Ockovanie Covid-19
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ockovanie Covid-19
Tiez som sa zamyslel nad tym, ci je problem s dnesnymi materialmi a technologiami vyrobit plexisklo, na ktore sa listocky nebudu lepit. Inac aj na ten stary bubon sa lepili...
Na starom bubne mozno zopár lístkov, na tomto snád aj niekolko stoviek lístkov, možno aj viac. Uvidíme ci ludia budu nadávať na ten bubon na iných diskusiach, ja som zatial asi jeden z prvých 
Si prvy a je mi to divne. Pri tom poctu listkov a hlavne, ak nevies, ci jd tam tvoj listok prilepeny, tak je to uplne irelevantne ci sa lepia alebo nelepia.
Presne tak, dolezite je vediet, ze su vnutri vsetky listocky. Statisticky mas stale rovnaku sancu vyhrat pretoze nevies kde presne je tvoj listocek.
len taká otázka..prečo to nelosujú cez pc? ..mať tam notebook, kde hosť zastaví losovanie klavesou? xkrat to už bolo použité roky dozadu pri takýchto losovacích blbostiach
Pretoze v dobach Kolesa stastia, ked frcali losy a posielali sa do TV, tak sa losovalo na tento styl. Asi to chceli spravit zaujimavejsie, vratit nech old school styl a vyvratit dohady o zmanipulovanom losovani alebo co. V principe je sposob losovania podla mna nepodstatny.
tak nie su dohady o zmanipulovaní ale dohady o tom, že nie každý má rovnakú šancu vyhrať lebo sa listočky lepia na bubny, pecka
Každý má rovnakú šancu, že jeho lístoček bude nalepený na skle...
A ak vás naozaj trápi, prečo to je bubon a nie elektronické žrebovnie, pripomeňte si, kto vlastne túto lotériu vymyslel..... a máte odpoveď.
A ak vás naozaj trápi, prečo to je bubon a nie elektronické žrebovnie, pripomeňte si, kto vlastne túto lotériu vymyslel..... a máte odpoveď.
-
starysomar
Hardcore addict
"prečo to nelosujú cez pc" - lebo cirkus, divadlo, šou...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
on asi myslel to, ze ked ma niekto dlhe meno alebo je z mesta s dlhym nazvom, tak jeho papierik je o ten atrament tazsi, takze viac padne dolu alebo je viac/menej prilnavejsi ku stenam. preco asi este nevylosovali nikoho z Hanusoviec nad Toplou ..
Z Hanušoviec nad Topľou zatiaľ vyžrebovali 34 ľudí.. 
https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockova ... yhercovia/
https://osf.io/26n9a/
Skumali efekt ockovacej loterie v Ohiu na zaockovanost. Vysiel im ziadny, resp. mierne negativny.
Skumali efekt ockovacej loterie v Ohiu na zaockovanost. Vysiel im ziadny, resp. mierne negativny.
otazkou je ci ten bubon aj riadne premeisavaju a myslim ze nie. Oni to len zvrchu trocu prefuknu na efekt čo je nič a hotovo. Takze vacsiu sancu maju na vyhru ti co boli ockovani neskor a tym padom su niekde pri vrchu, lebo nikto nehrabe uplne dolu.
eMPiko
to sa aj čakalo, je to len show
eMPiko
to sa aj čakalo, je to len show
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no verim tomu, ze tie tisicky malych vyhier nelosuju z toho bubna :pbrm napísal: 21 sep 2021, 6:47 Z Hanušoviec nad Topľou zatiaľ vyžrebovali 34 ľudí..
gogo956 - to platilo pri prvých vydaniach, teraz naposledy už mali novú generáciu bubna, ktorý sa naozaj točil.
HERO - vraj to ťahajú cez týždeň priamo v TV... nikdy som to cez týždeň nevidel, takže možno kecám... ale tak si vyfiltruj 10000€ hodnoty.. tie určite vtedy žrebujú... a sú tam "Dunajská Lužná - Nové Košariská" alebo "Bratislava-Podunajské Biskupice" - také Hanušovce sa myslím môžu ísť schovať.
HERO - vraj to ťahajú cez týždeň priamo v TV... nikdy som to cez týždeň nevidel, takže možno kecám... ale tak si vyfiltruj 10000€ hodnoty.. tie určite vtedy žrebujú... a sú tam "Dunajská Lužná - Nové Košariská" alebo "Bratislava-Podunajské Biskupice" - také Hanušovce sa myslím môžu ísť schovať.
Uz sa tu rozoberalo aj to, ze tych vyhercov je cca o 3000 menej ako malo byt, vraaj druhy tyzden pribudlo namiesto 10tisic el. vyhercov po 100€ iba 7tisic, takze 3tisic lieta nikde v lufte, mozno to bola nejaka ciastka c mala cakat na Zuzanu z prveho losovania, ale ta mala vyhrat tusim 400tisic.
Inac uz niekomu prisla vyhra na ucet, ak vyhral? U nas otec vyhral este 18 augusta v tom prvom elektronickom losovani 100€, no zatial mu ziadna vyhra neprisla, pritom na strankach maju uvedene, ze tieto nizsie vyhry by mali prist do mesiaca a vyssie do dvoch, uvazoval som aj nad tym, ze ci som mu zle nezadal iban, ale viem, ze som ho kontroloval, tak neviem...
Inac uz niekomu prisla vyhra na ucet, ak vyhral? U nas otec vyhral este 18 augusta v tom prvom elektronickom losovani 100€, no zatial mu ziadna vyhra neprisla, pritom na strankach maju uvedene, ze tieto nizsie vyhry by mali prist do mesiaca a vyssie do dvoch, uvazoval som aj nad tym, ze ci som mu zle nezadal iban, ale viem, ze som ho kontroloval, tak neviem...
A ako sa dozvedel, že vyhral? Prišiel mu email alebo si našiel kód žrebu v tom zozname výhercov?
Kamarátov bratranec vyhral 101k... tak sa potom opýtam, kedy mu prišli €...
Kamarátov bratranec vyhral 101k... tak sa potom opýtam, kedy mu prišli €...
Mne akurat prisli 2 SMS a 1 e-mail ze som vyhral. Suma tam nie je uvedena a v zozname na mfsr.sk nie som. Tak som zvedavy ci je to zas len nejaky bug alebo mi aj naozaj nieco pride.
Prišiel mail aj mne, babka vyhrala, kedy zvyknú spraviť update výhrecov na tej stránke?
retkvic - segra vyhrala 18.8., neprišlo nič na účet, bude telefonovať zrejme najprv na infolinku.