Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Väčšina "pravovernych" plavacich sluchadiel BT nema. Vo vode je to s nim komplikovane, je to metoda pokus omyl.
Ahojte, mamin frajer hľadá sluchatka (alebo skôr mama k jeho narodkam) do uši take všeobecné, hudba asi aj videa/filmy.
Cca do 150€
Napadli mi AirPods keďže ma iPad a hlsvne to bude používať asi s ním.
Ostatné kvôli párovaniu mi prídu take že je tam zbytočne robota navyše.
Na druhej strane za tu cenu asi viem nájsť dačo zvukovo lepšie? Či ani nie?
Cca do 150€
Napadli mi AirPods keďže ma iPad a hlsvne to bude používať asi s ním.
Ostatné kvôli párovaniu mi prídu take že je tam zbytočne robota navyše.
Na druhej strane za tu cenu asi viem nájsť dačo zvukovo lepšie? Či ani nie?
-
Ryan Giggs
VIP
Zvukovo lepšie ako Airpody bude (ak to preženiem) takmer čokoľvek. To su zvukovo podpriemerne sluchadla. Musia to byť TWS?
Vieš čo nakoniec som zobral tak či tak nie AirPody. Budú musieť mu stačiť 
-
Ryan Giggs
VIP
Amen.
nenarocnemu uzivatelovi budu urcite stacit po zvukovej stranke.
-
Ryan Giggs
VIP
To je taky argument ze dovidenia. Toto sa da povedat o comkolvek. Aj o sluchadlach za 50 centov.
Mal som DT1770 i DT1990. Za mňa z toho, medzi čím vyberaš ani jedno, za cenu Amiron Home si kúp Grado Hemptrebuk napísal: 07 máj 2021, 8:34 Určite pôjdem do beyerdynamic Dt1990 alebo Amiron,už len si vybrať. Čo som čítal tak chybu nespravím ani pri jednom.
https://www.audigo.sk/Sluchatka/Na-usi/Grado-The-Hemp
a veľké náušníky od GS1000
https://www.aliexpress.com/item/4000839667119.html
ušetríš ešte 15€ a to, čo dostaneš...poďakuješ mi potom.
Edit: Ííííh, sakriš, to je z mája.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte...
Hladam sluchatka k PC...Doteraz som mal Superluxy 668B+Brainwavz nausniky pichnute do Creative Sound Blaster X-Fi a so zvukom som bol celkom spokojny, no uz asi pri 5 kuse sa mi pokazil konektor.
Jedinu podmienku co mam, je ze musia byt otvorene...
Ci kabel alebo bezdrat necham na vas. V pripade kablu by som ale asi ocenil ine riesenie ako maju Superluxy.
Cenovy limit dajme tomu do 150-200 Eur
Dakujem
Hladam sluchatka k PC...Doteraz som mal Superluxy 668B+Brainwavz nausniky pichnute do Creative Sound Blaster X-Fi a so zvukom som bol celkom spokojny, no uz asi pri 5 kuse sa mi pokazil konektor.
Jedinu podmienku co mam, je ze musia byt otvorene...
Ci kabel alebo bezdrat necham na vas. V pripade kablu by som ale asi ocenil ine riesenie ako maju Superluxy.
Cenovy limit dajme tomu do 150-200 Eur
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Kde sa ti pokazil konektor? Hore pri sluchadle, či klasicky jack? Lebo jack u Superluxov je uplne tradičny ako u inych sluchadiel.
Napr. HiFiMAN HE400SE, Beyerdynamic DT 880
Napr. HiFiMAN HE400SE, Beyerdynamic DT 880
-
Shamway
Professional
Vzdy hore pri konektore...V pripade bezdratu v akej cene sa musime pohybovat aby to hralo podobne? Tiez by som ocenil co najmensiu latenciu
-
Ryan Giggs
VIP
Tu ziadna cena nepomoze, take bezdraty, co by sa tomu vyrovnali nie su. Hlavne bezdrat nemas otvoreny, tych modelov je minimum. Kvalitou top su mozno Amirony od Beyeru (uzavrete) a z otvorenych mozno Hifiman Deva. Ale to sa len kvalitou priblizuju, neprekonavaju vyssie spominane drotove.
Na nizku latenciu je treba aptx low latency kodek, alebo LDAC. Tento kodek ale musi podporovat aj zariadenie z ktoreho prehravas, nielen sluchadla.
Na nizku latenciu je treba aptx low latency kodek, alebo LDAC. Tento kodek ale musi podporovat aj zariadenie z ktoreho prehravas, nielen sluchadla.
-
Wishmaster
Medium Professional
Caute
Vedeli by ste mi odporucit nejake tie true wireless sluchadla? Niesom nejaky audiofil, pocuvam rock/metal (pripadne do fitka, ked cvicim)
Cenovy strop nieco medzi 30-50e.
Dakujem
Vedeli by ste mi odporucit nejake tie true wireless sluchadla? Niesom nejaky audiofil, pocuvam rock/metal (pripadne do fitka, ked cvicim)
Cenovy strop nieco medzi 30-50e.
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Niečo činske, niečo od KZ resp. CCA.
-
ja_som
Star
Ja som si kúpil OnePlus Buds Z a som s nimi spokojný, mal som zľavu od OnePlus aj s dopravou boli za 40€
https://www.oneplus.com/sk/product/oneplus-buds-z
https://www.oneplus.com/sk/product/oneplus-buds-z
Nejake sluchadla na beh cisto bt.
Beham bez mobilu cize hudba ide z hodiniek (garmin fenix 6x)
Momentalne pouzivam airpody a drzia ok len baterka uz vydrzi pomenej a obcas sa aj jedno sluchadlo vybije skor ako druhe.
Kedze mam iphone pozeral som airpods pro ale tak mozno bude aj nieco ine celkom ok.
Cenovo tak do 230€
Beham bez mobilu cize hudba ide z hodiniek (garmin fenix 6x)
Momentalne pouzivam airpody a drzia ok len baterka uz vydrzi pomenej a obcas sa aj jedno sluchadlo vybije skor ako druhe.
Kedze mam iphone pozeral som airpods pro ale tak mozno bude aj nieco ine celkom ok.
Cenovo tak do 230€
-
Ryan Giggs
VIP
Na toto pouzitie by som ti odporucil nejake KZ alebo CCA. Za ceny do 60€ mas daleko lepsi zvuk ako ktorekolvek airpody. Mas super sluchadla za hubicku.
Ak ale chces skutocne pustit cely rozpocet, tak Grado GT220.
Ak ale chces skutocne pustit cely rozpocet, tak Grado GT220.
CCA a KZ nepoznam vobec nejaky konkretny model co by som vedel pozriet ?
tie KZ som nejake nasiel ale co som pozeral vyzerali dost masivne a mali kabel ?
pozeral som na bezdrotovesluchadla.sk
tie KZ som nejake nasiel ale co som pozeral vyzerali dost masivne a mali kabel ?
pozeral som na bezdrotovesluchadla.sk
-
Ryan Giggs
VIP
KZ a CCA robia klasicke kablove sluchadla, s odpojiteľnym kablom. Da sa k nim dokupiť aj BT kabel a urobiť z toho BT sluchadla. Mať tak zaroveň kablove sluchadla a v pripade potreby vymeniť za BT kabel (alebo len BT modul) a mať to bezdrôtove.
Obidve firmy ale robia aj TWS sluchadla.
Niektore modely su masivnejšie, lebo obsahuju viacej meničov. Zaujimavo vyzera napr. novinka KZ SK10
Obidve firmy ale robia aj TWS sluchadla.
Niektore modely su masivnejšie, lebo obsahuju viacej meničov. Zaujimavo vyzera napr. novinka KZ SK10
no pozeral som na nich ale neviem nepridu mi vhodne na beh.
a co som pozeral zopar recenzii na yt tak posobili masivne v uchu a stabilitu pri behu nikto neskusal
a co som pozeral zopar recenzii na yt tak posobili masivne v uchu a stabilitu pri behu nikto neskusal