Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Ja som si istý na 100%
kto si neni istý na 100% nech sa prihlási, no tak podme ruka hore.
a ako si prosim ta zistil ze je to 100percent a nie napr 99, alebo 98? Ešte si sa asi nestretol so vsetkymi chlapmi na svete, tak nevies ci by na teba nejaky jeden nezaposobil viacej ako ti ostatní..Blastbit napísal: 19 aug 2021, 14:33 Ja som si istý na 100%kto si neni istý na 100% nech sa prihlási, no tak podme ruka hore.
Intimnosti si viem predstaviť a realizovat len so ženou, viem uznat ze nejaký chlap moze mat dobru postavu alebo tvár ale to neznamená ze chcem aby ma obrábal alebo ja jeho
Ty si zrejme bisexuál a viacerí tu taký budete 
-
starysomar
Hardcore addict
Keď len predstaviť 
Blastbit
absolútne tvrdenia su vždy podozrivé a vacsinou nezobrazuju verne skutocnost, tak ja len preto sa pytam
Mudri ludia su vacsinou opatrni s nepriestrenymi tvrdeniami lebo chapu relativitu sveta okola nas..
Ja som s inym muzom nikdy nic nemal ani po tom netuzim, ale urcite by som nevedel s cistym svedomim povedat ci som 100 alebo 98 percentny hetero, ani 95..
absolútne tvrdenia su vždy podozrivé a vacsinou nezobrazuju verne skutocnost, tak ja len preto sa pytam
Ja som s inym muzom nikdy nic nemal ani po tom netuzim, ale urcite by som nevedel s cistym svedomim povedat ci som 100 alebo 98 percentny hetero, ani 95..
transky s tebou tiez nic nerobia?
ja asi 100% nebudem
ja asi 100% nebudem
-
starysomar
Hardcore addict
Ja mám iný problém - a isto nie sám.
Akokoľvek sa mi páčia ženy, aj mladé, aj tmavé - stretávam občas aj také, s ktorými by som nič mať nemohol. Toľko vypiť nedokážem
no ked to ten blastbit furt musi riesit, furt mu to neda pokoj, o sebe tvrdi ze je 100% a pyta sa ostatnych ci nie su na 100% ako by to mala byt nejaka hanba...
nemyslim ze je nieco schovava alebo si nechce nieco priznat sam sebe, skor to bude vychovou. predsalen ako deti ked sme vyrastali jedna z najhorsich urazok bolo povedat niekomu ze je bu*ik. a samozrejme ak sa ti pacilo cokolvek nedostatocne muzske tak uz si z teba robili srandu.
no doba pokrocila, my sme vyrastli a hadam aj dusevne dospeli. byt homosexual nie je hanba a len za to ze sa niekomu pacia muzi to z nich nerobi mensieho chlapa. a ked si niekto robi srandu z homosexualov alebo z homosexualneho spravania tak je vacsinou na smiech on okoliu.
blastbit viditelne este uplne nevyrastol z toho, minimalne nie dusevne.
aby som este doplnil moje percentualne hodnotenie, povazujem sa za heterosexuala, vztah, aj sexualny, som mal zatial vzdy iba so zenami, muzi ma nepritahuju. ale pokial sa jedna o sexualne organy, tak sa mi pacia aj tie zenske aj tie muzske, predstalen medzi nimi nie je az taky rozdiel, stale je to iba kus ludskeho tela ktory vie sposobit potesenie.
ruku na srdce, aj ten 110% heterosexual urcite stravil viac casu chytanim penisu ako vaginy
nemyslim ze je nieco schovava alebo si nechce nieco priznat sam sebe, skor to bude vychovou. predsalen ako deti ked sme vyrastali jedna z najhorsich urazok bolo povedat niekomu ze je bu*ik. a samozrejme ak sa ti pacilo cokolvek nedostatocne muzske tak uz si z teba robili srandu.
no doba pokrocila, my sme vyrastli a hadam aj dusevne dospeli. byt homosexual nie je hanba a len za to ze sa niekomu pacia muzi to z nich nerobi mensieho chlapa. a ked si niekto robi srandu z homosexualov alebo z homosexualneho spravania tak je vacsinou na smiech on okoliu.
blastbit viditelne este uplne nevyrastol z toho, minimalne nie dusevne.
aby som este doplnil moje percentualne hodnotenie, povazujem sa za heterosexuala, vztah, aj sexualny, som mal zatial vzdy iba so zenami, muzi ma nepritahuju. ale pokial sa jedna o sexualne organy, tak sa mi pacia aj tie zenske aj tie muzske, predstalen medzi nimi nie je az taky rozdiel, stale je to iba kus ludskeho tela ktory vie sposobit potesenie.
ruku na srdce, aj ten 110% heterosexual urcite stravil viac casu chytanim penisu ako vaginy
ja napr zvyknem obcas citat https://www.lui.cz/ co je myslim gay web, ale to len preto, ze su tam niekedy zaujimave clanky ktore inde nenajdem, predsa len gayovia vidia svet trochu inak a to je dobre. Na muzskej postave viem ohodnotit akurat tak ze henten ma dobre svaly a vyrysovany triceps, ale sexualne ma to nerajcuje ani trochu, aspon si toh onie som vedomi. Skor je to vec estetiky, radsej sa pozriem na vysportovane telo ako na telo nejake vyžrateho hrocha s troma podbradkami, aj ked u muzov mi je to vlastne jedno..
mna zaujimaju hlavne ženské nohy..
aacid - " ruku na srdce, aj ten 110% heterosexual urcite stravil viac casu chytanim penisu ako vaginy
" chytanim penisu koho? svojho penisu alebo penisu niekoho ineho?
Blastbit a keby ti ten sympatický vyšportovaný chalan povedal, že stačí, keď sa budeš len držať, pozerať péčko a on ťa urobí...pár mesiacov by si vtedy nemal babu, trošku by ste sa pripili...a ešte ti dá, čo ja viem, 100,000€ v hotovosti?
A ak by si to aj urobil, tak čo potom...bol by si hetero, bi, gej?
Peniaze v mojom živote nehrajú najväčšiu rolu a nepijem neznášam alkohol,alkoholikov, takže toto nehrozí a kebyže sa ma začne obťažovať nejaký chlap tak mu zlomím rukyephramko napísal: 19 aug 2021, 19:20 Blastbit a keby ti ten sympatický vyšportovaný chalan povedal, že stačí, keď sa budeš len držať, pozerať péčko a on ťa urobí...pár mesiacov by si vtedy nemal babu, trošku by ste sa pripili...a ešte ti dá, čo ja viem, 100,000€ v hotovosti?
starysomar - ved kludne si napíš nazor na mna, načo tie bodky?
tie bodky mali byt predpokladam na tvoju reakciu na moj prispevok, lebo si ani nezaslusi odpoved ta tvoja otazka, lebo to predsa musi byt jasne co som myslel, ze 110% heterosexual asi nechyta cudzie penisy, nie?
islo o to, ze je to len kus tela, penis, vagina, nie moc velky rozdiel. pokial ta jedno vzrusuje a druhe nie, super, venuj sa jednemu a to druhe ignoruj. ale tvarit sa ze "to druhe" je nechutne, neprijemne na pohlad a v zivote by si sa toho nedotkol, ale az komicke a podla mna sposobene prave tou vychovou.
ale tak celkom chapem ze clovek co ma strach muzovi co i len ruku podat by asi zinfarktoval keby sa ho cudzi penis dotkol
inak uz celkom dlho tu diskutujeme nie o homosexualoch ale o jednom konkretnom homofobovi, este vas to bavi?
islo o to, ze je to len kus tela, penis, vagina, nie moc velky rozdiel. pokial ta jedno vzrusuje a druhe nie, super, venuj sa jednemu a to druhe ignoruj. ale tvarit sa ze "to druhe" je nechutne, neprijemne na pohlad a v zivote by si sa toho nedotkol, ale az komicke a podla mna sposobene prave tou vychovou.
ale tak celkom chapem ze clovek co ma strach muzovi co i len ruku podat by asi zinfarktoval keby sa ho cudzi penis dotkol
inak uz celkom dlho tu diskutujeme nie o homosexualoch ale o jednom konkretnom homofobovi, este vas to bavi?
Prečital som si význam slova homofob = diskriminácia, strach z homosexuálov a ja sa ich akože mám teraz báť? Bojových psov sa nebojim takže teraz sa mam bat homosexuála? Nie ja som hovoril, homosexuáli ktorý sa správaju normálne ako muži, obliekaju sa ako muži a nepotrebuju na seba stoj co stoj upozornovať v spoločnosti aby ich lutovali, tí mi vobec nevadia. Nevadia mi dovtedy pokial by sa ma nesnažili obchytkávať, poviem to raz slušne ked nepochopí, bude mat následky. No a hej nepodávam si ruku s cudzím chlapom napr v práci kedže ja mám rád svoju osobnu zonu a potrebujem dlhší čas cloveka spoznávať ci v práci, na ulici atd. Pri ženách je to samozrejme iné sa ich dotýkať, lebo to je prirodzené dotykať sa to čo sa mi páči. Rozdiel medzi penisom a vaginou je už na pohlad iný ale bisexuálovi sa to tak nezdá.
Som povinný komusi podať ruku? Myslím že nie, premna stačí len predstavenie, volám sa tak a on tak, to stačí na začiatok. Koho poznám roky a viem ze neni napr humusák, ze mi nepodá ruku zasratú od špiny atd tak vtedy si ruku podám, ale kamoši, známi co ma poznaju netrvaju na tom podávaní rúk tiež. V poriadku kto je tu z vás 80% heterák ale možno tak v kutiku duše by aj skusil že aké je to s chlapom,transkou, no pohoda, alebo komu nevadí sa objimať s chlapom aj keby ste 99,9% heteráci v poriadku, vy rešpektujte moj nazor na situáciu, ja rešpektujem vaše nazory na situáciu sme na diskusnom fore, síce téma je značne citlivá ale ja som ju tu nezaložil. Ja som svoj nazor este diplomaticky napísal, mohol by som pozret xy strán tejto temy tam by sa našli nazory ktoré by boli diskriminačné.
Som povinný komusi podať ruku? Myslím že nie, premna stačí len predstavenie, volám sa tak a on tak, to stačí na začiatok. Koho poznám roky a viem ze neni napr humusák, ze mi nepodá ruku zasratú od špiny atd tak vtedy si ruku podám, ale kamoši, známi co ma poznaju netrvaju na tom podávaní rúk tiež. V poriadku kto je tu z vás 80% heterák ale možno tak v kutiku duše by aj skusil že aké je to s chlapom,transkou, no pohoda, alebo komu nevadí sa objimať s chlapom aj keby ste 99,9% heteráci v poriadku, vy rešpektujte moj nazor na situáciu, ja rešpektujem vaše nazory na situáciu sme na diskusnom fore, síce téma je značne citlivá ale ja som ju tu nezaložil. Ja som svoj nazor este diplomaticky napísal, mohol by som pozret xy strán tejto temy tam by sa našli nazory ktoré by boli diskriminačné.
hned tato strana, toto neni diskriminacne? keby ta zacne balit nejaka zena ktora sa ti nepaci, tiez jej dolames ruky? ci iba homosexualom by si ruky lamal?
samozrejme otazka je co povazujes za obtazovanie, ale z tvojich predchadzajucich prispevkov mi vychadza ze akykolvek dotyk by si uz povazoval za obtazovanie.
aacid - žene nie, samozrejme žiadna nepríjemná fyzická odozva voči nej aj keby sa mi nepáči.
Za predpokladu že som napriklad niekde na ulici a začne mi gay chytať zadok tak mu poviem nech to nerobí, ak by pokračoval už by mohol čakať odomňa prenho nie moc prijemnu odozvu. Akekolvek dotyky od gaya ak by mi siel z nicoho nič hladiť líce, objimať ma, chytat medzi nohy, chytať zadok, len raz by skusil a by som mu nasadil armbar že by nato nezabudol.
Ako som vravel kto je gay a povie ze je gay okej pokecať možme o skoro hocičom ale bude si držať odstup nebude sa o nič snažiť.
Sak ako ten moj spolužiak je gay ale vedel ako to beriem, bral to teda ok az kým mi nezacal písať neskor sexuálne navrhy, mu to nedalo, uz som ho zastavil, že v ziadnom prípade, ale pochopil to, doteraz je v Prahe a má priatela.
Dnes si písal ze prečo tu riešime neustále homofoba čiže tým myslíš mna a zase riešime mna hoci som to v svojom jednom dlhom príspevku vysvetloval ako beriem gayov,bisexuálov,transvestitov a ze pohrdam pedofilmi,náckami,narkomanmi - hlavne tí co to vyrábaju.
Okej nech si každý urobí nazor nato aký chce, može mať nazor ako ho mozem mať aj ja.
Za predpokladu že som napriklad niekde na ulici a začne mi gay chytať zadok tak mu poviem nech to nerobí, ak by pokračoval už by mohol čakať odomňa prenho nie moc prijemnu odozvu. Akekolvek dotyky od gaya ak by mi siel z nicoho nič hladiť líce, objimať ma, chytat medzi nohy, chytať zadok, len raz by skusil a by som mu nasadil armbar že by nato nezabudol.
Ako som vravel kto je gay a povie ze je gay okej pokecať možme o skoro hocičom ale bude si držať odstup nebude sa o nič snažiť.
Sak ako ten moj spolužiak je gay ale vedel ako to beriem, bral to teda ok az kým mi nezacal písať neskor sexuálne navrhy, mu to nedalo, uz som ho zastavil, že v ziadnom prípade, ale pochopil to, doteraz je v Prahe a má priatela.
Dnes si písal ze prečo tu riešime neustále homofoba čiže tým myslíš mna a zase riešime mna hoci som to v svojom jednom dlhom príspevku vysvetloval ako beriem gayov,bisexuálov,transvestitov a ze pohrdam pedofilmi,náckami,narkomanmi - hlavne tí co to vyrábaju.
Okej nech si každý urobí nazor nato aký chce, može mať nazor ako ho mozem mať aj ja.
Sa cudujem ze este nanho reagujete. Vsak kazdou dalsou vetou zo seba robi vacsieho homofoba a v jeho pripade to asi nema limitaacid napísal: 20 aug 2021, 9:21inak uz celkom dlho tu diskutujeme nie o homosexualoch ale o jednom konkretnom homofobovi, este vas to bavi?
Blastbit sa zda byt dost tvrdohlavy a niektore svoje nazory moze menit tazsie ako ini, dajte mu sancu
-
starysomar
Hardcore addict
Jasné, veď jeho presvedčenie je jeho vec a právo. Možno sa zbytočne zaoberá niektorými vecami - chcel som mu len naznačiť, nech si menej komplikuje svet.
Len nechapem preco ma clovek s takym nazorom potrebu okolo seba "kopat".