Tak ale kto policajtom a vojakom zvysoval naposledy platy? Tusim Pelegriny este pred svojim odchodom. Zatarasia cestu a oni ich iba monitoruju, po niekolkych hodinach urobia gesto a tazkoodenci, ktory cakaju opodial v inej ulici cely cas cakaju na povel, pokym sa kotlebovic sami neozhodnu a sami sa k nim iniciativne presunu aby si natocili ako ich policajti vytlacaju, lebo ved aky je to protest, kde ani policajti nezbiju nejakeho prtotestujuceho. Poriadne divadlo.ephramko napísal: 29 júl 2021, 19:25 A polícia situáciu "monitoruje a vyhodnocuje". Ďakujem pekne za takú políciu.
1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na twitri som objavil pomocku pre policajtov:
-
antilibertarian
Zablokovaný
To nebol ich program len v poslednych tyzdnoch ale od sameho zaciatku. Pretlacanie lbgt agendy, boj proti niecomu co oni nazyvali "fasizmom" (v podstate kazdy kto s nimi nesuhlasil) a k tomu celkom pochybne pseudolavicove ekonomicke opatrenia typu sabbatical sklbene s burcovani nenavisti....to ze skoncili ako skoncili je pre Slovensko len vyhodou a dufajme ze do dalsich volieb klesnu este pod 5 percent.beardie napísal: 28 júl 2021, 14:54 PS nedoplatilo na alianciu so Spolu, prave naopak, Spolu-aci mali viac kruzkov ako PSkari
PS doplatilo na neschopnost ponuknut temy, v poslednych tyzdnoch pred volbami bol ich jediny zaujem "boj" proti nackom, ostatne strany busili do Smeru
P.Kovarik končí https://www.aktuality.sk/clanok/mqpc62x ... sef-konci/
J.Haščák oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/pgj7mxs ... s-zilinka/
V.Pčolinsky oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/dcq53jf ... obvinenia/
Z.Kollár oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/cbtyzdx ... ju-dokazy/
J.Haščák oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/pgj7mxs ... s-zilinka/
V.Pčolinsky oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/dcq53jf ... obvinenia/
Z.Kollár oslobodený https://www.aktuality.sk/clanok/cbtyzdx ... ju-dokazy/
Zilinka vsetkych oslobodi a nasledne spacha samovrazdu
co je to ten Zilinka za tvora a kde sa to vzalo?
A do toho všetkého teta Anička ide predkladať po x-tý krát ten aktuálne najdôležitejší zákon, ktorý spasí celé Slovensko!
Ale musíte uznať, že ten systém majú dobre vymyslený. 10 sudcov rozhodlo, že Pčolinský patrí do basy. Minulý týždeň mu senát najvyššieho súdu kvôli tak závažným skutočnostiam ešte rozšíril väzbu. Ale na konci systému sedí nikým nezvolený politický nominant, ktorý jedným ťahom pera povie, že Pčolinský je nevinný a majú ho pustiť. Všetko v tej istej dobe, kedy polícia skončila vyšetrovanie a prokurátor písal obžalobu na Pčolinského.
Na čo nám je vlastne polícia a súdy, keď tu aj tak rozhodujú politickí nominanti ako pred rokom 89.
Na čo nám je vlastne polícia a súdy, keď tu aj tak rozhodujú politickí nominanti ako pred rokom 89.
Dala by sa Slovenská politická scéna rozdeliť do takýchto politicky viacmenej znepriatelených aliancii? Zloženie:
1. Smer, Hlas, Dobrá volba, SNS + prípadne ešte dalsie menšie strany...,socialny demokrati,komunisti
2. SaS, Progresivne Slovensko, Za ludí, Strana zelených + prípadne ešte dalšie menšie strany,...liberáli
3. Olano, KDH, Aliancia - madari, Spolu + prípadne ešte dalšie menšie strany,....krestansky demokrati
4. LSNS, Republika, Sme rodina, strana Andreja Hlinku + prípadne dalšie menšie strany,...nacionalisti
1. Smer, Hlas, Dobrá volba, SNS + prípadne ešte dalsie menšie strany...,socialny demokrati,komunisti
2. SaS, Progresivne Slovensko, Za ludí, Strana zelených + prípadne ešte dalšie menšie strany,...liberáli
3. Olano, KDH, Aliancia - madari, Spolu + prípadne ešte dalšie menšie strany,....krestansky demokrati
4. LSNS, Republika, Sme rodina, strana Andreja Hlinku + prípadne dalšie menšie strany,...nacionalisti
Ak chces nieco rozdelovat, tak idealne delit strany, ktore maju realne sancu dostat sa do parlamentu a preferencie sa pohybuju aspon nad dake 4 percenta. Zbytocne motat stranu, ktora ma jedno percento, ved to je mrtva strana bez naroku na uspech.
Teoreticky by si mohol mat aj pravdu, no podla mna Sme rodina nemas dobre zaradene.
Teoreticky by si mohol mat aj pravdu, no podla mna Sme rodina nemas dobre zaradene.
Tak dajme tomu prvé tri menované strany v tých 4 alianciach maju cca 4%. Kde by si zaradil Sme rodinu? Ja som vychádzal z toho ze Kollar je sympatizant a kamarát s talianskou fašistickou stranou (Salvini) a francuzskou fašistickou stranou ( Le Pennová)
Zeby sa dalo Sme rodina zaradit do bloku Smer,Hlas?
Zeby sa dalo Sme rodina zaradit do bloku Smer,Hlas?
Kollar mi pride, ze si ide svoj biznis a to najma v stavebnictve cez zmenu stavebneho zakona, kde cez Holeho tlaci podivne zmeny cez novelu stavebneho zakona, ale naposledy to skusali jednym paragrafom aj v inom zakone. Tym padom by odstavili vsetky male firmy a ostalo by par hracov, ktore by si delili najomne byty. Zmenit chceli aj verejne obstaravanie. Toto mi pride ako hlavny ciel Sme rodina, to ostatne je len take zbytocne stekanie o interupciach, covide, korupcii. Cize by som ich radil k Smeru, Hlasu a SNS, ale nehovoril by som o komunistoch a tiez by som ich az tak velmi nespajal so socialnou demokraciou.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zaludi by som medzi liberalov neradil najma kvoli ich anti-LGBTI postojom. K ostatnym otazkam zaujimali zvycajne taky ambivalentny postoj, ze meh... Ale zas ani do ostatnych chlievikov sa moc nehodia. Oni su taki ani-ani, nemastni-neslani.
Za ludi to postavili na Kiskovi, bol to neutralny politik, bez politickej minulosti do ktoreho ludia vkladali nadej. Zial, z politiky odisiel a po jeho odchode isla strana dolu vodou, a obavam sa, ze este dolu vodou po bacovani Remisovej pojde. Jedina svetla stranka je tem Kolikova. Tato strana coskoro skonci, tak ako aj LSNS po Kotlebovom odsudeni.
Mňa Kiska sklamal pár mesiacov po voľbách, keď prišlo tzv. "referendum o rodine", ktoré bolo reálne o LGBT ľuďoch a obmedzení ich práv, ktoré aj tak na Slovensku žiadne nemajú. Vtedy absolútne netušil, čo má na to povedať a vyšlo z neho, že on žiadne registrované partnerstvá na Slovensku nechce mať a že sme kresťanská krajina.
Blastbit a čo sa týka tvojho rozdelenia politických strán, tak na to sa ti dá odpoveď, keď sa pozrieš, čo sa teraz deje v polícii a súdnictve. To je jeden klan mafii proti druhému a do toho hŕstka slušných ľudí, idealistov, ktorí netušia, ako sa tam vzali a určite si vravia, či im to stálo za to a či radšej nemali emigrovať...
Ak by boli predčasné voľby dnes, tak máme SMER+DRUHÝ SMER+KOLLÁR a ak by im nevyšli hlasy, tak by zobrali k sebe aj náckov. Proste mafia a čistý populizmus. A to už je taká zostava, že by si aj 50nici s rozumom vraveli, že radšej pôjdu za 2000€ utierať hajzle do Rakúska, ako by mali robiť na Slovensku...nehovorím o mladšej generácii, ktorá sa zbalí a príde max. cez leto navštíviť prababku na Slovenko.
Proste ja už to tak dlho vnímam, že ak je človek šikovnejší a nie si totálny dement, tak treba čo najskôr zo Slovenska vypadnúť. Lebo toto je bananistan a vždy bude. A aj keď si idealista a múdry človek, zostaneš na Slovensku niečo budovať, tak sa nájde ďalších 10000 ko*ot, čo ti budú chcieť upáliť deti, lebo však na tom predvolebnom mítingu dostali klobásky a ten ich politik takú pravdu hovoril... Napr. taký ESET, najúspešnejšia slovenská firma, a aký hate stále schytáva od dementov, čo z dediny idú najviac raz za rok do okresného 20,000 mesta...ja na ich mieste, sa na Slovensko dávno vyseriem a presuniem centrálu a dane niekde do Monaka, nech si tu hrdí Slováci kapú na bežné choroby v splesnivých nemocniciach a vozia sa na 50 ročných vlakoch, hlavne že majú svojho Fica/Kotlebu/Kollára/a neviem koho...čo im každé 4 roky navarí guláš a natára pi*****...
_____
To vážne odišiel Pčolinský z basy na audi R8?
A jeho mama vyplakávala, že nemá z čoho zaplatiť účty? To by na Slovensku malo byť normálne v zákone, že keď človek odíde z basy na aute v hodnote aspoň 200,000€, tak je to politický väzeň a úplne normálny slušný človek, ktorého mučila vládna mafia a nemôže byť prenasledovaný a súdený aspoň ďalších 10 rokov.
Blastbit a čo sa týka tvojho rozdelenia politických strán, tak na to sa ti dá odpoveď, keď sa pozrieš, čo sa teraz deje v polícii a súdnictve. To je jeden klan mafii proti druhému a do toho hŕstka slušných ľudí, idealistov, ktorí netušia, ako sa tam vzali a určite si vravia, či im to stálo za to a či radšej nemali emigrovať...
Ak by boli predčasné voľby dnes, tak máme SMER+DRUHÝ SMER+KOLLÁR a ak by im nevyšli hlasy, tak by zobrali k sebe aj náckov. Proste mafia a čistý populizmus. A to už je taká zostava, že by si aj 50nici s rozumom vraveli, že radšej pôjdu za 2000€ utierať hajzle do Rakúska, ako by mali robiť na Slovensku...nehovorím o mladšej generácii, ktorá sa zbalí a príde max. cez leto navštíviť prababku na Slovenko.
Proste ja už to tak dlho vnímam, že ak je človek šikovnejší a nie si totálny dement, tak treba čo najskôr zo Slovenska vypadnúť. Lebo toto je bananistan a vždy bude. A aj keď si idealista a múdry človek, zostaneš na Slovensku niečo budovať, tak sa nájde ďalších 10000 ko*ot, čo ti budú chcieť upáliť deti, lebo však na tom predvolebnom mítingu dostali klobásky a ten ich politik takú pravdu hovoril... Napr. taký ESET, najúspešnejšia slovenská firma, a aký hate stále schytáva od dementov, čo z dediny idú najviac raz za rok do okresného 20,000 mesta...ja na ich mieste, sa na Slovensko dávno vyseriem a presuniem centrálu a dane niekde do Monaka, nech si tu hrdí Slováci kapú na bežné choroby v splesnivých nemocniciach a vozia sa na 50 ročných vlakoch, hlavne že majú svojho Fica/Kotlebu/Kollára/a neviem koho...čo im každé 4 roky navarí guláš a natára pi*****...
_____
To vážne odišiel Pčolinský z basy na audi R8?
Kukal kobru 11, tak si to chcel vyskúšať aj v reale
Zmeškal minulovíkendové rally radosti, tak mu ho advokát chcel vynahradiť.. myslím, že Žilinka mu urobil takú radosť, že po neho mohli prísť aj na nejakom poriadnom lambe alebo ferrari a nie na R8čkovej srajde!
To Pcolinskeho právnik má Audi R8 oranžovej farby. Pcolinsky sedel na mieste spolujazdca.
Matovič je pre mňa neuveriteľné sklamanie...Dostal tak obrovský mandát od ľudí a nič z toho. Strašne slabá osobnosť, ak ho jeden primitívny mafián Kollár dokáže tak vydierať
Keď sa SME Rodina dostane do parlamentu v najbližších voľbách, táto republika je čistý odpad...
Keď sa SME Rodina dostane do parlamentu v najbližších voľbách, táto republika je čistý odpad...
Neverim ze Sme rodina padne pod 5%. Preferencie im sice stale klesaju ale...ludia zabudaju.
Horsie samozrejme bude ak pojdu znova do koalicie a je jedno ci do cervenej alebo fialovej.
Horsie samozrejme bude ak pojdu znova do koalicie a je jedno ci do cervenej alebo fialovej.