Aky mate nazor na homosexualov?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Fakt to chce založiť zvlášť tému.
Inak LGBT komunita má peknu vlajku, kedže mám rád zelenu,modru,žltu,fialovu farbu
červenu a oranžovu moc nie.
Každá z farieb symbolizuje niektoru zo skupin? Napr červená farba symbolizuje lezbičky?
Každá z farieb symbolizuje niektoru zo skupin? Napr červená farba symbolizuje lezbičky?
Nie, dúha symbolizuje rozmanitosť ľudí a spoločnosti.
Pôvodne jednotlivé farby mali byť univerzálne symboly niečoho vyššieho...napr. zelená je príroda, modrá je zmierenie, červená je život atď.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert_Baker_(artist)
V 80. rokoch tam bol pridaný aj čierny pruh na znak smútku za obeťami AIDS.
Lesby si neskôr vytvorili vlastnú vlajku. Ja som sa s ňou stretol asi len raz, keď som išiel s hetero kamošmi do "gejbaru" a vo vnutri sme zistili, že je to čisto lesbický podnik.
Síce dosť čumeli, keď sme prišli, ale nikto nám nič nepovedal. Večerný prednes ženskej poézie sme vynechali
a išli sme dozadu hrať kalčeto, ktoré tam bolo zadarmo. Chalani vtedy mali na kalčeto mániu a machrovali, ako dobre to vedia hrať. Po pár výpraskoch od takého lesbického páru a podliezaní stola, sme museli hrať na zmiešané tímy. 
Potom asi po 3 rokoch som do toho baru išiel na rande s chalanom. Interiér aj všetko vo vnútri vyzeralo rovnako (vo fialovej a rúžovej farbe), akurát keď sme vošli dnu, tak tam nebola jediná žena...iba holohlaví potetovaní chlapi s nasratým pohladom a po celom podniku boli rozvešané slovenské vlajky
To proste nevymyslíš, aby sa lesbický podnik zmenil na neonazi podnik...také storky prináša len život sám.
Pôvodne jednotlivé farby mali byť univerzálne symboly niečoho vyššieho...napr. zelená je príroda, modrá je zmierenie, červená je život atď.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gilbert_Baker_(artist)
V 80. rokoch tam bol pridaný aj čierny pruh na znak smútku za obeťami AIDS.
Lesby si neskôr vytvorili vlastnú vlajku. Ja som sa s ňou stretol asi len raz, keď som išiel s hetero kamošmi do "gejbaru" a vo vnutri sme zistili, že je to čisto lesbický podnik.
Potom asi po 3 rokoch som do toho baru išiel na rande s chalanom. Interiér aj všetko vo vnútri vyzeralo rovnako (vo fialovej a rúžovej farbe), akurát keď sme vošli dnu, tak tam nebola jediná žena...iba holohlaví potetovaní chlapi s nasratým pohladom a po celom podniku boli rozvešané slovenské vlajky
-
starysomar
Hardcore addict
Opýtam sa kacírsku myšlienku - prečo majú niektorí - a je jedno, z akej "partaje" potrebu zgrupovať sa v nejakých spolkoch, organizáciách?
Možno preto aby tým ukazali svoju silu,odhodlanie že sú nejaká skupina čo má rešpekt v spoločnosti.
-
starysomar
Hardcore addict
Máme v okolí, kde bývam, pár štvorpercentných. Máme v práci - jeden robil s nami v partii nejaký čas - nijako nikdy na seba neupozorňovali. Nie som persvedčený, že je to rozumné - obzvlášť v priestore, plnom rôznych homofóbov.
Otázka však nemieri len smerom k homosexuálom - celkovo nechápem potrebu ľudí "patriť k niečomu".
Národ, náboženstvo, politická partaj... Akosi priveľa ľudí je "závislých".
Otázka však nemieri len smerom k homosexuálom - celkovo nechápem potrebu ľudí "patriť k niečomu".
Národ, náboženstvo, politická partaj... Akosi priveľa ľudí je "závislých".
Clovek je tisice rokov tvor spoločenský. Máloktorý človek je viac taký prirodzene samotársky (nerátam tam ludí so socialnymi fobiami).
Niekto je výhradne loajálny že napr desiatky rokov patrí do nejakej skupiny,strany,organizácie atd a niekto mení strany ako ponožky aneb kam vietor tam plášť. No a niekto je taký že nepatrí pod nikoho, funguje ako samostatná jednotka a ak sa dá sa snaží byť v pohode s každým.
Napr nejaký chalanisko si povie po 20 tke že chce byť bohatý ale nechce sa mu nejako makať ani na sebe chce peniaze čím skor, tak sa pridá napr do nejakeho gangu na ulici kde sú rovnako zmyslajuci ludia alebo k mafii. Chce citit že je podporovaný k činom,nazorom že nie je v tom sám. No dalo by sa pokračovať asi aj v dalších príkladoch.
Niekto je výhradne loajálny že napr desiatky rokov patrí do nejakej skupiny,strany,organizácie atd a niekto mení strany ako ponožky aneb kam vietor tam plášť. No a niekto je taký že nepatrí pod nikoho, funguje ako samostatná jednotka a ak sa dá sa snaží byť v pohode s každým.
Napr nejaký chalanisko si povie po 20 tke že chce byť bohatý ale nechce sa mu nejako makať ani na sebe chce peniaze čím skor, tak sa pridá napr do nejakeho gangu na ulici kde sú rovnako zmyslajuci ludia alebo k mafii. Chce citit že je podporovaný k činom,nazorom že nie je v tom sám. No dalo by sa pokračovať asi aj v dalších príkladoch.
Zaujimavy rozhovor k teme
Sexuoložka: Pohlaví jsou jen dvě. Transsexualita vzniká už v těhotenství, uvědomí si to i malé děti
-
antilibertarian
Zablokovaný
Pravdu povediac, ak je vacsina gayov taka ako ty tak sa tej nenavisti voci vam skutocne prestavam divitephramko napísal: 11 aug 2021, 10:54 rozvešané slovenské vlajkyTo proste nevymyslíš, aby sa lesbický podnik zmenil na neonazi podnik...také storky prináša len život sám.
preco sa zase cielene snazis ociernovat? nikto nepisal ze to budu robit pred detmi. ty ked masturbujes je to uplne v poriadku, nikoho do toho nic neni. samozrejme ked pojdes masturbovat na ihrisko pred deti tak je to uplne o niecom inom, je to totiz trestny cin.Blastbit napísal: 11 aug 2021, 8:43 aacid- tak aj tolerantnosť má mať svoje hranice. Kebyže mám obrabať kameň v zvieracom kostyme na psíka, napr pred deťmi myslím si že by mi mal kto do toho čo hovoriť v takomto prípadeNemyliť si demokraciu resp slobodu s anarchiou alebo exhibicionizmom.
starysomar - teba by obťažovalo ak by ťa mal isť objať a popritom hladit po chrbate homosexuál alebo transvestita?
takze znova si to zopakujme, pokial nikto nikomu neublizuje (ci uz fyzicky alebo psychicky) tak nech si kludne obraba kamen v zvieracom kostyme, je to uplne v poriadku. pretoze je to jeho vec, nie tvoja, nie kotlebova ani nikoho ineho.
dnes je skratka najvacsi problem tejto spolocnosti ze ludia maju potrebu sa starat do veci do ktorych ich nic. jak babky zo slnce seno, nemaju co robit, ich zivot je nuda, tak maju potrebu sa starat do inych.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tesat do kamena.aacid napísal: 11 aug 2021, 21:46 dnes je skratka najvacsi problem tejto spolocnosti ze ludia maju potrebu sa starat do veci do ktorych ich nic. jak babky zo slnce seno, nemaju co robit, ich zivot je nuda, tak maju potrebu sa starat do inych.
Dodal by som snad, ze to nie je iba dnes, ale vzdy, no najma na Slovensku, to je take specifikum Slovakov, kafrat do druhych a nemat "pozametane" pred vlastnym prahom...
aacid- znovu si zopakujme že tolerantnosť má svoje hranice a nie každeho zaujima ked sa má ktosi predvádzať len aby upútal.
Ked má obrábať kameň v zvieracom kostýme nech ho obrába pri spoločnosti ludí ktorých to zaujima že to robí a nie pri niekom koho to nezaujima. Niekoho to pobaví, niekto si povie nato iný nazor, hoc aj kritický názor, ja v tom problem nevidim.
Ked má obrábať kameň v zvieracom kostýme nech ho obrába pri spoločnosti ludí ktorých to zaujima že to robí a nie pri niekom koho to nezaujima. Niekoho to pobaví, niekto si povie nato iný nazor, hoc aj kritický názor, ja v tom problem nevidim.
-
starysomar
Hardcore addict
"najvacsi problem tejto spolocnosti ze ludia maju potrebu sa starat do veci do ktorych ich nic" - "tesať do kameňa"
Súhlasím.
Súhlasím.
ty si to napisal uplne presne, "nie kazdeho zaujima ked sa ma ktosi predvadzat"... presne tak, mna to nezaujima, neviem preco to zaujima teba ze to tak furt riesis.Blastbit napísal: 11 aug 2021, 23:33 aacid- znovu si zopakujme že tolerantnosť má svoje hranice a nie každeho zaujima ked sa má ktosi predvádzať len aby upútal.
na jednej strane ta ti ludia vobec nezaujimaju a nechces o nich ani pocut idealne, na druhej strane ich furt riesis a podla toho co pises mas viditelne ovela vacsi kontakt s nahodnymi homosexualmi ako ktokolvek tu z fora... mozno by uplne stacilo ich furt riesit a vyhladavat a mal by si pokoj
Jedineho homosexuála ktoreho som poznal bol spoluziak s nahodnými homosexuálmi sa netretávam omg 
-
starysomar
Hardcore addict
Máš nejaké hobby, niečo, čomu sa naplno venuješ?
Mňa ako zasrana skúsil obťažovať vtedajší rentgenista (teraz vážený doktor) a nebyť tohoto vlákna, nespomeniem si na neho.
V 84 bytoch domov, čo majú vchody do "našeho" spoločného dvora tiež nejakí žijú. Aj iní podivní ľudia.
No a? Mám sa čím iným zapodievať
Mňa ako zasrana skúsil obťažovať vtedajší rentgenista (teraz vážený doktor) a nebyť tohoto vlákna, nespomeniem si na neho.
V 84 bytoch domov, čo majú vchody do "našeho" spoločného dvora tiež nejakí žijú. Aj iní podivní ľudia.
No a? Mám sa čím iným zapodievať
Tiež sa mám čím zapodievať napr koníčkami - prechádzky,spanie,bojové umenie,posilovanie,hudba,filmy+serialy,práca,hry.
Ved sme na diskusnom fore, odpovedal som aacidovi na jeho správy ako ked niekto obrába kameň v kostyme alebo sa hrá na psa, kludne može ale v spoločnosti ludí ktorých to zaujima. Nie kdesi na ulici kde bude 100 ludí zo 100 ludí to bude zaujimať 5 ludí a zvyšných 95 ludí ktorých to može poburiť si nemože nato povedať svoj nazor ci ako?
Ano ako sa vraví každý si má pozametať pred svojim prahom a keby sa každý staral sám o seba( a o rodinu) tak by bolo o každeho postarané.
Vtip je v tom že ja narážam na to ako niekto by sa chcel predvádzať že začne obrábať kameň v kostymčeku na ulici má mu kto na to co povedať. Ako uz spomenul aacid pokial to nesposobuje fyzickú alebo psychicku ujmu niekomu je to ok. Ak to niekomu sposobuje ujmu tak mu može nato povedať co len chce. Má právo obrábať ten kameň ked chce ale v spoločnosti ludí ktorých to zaujima v nejakom priestore.
Minule sa mi okolo auta pohybovala nejaká žena vyzerala byť naťahaná a chlapík cigáň, čiže podivínovia zbadal som ich tak som siel za nimi ze co chcu pri mojom aute, zacali niečo nadávať tak som ich zdrbal vyhodil odtial. Ci co mal som cakať kým mi ho možno vykradnú alebo vobec sa tým nezaoberať?
Ja som taký že ja nerád podcenujem možno aj na pohlad banálne situácie, v tomto prípade si myslím že som predišiel krádeži auta.
Aby som nebol uplne OT tak k teme homosexuáli - myslím si že ste tu teda viacerí taký čo poznaju inak orientovaných ludí, alebo ste aj sami taký a potrebujete obhajiť stanovisko týchto ludí ale rešpektujem to.
Ved sme na diskusnom fore, odpovedal som aacidovi na jeho správy ako ked niekto obrába kameň v kostyme alebo sa hrá na psa, kludne može ale v spoločnosti ludí ktorých to zaujima. Nie kdesi na ulici kde bude 100 ludí zo 100 ludí to bude zaujimať 5 ludí a zvyšných 95 ludí ktorých to može poburiť si nemože nato povedať svoj nazor ci ako?
Ano ako sa vraví každý si má pozametať pred svojim prahom a keby sa každý staral sám o seba( a o rodinu) tak by bolo o každeho postarané.
Vtip je v tom že ja narážam na to ako niekto by sa chcel predvádzať že začne obrábať kameň v kostymčeku na ulici má mu kto na to co povedať. Ako uz spomenul aacid pokial to nesposobuje fyzickú alebo psychicku ujmu niekomu je to ok. Ak to niekomu sposobuje ujmu tak mu može nato povedať co len chce. Má právo obrábať ten kameň ked chce ale v spoločnosti ludí ktorých to zaujima v nejakom priestore.
Minule sa mi okolo auta pohybovala nejaká žena vyzerala byť naťahaná a chlapík cigáň, čiže podivínovia zbadal som ich tak som siel za nimi ze co chcu pri mojom aute, zacali niečo nadávať tak som ich zdrbal vyhodil odtial. Ci co mal som cakať kým mi ho možno vykradnú alebo vobec sa tým nezaoberať?
Ja som taký že ja nerád podcenujem možno aj na pohlad banálne situácie, v tomto prípade si myslím že som predišiel krádeži auta.
Aby som nebol uplne OT tak k teme homosexuáli - myslím si že ste tu teda viacerí taký čo poznaju inak orientovaných ludí, alebo ste aj sami taký a potrebujete obhajiť stanovisko týchto ludí ale rešpektujem to.
si mi pripomenul taku babku co travila cely den vyklonena z okna panelaku a kricala na ludi co vyhadzovali smeti do jej kontajnera...
prvy odstavec co si napisal, v absolutnej vacsine pripadov ak zacnes nieco robit na verejnosti tak sa najde niekto komu to bude vadit. ci uz budes rozdavat letaky, hrat na gitare, skakat na skateboarde, bozkavat sa s partnerom ci obrabat kamen v kostyme.
no a este je tu teda ta velka otazka co to znamena "sposobovat psychicku ujmu", ze? lebo pokial budes masturbovat pred malymi detmi, je realna sanca ze im to sposobi nejaku psychicku ujmu. ale pokial ty, dospely clovek na ulici uvidis dve bozkavajuce sa osoby, nemalo by to s tebou robit nic, mozno len ak si uz nejaku psychicku ujmu utrpel v minulosti.
prvy odstavec co si napisal, v absolutnej vacsine pripadov ak zacnes nieco robit na verejnosti tak sa najde niekto komu to bude vadit. ci uz budes rozdavat letaky, hrat na gitare, skakat na skateboarde, bozkavat sa s partnerom ci obrabat kamen v kostyme.
no a este je tu teda ta velka otazka co to znamena "sposobovat psychicku ujmu", ze? lebo pokial budes masturbovat pred malymi detmi, je realna sanca ze im to sposobi nejaku psychicku ujmu. ale pokial ty, dospely clovek na ulici uvidis dve bozkavajuce sa osoby, nemalo by to s tebou robit nic, mozno len ak si uz nejaku psychicku ujmu utrpel v minulosti.
Tak sa cudujes ze po nich kričala? Ved aj ona platí za smeti a prečo by mala platiť viac len zato ze jej niekto iný tam neustále hádže svoje smeti. Keby to mojej babke ktosi umyselne robí tak hodím s dotyčným/mi reč o tom a bud to pojde po dobrom alebo po zlom stým problem nemam ked už sa inak nedá. Nemam ziadnu psychicku ujmu z dectva, dvoch gayov som nevidel bozkávať na živo. Su heteráci ktorým to nevadí, sú heteráci ktorým taký pohlad vadí vybavené.
ja len dodam k tvojej poslednej vede ze teda ak to niekomu vadi tak je to jeho problem. a teraz je vybavene.