a čo tam máme ako hodnotiť keď tam nič nie je
ak ti ide o tieto dve fotky.. hmm ta tráv je dosť úbohé makro. Väčšina fotky je rozmazaná, nevyvážená. Navyše taká fuj tráva. To pažítka v kvetináči je krajšia. Mal si výsť aspoň niekde do prírody
audiotrack napísal:a čo tam máme ako hodnotiť keď tam nič nie je
ak ti ide o tieto dve fotky.. hmm ta tráv je dosť úbohé makro. Väčšina fotky je rozmazaná, nevyvážená. Navyše taká fuj tráva. To pažítka v kvetináči je krajšia. Mal si výsť aspoň niekde do prírody
Sak to rozmazane tam aj má byt kamoš .. A pisem ze prvá vec
ja viem že to rozmazané tam musí byť. predsa nemôže zaostriť na dva objekty čo sú od seba 80 metrov. Ide len o to, že na tej fotke je viac rozmazaného ako ostrého.. to nevyzerá dobre. To že sú to prvé veci je v poriadku, len neviem čo chceš hodnotiť... Predsa toho nafoť viac a potom sa pýtaj. Takú fotku urobí každý a aj so slabším digitálom. Pýtal si sa na názor tak sa nejeduj.
moj subjektivny nazor je asi taky, ze naco ti je ako amaterovi taky fotak, mal si zacat s niecim "mensim" a az ked sa zlepsis kupit si digit. zrkadlovku
btw ten kto xce fotit poriadne zacina s BW fotakom
este takto neviem ci si amater, ale keby si nahodou nebol tak by nezaskodilo si na tu tvoju sajtu hodit nejake tvoje prace
sundevil napísal:moj subjektivny nazor je asi taky, ze naco ti je ako amaterovi taky fotak, mal si zacat s niecim "mensim" a az ked sa zlepsis kupit si digit. zrkadlovku
btw ten kto xce fotit poriadne zacina s BW fotakom
este takto neviem ci si amater, ale keby si nahodou nebol tak by nezaskodilo si na tu tvoju sajtu hodit nejake tvoje prace
No predtým som mal este drahsiu zrkadlovku a inac fotievam ako amater na roznych sportových akciách .. sak dakedy poslem foto !! take umelecke zabery ako ten kohut a travu som nikdy nerobil .. Sak to tak aj vyzerá .. Ale s tych sportov vam nieco poslem
no ja by som povedal ze fotak si si kupil dobry keby mam ja tolko prachov na zvys tiez by som si kupil. Ale tie foto...vazne nic moc. Skus popozerat niake casaky o foteni...pripadne niaku knihu...inak budes mat super fotak ale na nic...
uplink napísal:hmm som sa nad tym zamyslal. Mas pravdu velmi inspirujuca fotka...vyrobil som Ti pozadie mozno sa Ti bude pekne vynimat na pracovnej ploche
...no nechcem nic hovorit, ale tie fotky kvalita nic moc (nemyslim tym to, ako su odfotene... , ved to lepsie cvakne moj FZ20 z automatickeho rezimu... este by som rad vedel kolko si za to dal