Madarska dialnicna znamka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Madarska dialnicna znamka

Príspevok od používateľa heker »

Kupoval som pre znameho madarsku dialnicnu znamku cez oficialnu stranku. Chcel len rocnu zupnu, ktora stoji 16 eur, pretoze cestuje 2-4x mesacne do Budapesti. Kedy zupa Pest obsahuje pokrytie okolo Budapesti a smer Sahy, tak mu staci len tento usek, pretoze chodi cez Sahy. Problem je, ze by to chcel dat do firmy do nakladov, ale neni tam nikde faktura. Pisal som v anglictine ziadost o fakturu a dosla len automaticka odpoved s menovanim dakeho zakona o ochrane osobnych udajov a nic viac. Nema s tym niekto skusenosti? Kupovane to bolo cez tuto stranku - https://ematrica.nemzetiutdij.hu/
miso03
Light Professional
Light Professional

Re: Madarska dialnicna znamka

Príspevok od používateľa miso03 »

Ja som kupoval v novembri a na stranke som sa registroval. Musel som tusim zaskrtnut, ze chcem fakturu. Kazdopadne, ked sa teraz prihlasim ta v Purchase history fakturu mam.
Prílohy
untitled.png
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Uz mi vcera dosla na mail. Trvalo im to par dni, ale prisla.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahojte, dnes mi zblbla navigácia a poslala ma za jarovcami na Maďarsko po diaľnici (trasa na Rajku)...po maďarskej diaľnici, na ktorú som nemal kúpenú známku som šiel ani nie 10 km a na prvej možnej odbočke som sa vrátil späť (opäť však po diaľnici). Chcem sa spýtať, či aj v Maďarsku funguje systém ako na Slovensku, že sa to dá zachrániť tým ak si ešte v ten den kúpim elektronickú známku, alebo či niekto vie či už aj na tomto krátkom úseku "snimaju". Dakujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Polka obyvatelov Rajky tade chodi kazdy den a znamku nemaju, ja by som ale radsej kupil.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Môžem sa mýliť no ak niekde nie je alternatívna trasa - smie sa na tom úseku bez známky.
Napísať odpoveď