Viete mi prosim poradit kde kupim na Slovensku kvalitny kratom ? Mate s tym skusenosti?
Pocul som, ze vecsinou su to same fejky
Dakujem pekne
Kupoval so z ladirna.cz, ale porovnat neviem, mal som len jedno balenie a to od nich. Ale ak budem kupovať druhy krat, tak tiež chcem z kratomiegogo956 napísal: 15 aug 2021, 10:22 Zdravím, má niekto skusenost s Kratomom? Po dlhej uvahe som sa rozhodol pre kratomia.cz, maju to podchytene testami, tak ak by mal niekto zaujem, tak ked to pride, tak dam vediet ake to bolo.
Predaj Kratomu na nepotravinarske ucely je na Slovensku legálny.
neviem, neskusal som kokain, ale kratom je slabý, urcite sa to neda porovnavat, zavisi aj od odrody kratomu /zeleny,cerveny,biely/ ja som mal cerveny a v podstate mi to pripada dost o nicom, ale este nieco poskusa, dam tomu sancu
to sa takto moc neda, chytam sa vzdy za hlavu ked vidim take tie tabulky na nete ze kolko g Kratomu ma mat ake ucinky.. Pretoze tych faktorov ktore ovplyvnuju zazitok je vela: 1/kazda odroda Kratomu ma trochu iny pomer ucinnych alkaloidov /ja som skusal dva druhy/*****HERO***** napísal: 30 aug 2021, 14:40 sak napis aspon kolko gramov treba pridat do malty, aby to drzalo
ono sa to cakalo, pretoze Kratom je vo velkej casti sveta ban alebo ako kontrolovana substancia a slovenska legislativa ohladom psychotropnych latok je vseobecne velmi konzervativna, takze ten náš zákaz bol skoro isty, otazkou bol iba čas. V Cechach do pol roka -roka na tom budu pravdepodobne rovnako.*****HERO***** napísal: 06 dec 2021, 23:33 tak mal by si to rychlo spotrebovat, lebo od zajtra uz budes kriminalnikzevraj od 7.12. bude uz aj drzanie kratomu ako zberatelskeho predmetu ilegalne .. takze asi posledna sanca na objednavku, ak sa este vobec da ..
https://www.startitup.sk/slovensko-meni ... e-nekupis/
haluz, ze to vedia takto rychlo ufiknut .. prve zmienky o nejakom zakaze som nasiel max 2 mesiace do zadu ..