Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
V TV novinách to bolo, stiahli kontaminovanú šaržu kvoli kontaminácii vakcíny.
-
starysomar
Hardcore addict
Famine - no to si pobavil...
Jeden dôveryhodnejší zdroj, ako druhý.
Dobrú chuť prajem k tým sračkám.
Jeden dôveryhodnejší zdroj, ako druhý.
Dobrú chuť prajem k tým sračkám.
starysomar - Venované Faminemu či mne?
... Sarža Moderny vyrobená v španielskej firme venovaná Japonsku, vyšetrujú okolnosti kontaminácie.
Koncertov. Nie festivalov.
Zle nic. Len to berie vodu z mylnu: aha otovrene Svedsko, ked otvorene prakticky od marca 2020 stale nie je
Ak mas tvrdenie: “vsetko vo Svedsku je otvorene” a potom mas zrusene podujatia, “z dovodu sirenia virusu”, tak su len dve moznosti: tie podujatia nemali byt vo Svedsku, alebo je tvrdenie nepravdive. Nic medzi.
Autoeditácia príspevku po 2 min 10 sek:
Dalsi bludweb? Preco by si Japonci nieco vtierali, ked sa antibakterialna mast s so SARS2 nic nerobi? Je toxicka a cloveku moze viac ublizit ako mu pomoct. A uz vobec nie je prevencia.
Iste si pan Ozaki pozrel vekove pyramidy africkych krajin, kym zacal davat vyhlasenia pre presivy cesky bludweb.
Preco toto nie je hned mazane?
\\ https://www.techarp.com/science/greenli ... tin-japan/
nie koncertov, festivalov nie vsetko je vo Svedsku otvorene, niektore podujatia su zrusene ci presunute, skvele
teraz uz s tou medialnou hysteriou mozeme prestat alebo este mame nejake dovody pokracovat v nej?
tuHaving SARS-CoV-2 once confers much greater immunity than a vaccine—but no infection parties, please
Famine, odkazovat na CZ24 je na takej doveryhodnej urovni ako pouzivat statusy Lubosa Blahu ako zdroj k diplomovej praci.
Podla poctu ucastnikov aj take hody v slovenskych obciach su festivalmi
Ano, prestanme robit kult Svedska a jeho otvorenosti, ked to nie je pravda. Maju malo umrti lebo prisli o 14 tisic dochodcov hned na jar 2020. A su Svedi, stacia im odporucania. Nepotrebuju dostat palicou na ulici, aby neboli tupy dobytok, ktory sa pojde nakazit a potom zatazovat zdravotny system.
To v citacii za pomlckou vytesat do kamena. Aj som skepticky voci prevratnym zistaniam bez konsenzu.
-
starysomar
Hardcore addict
Blastbit - "Venované Faminemu či mne?"
Vieš, niekedy než napíšem sa vlákno zaplní iným
Vieš, niekedy než napíšem sa vlákno zaplní iným
nezahovaraj 
zo Svedska kult robit netreba, ale keby sa vsetky krajiny spravali aspon tak ako oni, nikto (minimalne v Europe) by uz v roku 2021 covid neriesil, tak ako oni
zo Svedska kult robit netreba, ale keby sa vsetky krajiny spravali aspon tak ako oni, nikto (minimalne v Europe) by uz v roku 2021 covid neriesil, tak ako oni
https://www.businessinsider.com/sweden- ... use-2021-6
Vo Švédsku nebol mask mandate a majú lepšie čísla než v iných krajinách a občania robili voči tým čo ich nosili to čo sme mali robiť už v prvopociatkoch
= vysmievat sa, kaslat na nich a kricat "covid, covid" lebo svedi su ohladuplnejsi

Ci je aj buisnessinsider bludweb

Vo Švédsku nebol mask mandate a majú lepšie čísla než v iných krajinách a občania robili voči tým čo ich nosili to čo sme mali robiť už v prvopociatkoch
"A su Svedi, stacia im odporucania. Nepotrebuju dostat palicou na ulici, aby neboli tupy dobytok, ktory sa pojde nakazit a potom zatazovat zdravotny system."
No-lockdown Sweden broke with most of the world and didn't require face masks. Those who wear them say they're treated with suspicion and abuse.
"A su Svedi, stacia im odporucania. Nepotrebuju dostat palicou na ulici, aby neboli tupy dobytok, ktory sa pojde nakazit a potom zatazovat zdravotny system."
As months passed, people became more aggressive. They would glare at me in anger, yell at me, cough at me. It was ridiculous and made me very angry," she said.
"I have had people laugh and point at me, people screaming, 'You should lock yourself at home if you are so scared of corona,' people coughing in my direction and then laughing and saying: 'Corona! Corona!'"
He said it's less rare now, but there were many incidents: "Once I had my mask ripped off by a bunch of teenagers who ran away. I have had people cough on me or mimic coughing on more occasions than I can count," he said.
Ci je aj buisnessinsider bludweb
-
starysomar
Hardcore addict
Famine - a asi nie len on - ako "študijný a argumentačný materiál" odporúčam az247.cz
Tam je aspoň jasné, že si robia prdel z idiotov.
No aj iné - Hladné Sračky, Zjem Aj Vlek, InfoHovná - a obecne všetky digitálne sračkomety a hovnomety, dotované a platené či už Čínou - alebo ruskou "nomenklatúrou" (a kto vie či len...)"
Tam sú 100% zaručené pravdy.

kur*a (cenzor Admin, ideš) - to je skutočne medzi ľuďmi v 21. storočí toľko DEBILOV???
A aby si nemusel hľadať - som naozaj starý ... vek nad 60, no napriek rokom často ťažkej práce som sa nikdy neudrel natoľko do hlavy, aby...som sa neorientoval - na rozdiel od (Vás) hlupákov!!!
buisnessinsider - no ak by si mal internet 20 rokov - zamyslel by si sa nad tými stránkami "na prvý pohľad" aj sám... teda ak by si mal čím...
Tam je aspoň jasné, že si robia prdel z idiotov.
No aj iné - Hladné Sračky, Zjem Aj Vlek, InfoHovná - a obecne všetky digitálne sračkomety a hovnomety, dotované a platené či už Čínou - alebo ruskou "nomenklatúrou" (a kto vie či len...)"
Tam sú 100% zaručené pravdy.
kur*a (cenzor Admin, ideš) - to je skutočne medzi ľuďmi v 21. storočí toľko DEBILOV???
A aby si nemusel hľadať - som naozaj starý ... vek nad 60, no napriek rokom často ťažkej práce som sa nikdy neudrel natoľko do hlavy, aby...som sa neorientoval - na rozdiel od (Vás) hlupákov!!!
buisnessinsider - no ak by si mal internet 20 rokov - zamyslel by si sa nad tými stránkami "na prvý pohľad" aj sám... teda ak by si mal čím...
si taky aktivny aj na forach pre seniorov?
-
starysomar
Hardcore addict
To sú aké?
Daj nejaké linky, no garantujem Ti, že na ne ani náhodou nekliknem.
Mám za tie roky (ktorým sa zas tak moc neteším) poznanie, že niektoré (vlastne väčšina) reakcií a názorov s vekom nesúvisí - s určitou zadubenosťou až fanatizmom často.
Už som Ti raz písal - doporučujem naozaj dobrého psychológa - a včas - máš "problém".
Daj nejaké linky, no garantujem Ti, že na ne ani náhodou nekliknem.
Mám za tie roky (ktorým sa zas tak moc neteším) poznanie, že niektoré (vlastne väčšina) reakcií a názorov s vekom nesúvisí - s určitou zadubenosťou až fanatizmom často.
Už som Ti raz písal - doporučujem naozaj dobrého psychológa - a včas - máš "problém".
Tupy uchylny curak by utocil na ludi, ktori ho nechcu nakazit. To moze napadnut len tupemu uchylnemu curakovi, ktory cita bludweby.
Ano, beardie, keby jeden clovek respektoval ineho, tak by skutocne lockdown potrebny nebol. No pre curacstvo ludi tie lockdowny byt museli a budu musiet.
Ano, beardie, keby jeden clovek respektoval ineho, tak by skutocne lockdown potrebny nebol. No pre curacstvo ludi tie lockdowny byt museli a budu musiet.
Klídek chodte sa nadýchať čerstveho vzduchu
. Prečistiť internet od webov ponúkajúce dezinformácie by nebolo na škodu.
ja nie som ten, co sa zabava na fore s ludmi, ktori mu mozu byt vnucatamistarysomar napísal: 29 aug 2021, 19:04Už som Ti raz písal - doporučujem naozaj dobrého psychológa - a včas - máš "problém".
ano, keby jeden clovek respektoval druheho, tak by sa z respiracneho virusu stal virus neprenosny vzduchom, presnejackb napísal: 29 aug 2021, 19:42Ano, beardie, keby jeden clovek respektoval ineho, tak by skutocne lockdown potrebny nebol. No pre curacstvo ludi tie lockdowny byt museli a budu musiet.
Nuz, ta hnusoba gulata a rohata sa rozmnozuje v hostiteloch a ked ti urobia vsetko preto, aby hostitelmi neboli, hnusoba vykape a problem je vyrieseny.
Ludia vo vacsine sveta ale zblbli na kvadrat.
Ludia vo vacsine sveta ale zblbli na kvadrat.
prestan s tymi fantasmagoriami, hnusoba nevykape, uz tu s nami bude naveky, preber sa konecne
"Vo Svedsku vsetci biju ludi v ruskach a pluju na nich".
A aha, co tam mali na Vianoce ako darcek:
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-55371102
https://www.krisinformation.se/en/hazar ... -correctly
Klamat, na to by ludi bolo. Overovat si, co siria, ani nahodou.
Preber sa konecne ty. Nie kazdy je egoista, ktory tuzi po obtazovani lekarov svojimi chorobami, lebo odmieta opatrenia, ktore "zranuju jeho city". A uz vobec nie kazdy tuzi po tom, aby zomreli ludia, lebo lekarov obtazuje svojimi chorobami. Lebo kedy osoba A pojde na urgent s covidom, tam pokojne moze zomriet clovek po autonehode.
A aha, co tam mali na Vianoce ako darcek:
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-55371102
https://www.krisinformation.se/en/hazar ... -correctly
Klamat, na to by ludi bolo. Overovat si, co siria, ani nahodou.
Preber sa konecne ty. Nie kazdy je egoista, ktory tuzi po obtazovani lekarov svojimi chorobami, lebo odmieta opatrenia, ktore "zranuju jeho city". A uz vobec nie kazdy tuzi po tom, aby zomreli ludia, lebo lekarov obtazuje svojimi chorobami. Lebo kedy osoba A pojde na urgent s covidom, tam pokojne moze zomriet clovek po autonehode.