Gramaticke Okienko!
Ach jaj, ten pravy sa ozval. Pisem to tak preto, lebo ked clovek napise "najma", tak to znie dost divne. A len tak pomimo, bol som korektorom gramatiky jednej progamingovej stranky, nik iny z redaktorov nedokazal pisat a opravovat druhych bez chyby, len hlavny admin, ale ten tiez obcas urobil hrubku. Takze tolko asi k mojej slovencine.
A k Tebe Les nemam slov, pretoze si vrcholny provokater. Ten prispevok som napisal davno a schvalne si vyhladaval to, co som napisal, kde som urobil hrubku. Nie je to hrubka, ja to normalne pisem, ze "najme" .. ok? Ked niekto napise "vecie", tak potom pol minuty rozmysla, ze ci urobil preklep alebo ze co to slovo ma znamenat. Radsej si pozri, kolko prispevkov som napisal a vsetky odslova doslova citaj, ze kde som urobil hrubky. Nerataj "najme", pretoze to pisem vzdy. U mna maximalne najdes preklep, teda prehodenie pismenok, lebo rychlo pisem.
A nebudem sa cudovat, ak zapises k mojmu menu do svojej triednej knihy znamku
A k Tebe Les nemam slov, pretoze si vrcholny provokater. Ten prispevok som napisal davno a schvalne si vyhladaval to, co som napisal, kde som urobil hrubku. Nie je to hrubka, ja to normalne pisem, ze "najme" .. ok? Ked niekto napise "vecie", tak potom pol minuty rozmysla, ze ci urobil preklep alebo ze co to slovo ma znamenat. Radsej si pozri, kolko prispevkov som napisal a vsetky odslova doslova citaj, ze kde som urobil hrubky. Nerataj "najme", pretoze to pisem vzdy. U mna maximalne najdes preklep, teda prehodenie pismenok, lebo rychlo pisem.
A nebudem sa cudovat, ak zapises k mojmu menu do svojej triednej knihy znamku
Les:
suhlasim a uz teraz by som sa tesil na zavystlivych Slovákov, ze Nemec to vyhrat nemohol atd atd atd atd... recicky...
suhlasim a uz teraz by som sa tesil na zavystlivych Slovákov, ze Nemec to vyhrat nemohol atd atd atd atd... recicky...
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=67218&highlight=#67218To este nie je dokaz, ze ovladas gramatiku...SHiFTeR napísal:Ach jaj, ten pravy sa ozval. Pisem to tak preto, lebo ked clovek napise "najma", tak to znie dost divne. A len tak pomimo, bol som korektorom gramatiky jednej progamingovej stranky, nik iny z redaktorov nedokazal pisat a opravovat druhych bez chyby, len hlavny admin, ale ten tiez obcas urobil hrubku. Takze tolko asi k mojej slovencine.
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
asi tak dako
nespisovne slovo
Hľadám program na viliečenie suborou od virou ale nie na ich odstranenie.
Ludia, ani jeden tu nespomenul takuto vec: Keby sme vsetci nesmrtelny tak co: narodime sa a uz nerastieme? alebo sa narodime a stale starneme? a ak by sme nestarli, tak ako by sa z nas mohli vyvyjat dospely jedinci ktory by plodili dalsich? alebo by sme narastli do urciteho vekoveho vyzoru(asi tak 20rokov), a potom uz tak ostaly ???
Ja som z toho seckeho uplny LOL. Chapem ako je to mozne, ale nechapem, kde na to ty ludia chodia......
a len tak byt the way - LOL --> Laughing Out Loud --> hlasno sa smejem
Zaujima ma ze fajciary ktory si povedali ze od 2006 nebudu fajcit ze ako im to ide
ze ze ze... strasne zlozena veta...
a dalsi ulovok.... dnes bol velmi stedry den..
synovy by som dal asi kubo a dcere no misa abo nina neviem
nespisovne slovo
Hľadám program na viliečenie suborou od virou ale nie na ich odstranenie.
Ludia, ani jeden tu nespomenul takuto vec: Keby sme vsetci nesmrtelny tak co: narodime sa a uz nerastieme? alebo sa narodime a stale starneme? a ak by sme nestarli, tak ako by sa z nas mohli vyvyjat dospely jedinci ktory by plodili dalsich? alebo by sme narastli do urciteho vekoveho vyzoru(asi tak 20rokov), a potom uz tak ostaly ???
Ja som z toho seckeho uplny LOL. Chapem ako je to mozne, ale nechapem, kde na to ty ludia chodia......
a len tak byt the way - LOL --> Laughing Out Loud --> hlasno sa smejem
Zaujima ma ze fajciary ktory si povedali ze od 2006 nebudu fajcit ze ako im to ide
ze ze ze... strasne zlozena veta...
a dalsi ulovok.... dnes bol velmi stedry den..
synovy by som dal asi kubo a dcere no misa abo nina neviem