Caste smskovanie s inym

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Caste smskovanie s inym

Príspevok od používateľa Merco_ »

Veď to bol, ale tento prípad, a hneď ráno som jej vravel, že dúfam, že všetko ostáva tak ako to bolo predtým, a pre nu hej, problém mám skôr ja v tomto prípade :D ale to je jeden z možno 5tich pripadov, je to komplikované a na dlho. A poznám milión prípadov kamarátskych vzťahov medzi chalanom a babou. Takže také kamarátstva určite existujú. A nie nieje to kamarátstvo typu 40 kilový rapavý chalan a 180kg veľryba :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Moja sesternica 100 kilová mala kamoša 70 kiloveho a už maju spolu dieťa a už su partneri. Cize kamarát,kolega je len taký status, stále je to chlap, a ako sa vraví kamarát taky rád. Autor temy nech nepodcenuje situáciu, inak dopadne ako viacerí iný chlapi co tu písali o tom ako ich frajerka si začala s kolegom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

A co ma podla Teba robit...???

Iste, sme s manzelkou vyzreti - aj vdaka tomu sme roky spolu, ze sme na seba NIKDY neziarlili - ani kym sme boli nevyzreti...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna to, ze autor temy + priatelka ma ist na chatu s exkolegom + jeho priatelka je len dobre. A to preto, ze snad si aj exkolegova priatelka vsimne, ze aky je tam vztah a bude ho moct trosku skrotit. Ci nie?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Normálne sa tej frajerky opytať že čim si tak sadli stým kolegom čím si tak rozumeju vlastne ? Co sa jej páči na tom ex kolegovi?
Samozrejme nie žiarlivostným tonom sa snou o tom baviť ale nejako jej prehovoriť do duše, ja si myslím že to neni prijemna situácia frajerka a exkolega pri ktorom sa tvári ako zasnená,zamilovaná, žena co sa stále smeje pri chlapovi = že ju neskutočne pritahuje.
Popíšem to na sebe bol som zadaný a v práci začala za mnou behať zadaná kolegyna pocas prac.doby ma chytila za zadok na drzovku,ked nikto pri nás nebol.Ja jej vravím nech stým prestane lebo ved ja som zadaný a ona tiež sak sa chcela vydávať a ja som verný typ nech je ženská aj neviem ako sexi, čo ona rozhodne bola celkom moj typ ale mne sa lubila aj tá moja frajerka.
starysomar- Cize kebyže tvoju ženu chytí nejaký chlap za zadok pri tanci a niečo šepkal do ucha napriklad a rovno pred tebou by si nežiarlil že?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

heker: Klinec po hlavičke. Ale osobne poznám páry (aj s deckami) čo majú "spoločnú kamarátku" na hranie sa. Čiže... :D A ešte je otázne, či tam exkolega ide aj so ženou, lebo to autor tuším nespomínal. :D

starysomar: Tak to gratulujem, ale štatisticky je taký pár ako vy možno jeden zo sto. Apropo zdravá žiarlivosť je nie len v poriadku, ale aj atraktívna podľa mňa.

Na otázku, "Čo má robiť?": Vydiskutovať to. Vysvetliť, čo mu vadí, prečo mu to vadí, čo sa mu zdá v poriadku a čo sa mu naopak zdá cez čiaru. Uistiť ju, že nie je extrémny žiarlivec a psychopat, čo by jej zakazoval akýkoľvek kontakt s iným pohlavím, ale že sa jednoducho cítil viac než divne na tom spoločnom stretku z dôvodu X, Y a z dôvodu Z. To teraz vravím za seba, z môjho pohľadu a z vyjadrenia autora. On vie lepšie čo sa tam naozaj dialo, ako to pôsobilo, ako a či to nejako pôsobilo aj na jeho kamošov (kľudne nech sa opýta aj ich, isto budú vedieť lepšie a triezvejšie poradiť ako my, lebo tam boli) a takto sa s ňou porozprávať. Na reakcii potom uvidí, či odozva bude konštruktívna, alebo útok. Súhlasím s Blastbitom, kľudne nech sa tu vyjadrí nejaký fundovaný psychológ/sexuológ, ak tu takého máme, ale toto sú učebnicové príklady zamilovanosti, ten chlap ju priťahuje a tým pádom priateľka autora témy nemôže fungovať v takomto kamarátskom vzťahu (z dôvodov, ktoré som písal v predošlých postoch).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Počkame si čo napíše autor temy možno je ten jej exkolega riziko alebo nie, 50 na 50 hlavne nic nepodcenovať, vzťah má svoje hranice.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tiez som mal 4 roky polovicku, rozumela si s mojim kamaratom, spoluziakom ( pozname sa 15 rokov ), tiez som tomu neprikladal ziadnu vahu, aktualne maju spolu tusim uz rocne decko, ziju spolu, obaja sa zachovali ako uplne sebecke svine, samozrejme na vine som podla jej slov ja :D, osobne mi to je jedno ja som rad, ze to takto dopadlo, mam tu najuzasnejsiu polovicku co mozem mat, len ten moj mikro pribeh by ti mohol napovedat co by si mal spravit inak ako ja ;)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

haha, ja a cORP. mame rovnaku skusenost. Tiez som to moc neriesil tak som podla nej nemal zaujem, a ked som to zacal riesit tak som bol zavistlivy :D Tiez som rad, ze to tak dopadlo :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vlastnej skusenosti, kazdy ma svoje potreby a chce ich naplnat.
mozno frajerka ma potrebu klabosit o kazdej blbosti a pisat si smsky ale ty o take veci nemas zaujem, tak si tuto potrebu bude naplnat niekde inde.

je to uplne v poriadku, velmi mala sanca ze dvaja ludia si sadnu dokonale a svoje potreby si budu naplnat 100% navzajom. nepravdepodobne ze partnerka bude chciet s tebou hravat futbal ci restaurovat veterana. rovnako nepravdepodobne ze muz bude chciet pozeravat romanticke filmy ci sit si vlastne oblecenie.

problem nastava az ked jeden z partnerov pri naplnani si nejakej potreby s inym clovekom zacne zistovat ze s tou osobou mu je ovela lepsie nez s partnerom a to nie len pri naplnani tej jednej potreby ale aj inych potrieb.

vtedy sa treba zamysliet nie nad tym ci partnerka robi nieco zle ale ci ty sam robis nieco zle. ci by si sa jej nevedel venovat viac, aby svoje potreby uspokojila doma a nie inde. zaroven sa treba zamysliet ci to stoji za to, ked proste nemate toho vela spolocneho, ci ma zmysel sa snazit a prehovarat do aktivit ktore robit nechces len preto aby bola partnerka spokojna.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dlho sa autor temy neozval ako to teda dopadlo, tiež som zvedavý.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Niekedy "ich" nie je škoda... Mal som dlhšie vzťahy s troma - trúbami :D
Nakoniec sme si sadli s inou - a sme manželia 36 rokov.
Hensym
VIP
VIP

Pár týždňov premýšľam, či sem napíšem, ale napíšem. Je paradox, že som len nedávno ešte písal názory a radil, a dnes som súčasťou rovnakého scenára, ako chalani cORP a Slayter nado mnou.

S priateľkou sme skoro 6 rokov, po pár mesiacoch sme spolu bývali, prešli sme si viacerými nájmami, dnes už skoro 2 roky vo vlastnom byte. Neskutočne veľa vecí sme nadobudli (materiálnych, vzťahových, skúseností, problémov, úmrtí, radostí, proste všetko). Vždy sme si boli oporou, veril som jej prvé posledné, boli sme rozhodnutí a otvorene sme sa bavili o svadbe, dieťati, spoločnom živote, ani jeden z nás sa nebál závazkov, naopak, obaja sme to chceli, dokonca sme sa o tieto veci začali snažiť. Niečo cez mesiac dozadu prišiel zlom, frajerka sa stretla na chate (na ktorú som mal ísť aj ja, ale kvôli robote som nemohol) s týpkom. Po chate všetko v pohode, keď tu zrazu si poobede vyšla na pivko a večeru s "kamarátkou", a potom sa k nim pridal tento týpek. Lenže ja som náhodou zistil, že tá kamarátka s nimi vôbec nebola, a že ma klamala. Odvtedy to išlo z kopca, prišlo ešte viac takýchto stretnutí na tajňáša, prichytil som ju, ako si s ním ustavične vypisuje. Mali sme pár týždňov na to zaplatenú dovolenku, stornovať sa nedala, išli sme tam. Tam mi povedala, že v našom vzťahu už nevidí cestu. Nevravela to len smutne, ale aj agresívne, z ničoho nič. Ako keby som ju podviedol, argumentovala XYZ vecami - niektoré z nich som uznal, lebo nie som narcis, ani dokonalý a povedal, že ich viem zmeniť, ale nie. Ona chce byť "sama". Keď som ale po tej dovolenke opäť zistil, že mi klamala že ide za niekým iným a bola s týmto, a stále si s ním písala, vytlačil som z nej pravdu, že ma viac krát podviedla. O sex, ani nič na "polceste" k tomu vraj nedošlo (či verím, neviem), ale viac krát sa bozkávali. Vždy som mal zásadu, že neveru nikdy neodpustím, zažil som ju prvý krát a sám seba som prekvapil a klesol na úplne dno nejakej hrdosti a zásad, a úprimne som bol ochotný sa cez to preniesť a zabudnúť, chcel som ju naspäť, milovať som ju neprestal. Ale ona nie, chce byť "sama". Lenže potom vysvitlo, že to "sama" v skutočnosti znamená, že to potenciálne šťastie vidí v ňom. Zlomila mi srdce, a potom po ňom ešte slušne poskákala. Najhoršie na tom celom je to, že ja stále chcem, aby bola šťastná, poznám ju neskutočne dobre a viem, že je to len pobláznenie a že s ním, ani sama šťastná nebude. Doplatí na to nie len ona, ja, ale aj X ďalších ľudí (mali sme 2 prepojené rodiny s neskutočnými vzťahmi, ktoré vo väčšine prípadov nebudú môcť pokračovať). Sebeckosť, hyenizmus. A ďalšia blbá vec na tom je, že keď mi najbližšie príde do života žena, ktorá mi za to bude stáť - tak budem mať kvôli bývalej podvedome neskutočný problém dôverovať jej, a ona za to bude neoprávnene ukrátená o moju dôveru.

Nezostáva len dúfať, že sem raz napíšem ako chalani nado mnou, že som s odstupom času rád.

Poučenie: Dôvera je výborná vec a žiarlivosť je toxická ko*otina. Niekedy ale býva oprávnená a končí takto a niekedy aj ľudia, ktorých považujete za stelesnených anjelov sa môžu zmeniť na toto.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

už je teda definitivne koniec, nedava ona este nejaky priestor na zlepsenie terajsieho vztahu medzi vami dvoma?
Smutny pribeh, buď silný.. :(
Kolko ma ona rokov ak mozes prezradit? Asi bude este pomerne mlada.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Môj najlepší kamoš mal podobnú skúsenosť. S ex chodil asi 3 roky, už uvažoval o dieťati a svadbe a zrazu si na swingu, na ktorý chodili spolu obidvaja, našla o 10 rokov staršieho rozvedeného týpka s 2 deťmi a oveľa menej perspektívnou kariérou, ako má kamoš. Jednoducho mu povedala, že ju to mrzí, ale tak dobre, ako s tým novým týpkom, si s ním nikdy nerozumela, takže je medzi nimi koniec. Kamoš to ešte potom s ňou skúšal cez vzťahovú poradňu, ale nikam to neviedlo. Jeho ex proste už bola rozhodnutá a kamoš s tým už nič nemohol spraviť. Keď som videl foto toho týpka na FB, tak sa mi nechcelo veriť, čo na ňom mohla vidieť - vyzeral horšie ako kamoš (starší, nižší, tučnejší, pomaly plechatý), zarábal odhadom tak polovicu a mal na krku ešte záväzky v podobe 2 detí. Za mňa totálne neperspektívny chlap, z pohľadu kamošovej ex vysnený muž :slap:

Tak sa od nej pred 2 rokmi odsťahoval, teraz už má vyše rok a pol novú frajerku. So ženou sme sa s nimi videli uplynulý víkend a vyzerá to tak, že je znovu šťastný a zase rozmýšľa o svadbe. 2-3 mesiace sa z rozchodu spamätával, boli sme spolu v tom čase aj na road tripe po Európe, aby prišiel na nové myšlienky a nakoniec na ex zabudol.

V tvojom prípade to tiež vidím tak, že tvoja (ex)frajerka je už rozhodnutá a hocijaká tvoja snaha napraviť veci, bude už bohužiaľ zbytočná...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym - píšeš o nej že je pobláznená a že nebude šťastná ani sním. Ona nebude šťastná s nikým, namaluje si ho v predstavách na ružovo, hlava v oblakoch z neho, ale ked chlap nezačne robiť to čo ona chce, jej "láska,opantanie,zasnenosť" pojde do stratena ako aj pri tebe.
Bud rád že si sa snou neoženil,dieťa tiež nie a áno väzby medzi rodinami to pretrhne sám to dobre poznám. Ked je koze(žene) dobre ide sa šmýkať na ľad. A kebyže sa chce k tebe vrátiť späť tak žiadna druhá šanca, ona iná nebude len pretvárka,arogancia,agresivita,faloš,klamanie.
Pri dalšej byť opatrný a tvrdím to stále žena musí muža milovať viac ako muž ženu, pokial je to naopak je pruser na svete. Chlap musí ženu milovať aj rozumom byť pri zmysloch a nielen srdcom milovať. Ked je zadaná sa nemá čo stretávať s inými cudzími mužmi a ak sa aj može, žeby to chlapovi nevadilo tak potom aj chlap sa može stretnuť s inými babami. Ked kompromis,tolerancia bez žiarlenia tak obojstranná.
Hensym
VIP
VIP

gogo: Priestor na zlepšenie tam určite je. Tie debaty boli úprimné, ja som úprimne viacero vecí pochopil. Náš vzťah mal veľmi pekný a pevný základ. Netvrdím, že neprišiel v posledných rokoch stereotyp, a že prestala byť tak šťastná ako kedysi. Problém je, že tu nešlo o žiadne radikálne zmeny pováh, tu išlo o jednoduché zmeny pristupovania k určitým veciam a ja som presvedčený, že to fungovať mohlo. Ona ale nie, "vnútro jej vraví" ísť inam, neverí tomu, že by to niekedy fungovať mohlo. Zmena prišla doslova zo dňa na deň - jeden deň sa ku mne túlila, zamilované slová, všetko, deň na to chcela stornovať dovolenku a odvtedy ma nechytí ani za ruku. Paradoxne, tie podvedenia sa udiali pred tým, čiže to nie je tak, že samotný skratový podvod bol zlom. Ten zlom nastal nejako v nej.

Každopádne gogo, nie, práveže nie je mladá. Ja mám 27 a ona má o 5 rokov viac odo mňa. Keď sme sa spoznali, smiali sme sa z toho, ja keď som sa zamiloval, tak som jej ešte furt neveril, koľko rokov má. :D Vyzerá oveľa mladšie, ale nie je infantilná. Rovnako ja som podľa viacerých ľudí oveľa vyspelejší v názoroch, ako rovesníci, takže sme vek nikdy neriešili. Paradoxne čo ma napadlo, len som to nespomenul v prvej správe. Jeden z argumentov, preč si to so mnou už údajne nevie predstaviť je, že som ju za vyše 5 a pol roka nepožiadal o ruku, a že som ju vraj naťahoval a nikdy som si ju nechcel zobrať. Perfektne sa to počúvalo, lebo viem že pravda je inde. Nepopieram, že som to nespravil a mohol som, že sme sa prvé dve tretiny vzťahu orientovali na zastabilizovanie, bývanie, zveľaďovanie bytu a pod, ale fakt, že ja som niečo cítil tak, a ona mi neverila bol dosť na kkt. Ono by to aj bol racionálny argument, ak by som bol infantilný chlap, čo sa bojí záväzku a fakt by som ju naťahoval, lenže ona veľmi dobre vie, že bola pre mňa vždy životnou partnerkou (aspoň som si to myslel), a nie rajdou na krátenie večerov.

Ďalší paradox, ktorý na margo tohto povedala je, že ona už "jednoducho nechce na nič čakať". Trošku oxymoron v tomto kontexte. Nechce na nič čakať, lebo už dávno nemá 20, ale zároveň sa teda vyberie cestou rozchodu s partnerom, ktorý s ňou chcel prežiť život, a ide doslova experimentovať a skákať do jamy levovej. Sama mala zopár väžnejších vzťahov predo mnou a veľmi dobre vie, že pri všetkých prišli zlomy približne po roku a pol, keď spoznala aj zlé články tých chlapov a ružová fáza opadla. Nevidí asi, že takých chlapov môže prísť ešte niekoľko a zrazu má 40. Ale vnímam to tak, že to nebolo triezve rozmýšľanie z jej strany, vôbec. Skôr je len opantaná, má bordel v hlave, srdci a agresívne hľadá argumenty na sabotovanie. Keď sa mi potom priznala, všetko mi do seba zapadlo, každé slovo.

Pilifo: áno, tiež som už pochopil, že akákoľvek snaha je zbytočná. Bohužiaľ. Ak by tie problémy, ktoré cítila predostrela na dospelej debate a poučili by sme sa z nich, som si istý, že by ten vzťah nakupnúť ešte chcela aj ona. Tam ale nastal zlom ten, že jej prišiel do života tento chudák, ktorý zneužíva jej citové rozpoloženie a doslova mi povedala, že životné šťastie, ktoré jej chýba, vidí možno v ňom. Problém je, že ja s ňou zdieľam domácnosť a život vyše 2 tisíc dní, a ona ho pozná menej ako 10 dní čistého času (čiže nepozná). Vidí v ňom len X percent, ktoré v našom vzťahu chýbali (ale mohli byť), ale to, že tých zvyšných YY%, ktoré náš vzťah mal a on jej ich dať nemusí, to nevidí.

V tejto fáze je mi fakt viac ako za seba smutno za ňu, a za ostatných ľudí, ktorých to ovplyvní. Ale díky za povzbudenie. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kym ty si smutný tak 32 ročná ex už bozkávanie posunula asi aj inde stým druhým bohvie kolko má ten rokov.
Jej už tykaju biologické hodiny a za 6 rokov to nikde neposunuť asi aj preto to tak dopadlo, to može byť len dohad.
Hensym
VIP
VIP

Ale čítaj s porozumením, my sme to obaja chceli. To nie je že jej tykajú hodiny a ja chcem ešte 10 rokov experimentovať. My sme si už s úsmevom plánovali svadbu, rozoberali sme kde, koľko ľudí, ktorých ľudí a podobne, keď sme našli nejaké pekné miesto tak sme si ho zapamätali a hodnotili sme, či by tam bola pekná svadba, a ja som bol v štádiu, kedy som riešil, kedy a ako spraviť nejaký "správny deň" a požiadať ju. A ona to dobre vedela. Rovnako o dieťa sme sa začínali snažiť, a ak by otehotnela, skáčeme obaja od radosti. To nebolo tak, že sme si nedali pozor, ona čaká na test a ja stojím ako na ihlách a dúfam, že bude negatívny. Práve naopak. Posunuli sme sa práveže po všetkých smeroch a ten mindset bol nastavený u oboch rovnako.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym - " Rovnako o dieťa sme sa začínali snažiť, a ak by otehotnela, skáčeme obaja od radosti." to neznamená že jej tykaju biologicke hodiny? Práveže si myslím že jej fest tykaju a chce dieťa. Keby ťa chce pocas 6 rokov podviesť s iným tak nečaká na nejakú chatu ale splaší si prveho chlapa ktorý ju bude sexuálne priťahovať okrem teba a váš vztah by netrval takmer 6 rokov. Ten s ktorým bola na chate a potom na pive, zrejme splňa to čo ona chce, čiže jeho genetický fond ktorý ju má oplodniť a u teba na všetko dlho čakala tak možno preto.
Sak prečo sa zadaná ženská bozkáva s chlapom ktoreho vlastne ani nepozná? Odpoviem ti lebo snim chce mať rodinu co pojde na vec a dlho nešpekuluje, možno je spontánny, ide na vec bez nejakeho plánovania. Nepoviem keby má 22 rokov ale 32 ročná zase inak uvažuje.
Napísať odpoveď