Pôžička na jazdené auto

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tempomat
Novice
Novice

Pôžička na jazdené auto

Príspevok od používateľa tempomat »

čaute, čaute

nejako som sa ocitol v situácii, že potrebujem nutne kúpiť auto zo zdrav. dôvodov rodiča. Chcem si kúpiť auto v cena cca 4000e s tým, že momentálne mám asi 1500e tj. zobral by som asi 4000e spotrebák na 24mesiacov, nech mám aj rezervu trochu ak by náhodou. Momentálne zarábam okolo 1200 v hrubom co je cca 850 v cisotm, bývam s rodicmi moje výdavky sú max 250e, nemám ziadne záväzky, pozicky nic, toto by bol môj prvý úver... cize pravdepodobne by som ho dokázal splatit aj predcasne....v práci som 6 mesiacov a zmluvu mam na rok...myslite ze toto bude problem? Vo štvrtok sa pôjdem spýtať do banky ale zaujíma ma to už teraz tak sa chcem spýtať či niekto nevie :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pôžička na jazdené auto

Príspevok od používateľa starysomar »

Najlepšie by bolo (a nie len pre teraz) mať dobrého solídneho "správcu rodinných financií", ktorý má prehľad a robí to v prvom rade svojich spokojných klientov. A nie prvý rok...
Alebo popozeraj priamo na ich stránkach a obehaj viacero bánk. "Online kalkulačky" cez web môžu byť "zradné".
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vitaj na fore!

banka bude vyzadovat potvrdenie o prijme od zamestnavatela, kde sa uvadza i to, ci je zmluva na dobu urcitu alebo nie
zalezi do banky, mozno to problem bude, mozno nie

zacal by som v tej banke, kde mas svoj bezny ucet, kam ti chodi vyplata
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

PVP banka moze pozadovat ale aj nemusi, 4000€ nie je z tak vysoka pozicka, to by im mohlo stacit aj iba overenie cez Socoalni poistovnu ktoru si vedia urobit sami, urcite ale suhlas ze skus najprv vo svojej banke, zase na druhej strane nie je zle si porovnat uroky aj s inymi bankami, tym ze nema ziadne zavazky tak by to malo ist ako po maslo hop-šup
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ak vies zohnat blocky na stavbu/prerabku domu tak vyhodne uroky ma Stavebna sporitelna.

Len pre info. Pripadne poctive splacanie uveru vseobecne ma plusove kredity pri buducom posudzovani hypoteky.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Problem moze byt zmluva na dobu urcitu, kedze ju ma na rok (zrejme mu konci o 6 az 9 mesiacov).
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

financne si na tom ok, ja som bral naposledy uz asi treti spotrebak, vzdy refinanc a na nieco som prihadzoval, vzdy bez problemu, no problem prave bude tvoja doba urcita, to banky nevidia radi, obavam sa, ze ti daju uver no splatnost max do doby konca zmluvy, no mozem sa mylit, treba sa informovat priamo v banke, jedine, ze by tu na fore bol financny poradca
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

doba urcita je hendikep,ale treba sa priamo informovat v banke, lebo bude to účelový uver a to banky financuju o niečo volnejsie ako bezučelaky, naviac pomerne nizka suma
Napísať odpoveď