nahravky...
Bol to este windows phone, bez zalohovacich aplikacii, ani ziadne windows konto. Mam naisnatlovanu aplikaciu a dostanem sa do vnutornej pamate, ale to iba ak chcem zalohovat fotky, videa, nahravky...
-
starysomar
Hardcore addict
Sú dva typy ľudí - ktorí zálohujú - a ktorí budú zálohovať...
Z niektorých mobilov by to mohlo ísť (vyexportovať) pomocou (ich) aplikácie v PC bez otreby dačo zadávať na mobile. Pozri v nete. (Android)
Držať SMS len v mobile??? Hmmm...
Do budúcna - pozri si aplikáciu MyPhoneExplorer a čo všetko ňou ide robiť (vrátane archivácie a exportu SMS, kalendára, kontaktov)
(Aj) WindowsPhone možno ukladá SMS do súboru - ak sa vieš dostať do priečinkov, pohrab sa tam...
Z niektorých mobilov by to mohlo ísť (vyexportovať) pomocou (ich) aplikácie v PC bez otreby dačo zadávať na mobile. Pozri v nete. (Android)
Držať SMS len v mobile??? Hmmm...
Do budúcna - pozri si aplikáciu MyPhoneExplorer a čo všetko ňou ide robiť (vrátane archivácie a exportu SMS, kalendára, kontaktov)
(Aj) WindowsPhone možno ukladá SMS do súboru - ak sa vieš dostať do priečinkov, pohrab sa tam...
Windows Phone je iná exotika, s tým skúsenosť nemám. Možno existuje nejaká finta, skús pohľadať niekde v diskusiách o týchto mobiloch. Za opýtanie v servise nič nedáš, ale veľké šance tomu nedávam, žeby mali v zálohe nejaký funkčný displej. Držím palce, potom daj vedieť....
-
*****HERO*****
Guru wannabe
displej odisiel len vizualne ci nefunguje ani touch?
mne na androide odisiel displej, ale touch fungoval. slo to vyfintit a vsetko zachranit tak, ze som telefon pripojil k PC cez USB, na telefone som poslepu klikal na displej a po kazdom kliknuti spravil screenshot (aby som vedel kde sa nachadzam). screenshoty som si vedel kontrolovat z PC cez USB a postupne som tam tymto stylom nainstaloval teamviewer a nasledne uz to bola hracka. neviem ale nakolko je toto aplikovatelne aj na windows phone
mne na androide odisiel displej, ale touch fungoval. slo to vyfintit a vsetko zachranit tak, ze som telefon pripojil k PC cez USB, na telefone som poslepu klikal na displej a po kazdom kliknuti spravil screenshot (aby som vedel kde sa nachadzam). screenshoty som si vedel kontrolovat z PC cez USB a postupne som tam tymto stylom nainstaloval teamviewer a nasledne uz to bola hracka. neviem ale nakolko je toto aplikovatelne aj na windows phone
-
starysomar
Hardcore addict
Chytré !!! 
ku kazdemu android telefonu sa da napojit mys, neda sa ten tvoj mobil (aj ked to nie je android ale WP) pripojit na monitor a obsluhovat ho mysou?
pripojit sa tam da asi kadeco, akurat screen je cely dopraskany a touch pravdepodobne nefunguje, uz tam blikal iba spodok displeja, ten touch blbol aj pred tym nez my spadol.
Pozeral som, ze by to mozno fungovalo, no ked je displej v takom stave, tak to asi nerozchodim.
Zavolal som do par servisov, tam sa pozru ci maju taky screen a ak nie, tak jedine mi zostava kupit nejaky bazaorvy a potom doniest do servisu a skusit dostat odtial tie kontakty, spravy...
Inak, pisal som aj do temy o mobiloch, nema niekto typ na ok android v rozmedzi 150-200€?
Pozeral som, ze by to mozno fungovalo, no ked je displej v takom stave, tak to asi nerozchodim.
Zavolal som do par servisov, tam sa pozru ci maju taky screen a ak nie, tak jedine mi zostava kupit nejaky bazaorvy a potom doniest do servisu a skusit dostat odtial tie kontakty, spravy...
Inak, pisal som aj do temy o mobiloch, nema niekto typ na ok android v rozmedzi 150-200€?
-
starysomar
Hardcore addict
A naučiť sa zálohovať...
(POCO X3)
(POCO X3)