Caste smskovanie s inym

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Caste smskovanie s inym

Príspevok od používateľa Hensym »

A ty si aj čítal, čo som písal? Ja VIEM, že jej tykajú hodiny, a ak sa to dá prirovnať k mužskému pohlaviu, tak rovnako tykajú aj mne. Obaja sme to dieťa chceli, neviem, ako inak to napísať. :D

Tu ale nejde o to, že ja som s týmto čakal, a ona to chcela skôr. My sme sa naozaj otvorene bavili a mali sme na všetky tieto záväzkové veci zhodné názory.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"Jeden z argumentov, preč si to so mnou už údajne nevie predstaviť je, že som ju za vyše 5 a pol roka nepožiadal o ruku,"
myslel som si, že to bude v tom. Tie jej flirtiky su iba sposob aby si viacej ziarlil, viacej si ju vazil a poziadal o ruku. Podla mna je velka sanca ze to bude dobre ak o nu stale mas zaujem. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hensym napísal: 10 sep 2021, 13:08 A ty si aj čítal, čo som písal? Ja VIEM, že jej tykajú hodiny, a ak sa to dá prirovnať k mužskému pohlaviu, tak rovnako tykajú aj mne. Obaja sme to dieťa chceli, neviem, ako inak to napísať. :D

Tu ale nejde o to, že ja som s týmto čakal, a ona to chcela skôr. My sme sa naozaj otvorene bavili a mali sme na všetky tieto záväzkové veci zhodné názory.
Chceli len vám to trvá dlho a ona nechce čakať rozumieš? Prečo by potom behala za druhým? No ako chceš gogo ti píše ze to na teba hrá aby si sa snažil o nu a nakoniec z toho bude svadba a dieťa. Ja osobne by som jej neveril ked sa má pretvarovat,klamať a behať za druhým s ktorým sa olizuje a bohvie už kam to posunuli zatial čo ty sa tu sťažuješ zato čo ti vyviedla.
Hensym
VIP
VIP

gogo: Chápem, že to tak vnímaš na základe písaného textu, ale ja ako človek, ktorý ju pozná, a videl/počul ju tie posledné týždne som už pochopil, že tie jej city k nemu sú bohužiaľ skutočné. Určite sa nehrá aby som sa ju snažil - ako píšem, prakticky som klesol na dno svojho snaženia, ale aj nejakej hrdosti a odpustenia, ona mi vyslovene vraví, že to ku mne už necíti, že mňa už nechce a že si ani nevie predstaviť, že mi už povie "áno". Vravím, totálne agresívne správanie, ako keby som ju podviedol a zabil člena rodiny, doslova. A obrat zo dňa na deň. Ale ako píšem, ju trhá svedomie a fakt, že má neskutočný neporiadok v hlave v tom, čo má vlastne robiť, a toto je jej obranný mechanizmus. To sa mi zdá úplne evidentné.

Čo nepopieram je, že sa ku mne bude chcieť vrátiť s odstupom času. Ja nemám problém s tým, nech si každý vyvetráme hlavu, ideme na pár týždňov, mesiac, dva každý bývať sám, vyvetrať hlavu, prísť na iné myšlienky. Ak by sme si v tom čase boli verní, nemám s tým problém, možno by to aj pomohlo.

Ak to ale ona pochopí až po tom, čo si už v pravom slova zmysle začne s niekým iným, tak sa k nej nevrátim, to jednoducho neexistuje. Nemohol by som sa na ňu pozrieť rovnako, neuznávam takéto prechodné rozchody, a prestávky.

Blastbit: Sprostá nie je, ak argumentuješ že teda chce ísť za niekym novým, nechať si spraviť decko a byť potom nešťastná, alebo byť slobodná mamička čo si hľadá ďalšiu známosť, tak si to úprimne nemyslím. Je zodpovedná, ja som spontánny tiež, my sme nadobudli a dosiahli dosť vecí počas nášho vzťahu, nehovoriac o veciach čo sme si prežili, a čím sme si prešli. Mala vo mne istotu, po všetkých stránkach, city, materiálno, závazky (svadba, deti). Nestačilo to.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Si zamilovaný zial nechapeš to, tiež si ju maluješ na ružovo ako ona toho noveho chlapa. Držím palce ale skor si najdeš inú ako dufať v túto 32 ročnu zodpovednú so zodpovedným pristupom hlavne ked ta klamala a bola k tebe agresívna. Počkajme takto o rok ak sa dožijeme kam sa ona pohla so svojim životom ak o nej budeš mať informácie a ty so svojim životom.
Hensym
VIP
VIP

Chápem čo mi hovoríš. Určite si ju nemaľujem ružovo :) Poznám ju, ja len vravím, že aj keď sa zachovala takto (a nejdem pochopiť, ako toho bola schopná), že v tomto je zodpovedná, má aj v rodine pár žien, ktoré si spravili deti po viac ako pol roku a ani jedna už nemá biologického otca. Ako píšem, určite už nedúfam - dúfať som už prestal a pochopil som, preto som aj sem s menším odstupom času napísal. Každopádne chápem čo sa mi snažíš povedať. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hensym
obaja ste do toho dali 6rokov spolocneho zivota, to je dlhy čas, celu tu dobu urcite nebola s tebou iba tak z rozmaru. Mozno teraz hovori veci ktore su neprijemne, ale to mozu byt len silne emocie a hormóny, ja by som tomu urcite dal este sancu a cas na upokojenie celej situacie. Pre ženu v tom veku je proste tažké ak nema ešte rodinu.
Hensym
VIP
VIP

To je v poriadku, ak to bude "čas na upokojenie celej situácie", nemám problém to celé prehodnotiť. Ak ten "čas na upokojenie" ale má zahrňovať niekoho iného, tak by mi z návratu k nej bolo fyzicky nevoľno. Snáď chápeš. Pre mňa je vernosť alfa a omega vzťahu, sám som prekvapený, že som dokázal prekúsnúť tie bozky, ale toto by som na tisíc percent nedal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak jej to povedz/napis. Ze chces aby ste boli zase spolu, pripadne vztah posunuli este dalej, si ochotny si dat aj pauzu ale za podmienky ze nebude mat nic s nikym inym. Ona proste chce istotu vztahu a zivot len tak vedla seba jej uz nestaci. Zeny v tom veku uz vacsinou chcu rodinu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno je to tak ako ti hovorí gogo žeby tam bola šanca. Len potom ked sa ona vráti s prosíkom na druhú šancu, tiež máš právo jej potom zahnuť s inou keby chceš, ako taký revanš.Potom ti ona tiež nemá čo vyčitať, ked má šancu to teraz napraviť sere na teba. No nejako sa to medzi vami uz vykryštalizuje kto sa kam pohne. Ja si myslím a dufam že sa mýlim aby ťa to neranilo, že stým druhým chlapom budúci rok bude čakať decko a či skončí ako slobodná matka alebo sním na stálo tazko povedať.
Hensym
VIP
VIP

Gogo: Presne toto z mojej strany odznelo naozaj veľa krát. :)

Blastbit: som realista, nepopieram že to môže byť takto
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ona ma svoj vek na to, ze už ma svoj rozum. Keby skutocne chcela toho ineho chlapa tak uz davno je s nim a s Hensym už nic dalej neriesi. Chce rodinu, deti a chce to kvoli veku co najskor- co je pochopitelne. :) Takze bud to Hensym posunie na vyssi level alebo bude naozaj ona rozmyslat nad ukoncenim vztahu aby si mohla splnit svoje tuzby po rodine inde. Ci to Hensym urobi alebo nie, je uz na nom.
Pilifo
to s tym tvojim kamosom a jeho ex je pochopitelne- ten druhy bol proste rodinnejsi typ ako ten tvoj kamos aj keby vyzeral ako filmova hviezda a aj tolko zarabal
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

poviem ti tak, nebud z toho smutny, mozno sa ti prave stala najlepsia vec co sa ti stat mohla, ty mas svedomie ciste, rovnako som na tom bol ja, zrazu som bol na vine vsetkemu, ako inak.... , mna zradil jeden z najlepsich kamaratov a moja byvala po vyse 4 rokoch, vies co je na tom vtipne ? casom som si uvedomil, ze ja som ju vlastne asi az tak nelubil ako som si myslel, pomerne rychlo som nasiel svoju spriaznenu dusu rovno vo firme na firemnej akcii a od vtedy sme spolu zachvilu treti rok nonstop kazdy den, sme rovnake povahy s rovnakymi nazormi, ani jeden z nas deti vyslovene nepotrebuje k zivotu, cize ja som najspokojnejsi aky mozem byt,

ono vo vysledku ked to vezmem spatne tak kazda byvala sa zachovala viacmenej velmi podobne, nie rovnako, no to spravanie ake predvadzali pred rozchodom bolo ako naucene z nejakej zenskej prirucky, v kazdom pripade ja som si dal zavazok, ze nechcem uz ziadnu partnerku ktora nema aspon 25 rokov a nema to v hlave usporiadane tak ako dospelejsie, viem, ze tvoja ma viac rokov, no byvalej sestra ma tiez tak podobne a to je jedna velka katastrofa, ci uz podvadzanie alebo koketovanie atd. , pritom ma tri deti, muza s ktorym sa zobrala, rozviedla a zasa dala dokopy, pritom so mnou si pisala veci ktore by si naozaj pisat s partnerom svojej sestry nemala, neskoncilo to rovnako len pri pisani, takze tolko k nej napriklad, ide o to aku povahu zeny k sebe dostanes, hop alebo trop
Hensym
VIP
VIP

gogo: Lenže všetko čo píšeš ja aj chcem. Nebudem zachádzať do detailov, ja som jej pomenoval všetky problémy na mne, ktoré zmením, ako zmením, ako to bude prebiehať. Nejde o naozaj žiadne radikálne veci, skôr maličkosti, ktoré nás oboch spravia fakt šťastnými. Ona jednoducho nechce a vyslovene ma ustavične prosí, nech ju nechám ísť. Čiže ona nerozmýšĺa nad ukončením vzťahu, ona si reálne hľadá nájom a žiada ma, nech už riešime iba formality (vyplatenie rozdielu v hypotéke, a podobne). Sám neviem, čo ma v týchto dňoch žerie viac. Či to, keď je doma, a ja viem že som pre ňu už len spolubývajúci (navyše dočasný), alebo keď doma nie je, potom sa vráti a ja neviem odkiaľ.

Chápem že to tak vnímate, ale sto percentne nečaká na to, že ja niečo zmením. Skúšal som povedať a spraviť fakt už všetko, ak to tak nejako aj podvedome cíti, tak mne sa to zobudiť nepodarilo a musí na to prísť sama.

cORP: Som rád že to tak dobre vystrelilo, verím že čas všetko vyrieši aj tu :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hensym

my tu situaciu nepozname, iba sprostredkovane od teba. Ale ak je to tak, ze naozaj chce aby ste aj poriesili ukoncenie spolocnej hypoteky, tak to asi mysli vazne a chce koniec. Najdes si inu, zivot pojde dalej, zeny su niekedy nepochopitelne stvorenia..
Hensym
VIP
VIP

Verím v to. ;) Dík za povzbudivé slová.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Hensym

Môj názor je že by si sa nemal meniť ty, ani žiadny iný chlap ktorý tu už písal so svojou skúsenosťou. Vo väčšine prípadov je problém v tom že ženská začne vymýšľať popri tom ako je chlap spokojný (bez dôvodu na rozchod). Nerozumiem tomu, alebo to vidím len ja ???
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Hensym: V ramci hrdosti, ale aj racionalneho pristupu by bolo fajn nechat ju ist svojou cestou cim skor, ked tak velmi chce, je mozne ze si skor ci neskor uvedomi o co vsetko prisla rozchodom z tebou a sama este sa bude chciet vratit do vztahu s tebou. Podla toho co pises, skusil si uz vsetko co sa dalo, aby si si udrzal tento vztah, ale na vztah treba aby to chceli obaja. Cim viac si ju budes chciet udrzat "nasilu", tym viac ju budes nasierat a seba zranovat. Let her go a cas ukaze, ako sa to vyvinie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

fildinko napísal: 10 sep 2021, 13:51 Hensym

Môj názor je že by si sa nemal meniť ty, ani žiadny iný chlap ktorý tu už písal so svojou skúsenosťou. Vo väčšine prípadov je problém v tom že ženská začne vymýšľať popri tom ako je chlap spokojný (bez dôvodu na rozchod). Nerozumiem tomu, alebo to vidím len ja ???
Zeny chcu byť chcené, obletované,obdivované ak citia ze pri sebe nemaju rozhodneho chlapa ktorý otála, tak ide za iným lebo vie, že čas plynie rýchlo. U zvierat to tiež tak býva a tiež vedia byť k sebe neverné.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ženské zmýšľanie ma prekvapuje stále viac a viac, čím som starší. Moja žena tiež nie je dokonalá, to nie som ani ja, ale keď som si to tak v hlave sumarizoval, tak keď ju porovnám s mojimi bývalkami, tak stále spolu riešime fakt len maličkosti, aj keď sme si prešli počas vzťahu aj trochu väčšími krízami. Je tiež možné, že Hensymova frajerka dopadne tak ako moja bývalka. Dala mi kopačky kvôli tomu, že nedávala vzťah na diaľku, kedy sme sa vídali len cez víkendy, potom sa dala dokopy s iným chlapom, zistila, že tráva u suseda nie je zelenšia, ale skôr naopak a potom mi do telefónu vyplakávala a chcela sa ku mne vrátiť a už jej nevadilo sa aj do môjho mesta presťahovať...

Tiež nedokážem pochopiť svoju svokru, ktorá sa často mojej žene sťažuje na svojho chlapa. Nie sú spolu zobratí, ale majú takmer všetky najdôležitejšie hmotné potreby splnené - vyplatený spoločný barák, autá, dobrú prácu, navyše zdravú dcéru, atď. Vyčíta mu však, že si ju nechce zobrať a trávi s nimi málo času. Žijú spolu už takmer 15 rokov, takže svadba je skôr formalita, navyše svokor je už 2-krát rozvedený, takže sa mu ani nečudujem, že sa mu tretíkrát ženiť nechce. Keby od neho aj s dcérou odišla, tak sa jej s najväčšou pravdepodobnosťou dosť zníži životný štandard a v 50-ke si hľadať nového chlapa asi tiež nie je žiadna výhra.

Proste z mojich skúseností a skúseností známych veľa žien máločo plne uspokojí a keď už majú v živote takmer všetko, začnú vymýšľať blbosti a hľadať problémy aj tam, kde z mužského pohľadu nie sú a to často vedie k rozchodom/rozvodom. No a nikdy nevieš, či a kedy prepne zrovna tej tvojej a nič s tým potom nenarobíš...
Napísať odpoveď