Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa Blastbit »

39,9% zaočkovaných ludí na 2 x. Politikov opozicie,koalicie odpojiť od diania okolo covidu.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Vdaka za navod. Skoda, ze to nepraktizuje tak cely svet, vsak?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 29 aug 2021, 19:43 retkvic - Písal som o časoch ked to bolo skutočne zlé.
Na to som nenarazal, ale na
teraz ich tam lezí nejakých 70 vdaka očkovaniu
toto nemozes pripisovat ockovaniu, ockovaniu mozes pripisat cislo, ktore budes poznat na vrchole 3 ci kolkej to vlny, tam sa ukaze ucinok ockovania, plus premorenia.
heker
Redeemer
Redeemer

Fico a Uhrik zaockovani? Unikli udajne ich covid passy - https://vcielkawau.wordpress.com/
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Len naivný blbec by si myslel, že sú nezaočkovaní...
Čiže Fico dostal druhú dávku ešte v máji (o týždeň skôr ako ja) a Uhrík len teraz začiatkom augusta.

//teraz som si to tiež overil cez overpass a neplatné. Ale aj tak si myslím, že minimálne Fico je zaočkovaný..
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

heker napísal: 30 aug 2021, 10:18 Fico a Uhrik zaockovani? Unikli udajne ich covid passy - https://vcielkawau.wordpress.com/
Vyzera ze to nie je pravda https://www.facebook.com/slovensko.digi ... 8685240784.
Tie QR cody nejde overit voci podpisu od NCZI.
heker
Redeemer
Redeemer

Dakujem za info. Skoda, uz som sa tesil.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Uz niekomu prisiel ten "unikatny kod ockovaneho", ktory je potrebny ked si chcete uplatnit narok na odporucaci bonus?
(rovnaka otazka ako pred 2 tyzdnami, heh), u mna stale nic, ticho. Hlavne ze v zrebovacich relaciach casto hovoria, ako sa da ziskat odmena aj za sprostredkovanie.
Vo FAQ pisu toto:
Ak som sa zaregistroval do žrebovania o očkovaciu prémiu, príde mi automaticky aj kód na sprostredkovateľský bonus?

Áno. Na očkovaciu prémiu aj sprostredkovateľský bonus máme vytvorený jeden registračný formulár, aby sme záujemcom v čo najväčšej miere uľahčili registráciu a nemuseli ju vypĺňať niekoľkokrát. Ak ste sa teda registrovali, príde Vám potvrdzujúca SMS o prijatí žiadosti do žrebovania o očkovaciu prémiu. V priebehu niekoľkých dní Vám bude doručená aj SMS so špeciálnym kódom, ktorý je určený pre sprostredkovateľa. Podmienkou pre získanie kódu pre sprostredkovateľa je, že ste sa zaregistrovali najneskôr do 7 dní od podania druhej dávky alebo jednodávkovej vakcíny.
Z toho vyplyva, ze mne sice kod nepride lebo druhu davku som mal este v juni (aj ked 7 dni od spustenia loterie som sa zaregistrovat stihol), ale moj kamos, ktory mal realne druhu davku koncom jula a tiez sa stihol registrovat do loterie do 7 dni od druhej davky, tiez kod pre sprostredkovatela nedostal.
Ze by som zase "kopol do supportu"? Mozno tam maju nejaky bug ani o tom nevedia...
Blanker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Blanker »

Otec bol na 2. dávke 20.8. a kód na sprostredkovateľský bonus mu prišiel smskou a mailom 23.8. Takže asi by bolo potrebné sa opýtať na supporte.
retkvic
Addict
Addict

Mek napísal: 31 aug 2021, 13:03 Uz niekomu prisiel ten "unikatny kod ockovaneho", ktory je potrebny ked si chcete uplatnit narok na odporucaci bonus?
(rovnaka otazka ako pred 2 tyzdnami, heh), u mna stale nic, ticho. Hlavne ze v zrebovacich relaciach casto hovoria, ako sa da ziskat odmena aj za sprostredkovanie.
Okrem toho vo faq pisu nad tym aj:
cov2.png
takze je mozne, ze bude treba 20 minut cakat na call do nczi
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Ta3 informácia o Kolumbijskom variante covidu. Je zmutovaný z niekolkých variantov súčastne. Tak nevedia či budú vakcíny zaberať aj naň. V Irsku 90% ludí zaočkovaných.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Pisal som na support o tom "unikatnom kode ockovaneho", ktory nie a nie prist, uz skoro mesiac, a odpoved bola v zmysle, ze mam este pockat. Mozno to pomoze aj ostatnym.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No čo, už niekto z vás vyhral v očkovacej lotérii? :D
retkvic
Addict
Addict

ja nie, ale šanca vyhrať 100€ je vysoka, 1 vyhra, 9 nie.

Skoda len ze este nezacala realna ockovacia kampan, asi cakaju kym sa zvysi nakazenost a potom to bude mat vecsie grady.

Inac nikto sa nepozastavil nad tym cislom vylosovanych? Teraz losovali 3x po 10tisic a cislo vyhercov je iba nieco cez 27 tisic, musi tam by nejaka kuleha, 300tisic sa nemoze len tak stratit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko - moj segra vyhrala 100 eur.
retkvic - 5 ludí žrebovaných na RTVS dostáva po 100 tisic eur, to býva priamy prenos v nedelu o 20:30.
Pondelok-Piatok na RTVS o 18:50, 5 ludí dostáva 10 tisic euro tam ich žrebuju, 20 ludí dostáva po 1000 eur. Repríza býva o 20:15 na Jojke kto nestihol pozreť na RTVS.
10 tisic ludí dostáva 100 euro, vylosovaný na stránke ministerstva financii, https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockova ... yhercovia/
retkvic
Addict
Addict

@blastbit, vazne, ty si aj niekedy podrobne precitas co tu niekto pise, a trochu sa nad tym aj zamyslis ci to bude mat nejaku pridanu hodnotu, ci iba generujes?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

retkvic

nepoznam nikoho osobne kto by vyhral. To cislo doteraz vylosovanych je zvláštne a ani nikde na nete som k tomu nenasiel vysvetlenie.
retkvic
Addict
Addict

Ja som si to vsimol az druhy tyzden, vtedy tam uz svietilo 17tisic cosi zaznamov, tento tyzden pribudlo dalsich 10tisic, teda je mozne ze v prvy tyzden pribudlo iba 7 tisic zaznamov/vyhercov? Pripadne tam maju nejaku nezrovnalost, no chyba tam 3000 zaznamov, respektive 3000 vyhercov s 3000 kodmi, ak teda losovali 18 augusta prvych 10 tisic vyhercov po sto 100€ a nie menej.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 04 sep 2021, 12:04 @blastbit, vazne, ty si aj niekedy podrobne precitas co tu niekto pise, a trochu sa nad tym aj zamyslis ci to bude mat nejaku pridanu hodnotu, ci iba generujes?
" Inac nikto sa nepozastavil nad tym cislom vylosovanych? Teraz losovali 3x po 10tisic a cislo vyhercov je iba nieco cez 27 tisic, musi tam by nejaka kuleha, 300tisic sa nemoze len tak stratit." ...prečital, preto mi nebere odkial si vypotil takuto informáciu ktorú si sem napísal.
Kde také informácie sú zobrazené o ktorých si písal že si si všimol ked nikto iný si veru nič také nevšimol.
retkvic
Addict
Addict

blastbit, otvor si stranku
https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockova ... yhercovia/
a dole ked zoskrolujes je pocet zaznamov aka vylosovanych vyhercov, kazda strana ma 30 zaznamov/vylosovanych kodov a tych stran je 928 spolu 27840 vylosovanych zrebov. Toto cislo je aj s tymi co losuju kadzu nedelu a kazdy den, preto mi to pride trochu zvlastne, mozno mi nieco nedoslo, preto som sa spytal.
Napísať odpoveď