IP camera s nahravanim bez nvr

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

IP camera s nahravanim bez nvr

Príspevok od používateľa kukiak »

Potrebujem snimat jednu miestnost v dome (eshop sklad), tak aby som nemusel dokupovat vela zariadeni, cize rad by som sa vyhol nejakemu NVR.

Je mozne ip cam nastavit tak, aby nahravala do uloziska v routeri? K nemu je pripojeny HDD, ktory funguje ako zdielane ulozisko na domacej sieti. Router je Asus rt-ac59u. Zeby sa kamera nejak pripojila cez FTB/samba a nahravala tam? Potrebujem nahravat pri detekovani pohybu a cca 2-4hodky denne a mat ulozene tak 7 dni.
Pripadne nejake ine lowcost a nenarocne riesenie. Diky

//ked tak to pozeram, tak kamera s nahravanim na SD kartu by mala stacit
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: IP camera s nahravanim bez nvr

Príspevok od používateľa hojko »

Pokial ta kamera podporuje napriklad ftp protokol, tak v tom nevidim problem. Teda za predpokladu, ze router/NAS vie spravit FTP. Alebo potom spominane ukladanie na pamatovu kartu. Kamery zvladnu dnes aj 64GB karty a tam sa pri komprimacii trebars x.264/x.265 zvladne dostatocne vela zaznamu. Vsetko zalezi od kamery, ktoru si zvolis. Len pri kradezi ti zlodej moze vziat aj kameru s pamatovou kartou, no rovnako tak moze vziat aj ten externy disk o ktorom pises.

Trebars tato Dahua https://www.alza.sk/dahua-imou-bullet-l ... 795386.htm ma 4mpix a aj podporu cloudu (Imou Cloud).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: IP camera s nahravanim bez nvr

Príspevok od používateľa kukiak »

Diky. O zlodejov nepojde, bude to v interieri a snima vlastne len expedicny stol (kontrola ako bolo zabelene + kompletnost). Zobral som nakoniec https://www.alza.sk/tp-link-tapo-c210-p ... 542763.htm s SD kartou. Funguje to presne ako som chcel. Nahravanie zacne, len ak tam niekto je a so 128gb kartou to na tych par hodin denne, bude až až.
Napísať odpoveď