Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa Mek »

Inac minuly tyzden uz prisiel kamosovi aj ten "unikatny kod ockovaneho", tak som ho hned pouzil na registraciu ako sprostredkovatel. Prisiel mi mail, ze dakuju, a ze vysledok mi oznamia neskor, a tak sa aj stalo, trvalo to nieco vyse tyzdna, prisiel mail aj SMS ze to bolo schvalene, a ze peniaze mi budu poukazane do 30 dni. Nechapem, preco to ma trvat tak dlho, ved uz to bolo schvalene tolkokrat... Zacinam mat pocit, ze tam niekto fakt rucne prepisuje IBANy, ani by som sa necudoval...
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Kontroloval som nasim tie kody na tej stranke bytzdravy, tam je uvdene meno mesto a kod sedi.
To ma prist este aj potvrdzovaci mail/sprava, ze clovek vyhral?

Autoeditácia príspevku po 2 min 58 sek:
brm napísal: 21 sep 2021, 19:29 Kamarátov bratranec vyhral 101k... tak sa potom opýtam, kedy mu prišli €...
:) tak som to nemyslel, ale kludne sa spytaj...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hah, čiže aby som to zhrnul...

1) sú ľudia, ktorým prišiel potvrdzovací email/sms o výhre, ale nie sú uvedení na webe medzi výhercami a neprišli im ani peniaze,
2) sú ľudia, ktorí sú uvedení na webe medzi výhercami, ale neprišiel im potvrdzovací email/sms o výhre a neprišli im ani peniaze....

..z toho mi vyplýva, že potom musí ešte existovať skupina ľudí, 3) ktorým neprišiel potvrdzovací email/sms o výhre, nie sú ani uvedení medzi výhercami na webe, ale príde im výhra na účet! A ktovie, či sú vôbec registrovaní/očkovaní. Toto sa môže stať len v Igorovej réžii!

:D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja by som povedal, ze zas niekto zle vyplniuil emailovu adresu.
brm
Darca
Darca

Ak by niekto zle vyplnil emailovú adresu, asi by mu neprišiel ani žrebovací kód, podľa ktorého sa našiel medzi výhercami...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ano, mne prisla sms aj e-mail so zrebovacimi kodmi a teraz na to iste cislo aj e-mail informacia o vyhre. To by niekto musel omylom vypisat moje telefonne cislo aj e-mail naraz.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Segre včera večer o 19:45 prišla SMS z Ministerstva zdravotníctva, gratulácia k výhre 100 eur. Výhra príde na účet do 30 dní od doručenia tejto SMS.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

zdravitnictva? SMS aj mail prisiel v mene min. financii a ani v maile ani v sms sa vyska vyhry neuvadzala.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mama snou telefonovala, tak jej to povedala a mne to mama takto zreferovala. To mi na rýchlo povedala kedže nemam teraz čas sa stým zaoberať. Este si to ja radšej overím, ale tú výhru teda vyplácajú do 30 dní až vtedy ked oni pošlu SMS, nie vtedy ked sa ludia najdu v zozname výhercov na stránke ministerstva financii.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tak sms prisla az dnes, podobne ako pisal blastbit, s tym ze vyhra bude vyplatena do 30 dni. wtf?
Na stranke sa uvadza ze bude vyplatena do 30 dni, no evidentne to bude az od datumu kedy pride ta sms, pritom vyzrebovany moze byt clovek aj kludne mesiac pred tym.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No uz aktualizovali zoznam na stranke a je tam aj moj kod. Takze budem uz len referovat ci ta 100ka naozaj pride do 30 dni.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Prejde 30 dní prípadne o pár dní viac, potom ti príde SMS že ti gratuluju ze si vyhral a potom je tam dalsia lehota do 30 dní odkedy ti prišla SMS. V konečnom dosledku clovek moze na výhru cakat aj 45 dní,50 dní alebo aj 60 dní kým príde výhra na účet.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O com taras s lehotami? Po vyzrebovani v ten konkretny den pride sms aj mail od MF SR v ktotom gratuluju k vyhre. Nie je tam uvedena vyska vyhry, iba to, ze do 30 dni to vyplatia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Este aj rektvic potvrdil to co som napísal sa zobud. Moja segra bola 18.8.2021 vyžrebovaná, včera 21.9. jej prišla sms ze do 30 dní jej prídu peniaze na učet. Ci to bude zajtra alebo za 10 dní skrátka do dalsích 30 dní to maju vyplatit. Takže človek reálne na tie peniaze čaká viac ako 30 dní.
brm
Darca
Darca

Zuzana asi predsa dostane 400k..
https://e.dennikn.sk/minuta/2546730
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tu mas v prilohe statut a pravidla loterie. Premiove vyhry do 60 dni, tie male do 30 dni. Cca do 7 dni overenie od vyzrebovania.
Prílohy
Screenshot_20210922-132040_Word.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic pochopil o com som písal lebo aj jeho sa to týka. Ale nebudem sa doťahovať o koze ked druhý píše o voze obrazne povedané.
Zuzane možno daju 400 tisic eur, Matovič sa o to snaží, škoda že sa nesnaží vybaviť peniaze pre deti ktoré potrebujú operáciu.
Este takej Bosne a Hercegovine sa vyse 30 tisic eur poslalo ako humanitarna pomoc. Ale chorým deťom v SR ktoré majú stále vysokú šancu žiť nevedia urýchlene pomocť hlavne teda takto finančne.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tak sa asi stane to o com som od zaciatku pisal, a ako to stale je s touto vladou... nastavia sa nejake pravidla, a ked nam nevyhovuju, tak sa zrazu idu menit. Nemam dovod pani Zuzane zavidiet, tie peniaze by sa asi aj tak do loterie nevratili. Len ide o princip, ze ked sa raz na niecom zhodnu, dohodnu, a vyhlasia, tak by to malo aj platit a nie od buka do buka ako sa komu zachce. Potom to tak funguje vsade, aky signal to asi ob(v)canom vysiela...
Odhliadnuc od toho, ze Matovic si takto ide riesit svoje PR a lajky/hejty na fejsbucikoch.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kto chce nech si kupi Plus jeden deň, zrovna je tam clanok o meškaní výhier 100 eur a viac, zrovna to, čo som písal vo vyšších postoch.
" Prejde 30 dní prípadne o pár dní viac, potom ti príde SMS že ti gratuluju ze si vyhral a potom je tam dalsia lehota do 30 dní odkedy ti prišla SMS. V konečnom dosledku clovek moze na výhru cakat aj 45 dní,50 dní alebo aj 60 dní kým príde výhra na účet."
Hlavne to píšem tým ktorý maju červené sukno pred očami akonáhle uvidia ze nieco píše Blastbit uz len z principu si treba kopnuť ze ano :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Musím ťa opraviť, ale Matovič si robil PR aj na nejakom chlapcovi so vzácnou chorobou, ktorému vybavil peniaze na liečbu v USA...

Ale v tom prípade aspoň za to nemohol. Pani Zuzana je čisto jeho prúser.
Napísať odpoveď