Fuu nezda sa ti to trochu drze? Si to neviem predstavit povedat nieco take ucitelke na Slovensku.nevermind napísal:uz si spominam na com som sa smial pred par dnami. ucitelka zacala pouzivat okuliare a zacala byt vazna a ja som jej zapotil ze "pocuvaj daj si dole okuliare [dala dole] a teraz si ich daj spet [zase si ich nasadila] a ja jej poviem, takto vypadas inteligentnejsie"
Nudite sa v skole?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm, nuda? jedine na litike (sak to poznate....) a mozno este na dejaku / geografii,...
ale na inych predmetoch ej haluz, jednak davam pozor aby som sa co najviac naucil, a jednak mame tak dobrych profakov, ze ten predmet je prosto zajimavy (samozrejme nie je to pravidlo),... ako ja sa ucim pre seba, takze mi to nevadi, a cez prestavku zvycajne robime prexadzky po skole a kukame po cajkach a tak,... prosto blbosti,... ale zas vyslovene ze haluz nie je,..
ale na inych predmetoch ej haluz, jednak davam pozor aby som sa co najviac naucil, a jednak mame tak dobrych profakov, ze ten predmet je prosto zajimavy (samozrejme nie je to pravidlo),... ako ja sa ucim pre seba, takze mi to nevadi, a cez prestavku zvycajne robime prexadzky po skole a kukame po cajkach a tak,... prosto blbosti,... ale zas vyslovene ze haluz nie je,..
-
scortyak47
Medium Star
-
scortyak47
Medium Star
-
OnlinePetulo
Expert
No dobra tema.
Normalne ste ma nažhavili a už teraz sa teším do školy.
Bo som tam nebol cca 2 tyždne, bol som chory.
A nuda???No v škole sa to stava minimalne.Robime tam strašne kraviny.
Hlavne ja som taky expert a snažim sa čo najčastejšie zabavať celu triedu.V škole hravame aj rôzne hry napr. karty,pexeso.............................nedavno sme si spravily ruské kolky.
Je tam fakt haluz......................Tieto časi my budu určite chybať.
Treba si život uživať na 1 000 000 % a robyť strašne kraviny pokial to zdravie dovolí.

Normalne ste ma nažhavili a už teraz sa teším do školy.
A nuda???No v škole sa to stava minimalne.Robime tam strašne kraviny.
Hlavne ja som taky expert a snažim sa čo najčastejšie zabavať celu triedu.V škole hravame aj rôzne hry napr. karty,pexeso.............................nedavno sme si spravily ruské kolky.
Je tam fakt haluz......................Tieto časi my budu určite chybať.
Treba si život uživať na 1 000 000 % a robyť strašne kraviny pokial to zdravie dovolí.
v skole sa vacsinou nenudim, pretoze moji spoluziaci sa vzdy o zabavu postaraju, najma cez prestavky, to sa vzdy velmi nasmejeme...cez hodiny je to uz ine, nudim sa vzdy cez chemiu, pretoze to je snad jediny predmet na ktorom nepocuvam, lebo aj tak neviem o co sa jedna, ale ostatne predmety maju vsetky nieco doseba- takze som dospela k zaveru, ze ja sa v skole nenudim