Photoshop/Potrebujem upraviť odfoteny dokument.
Photoshop/Potrebujem upraviť odfoteny dokument.
Zdravím. Potrebujem upraviť jednu stránku dokumentu/papiera. Ja by som to odfotil najlepšie ako by sa dalo a chcel by som od niekoho aby tam na fotke vymazal dva riadky a riadok pod tým posunul na miesto kde boli vymazané tie dva riadky + je tam niekoľko zelených ramcekov a jeden oranžový, potrebujem ten oranžový nahradiť presne takým istým zeleným ako sú tie ostatne. Tento papier potrebujem len pre vlastnú potrebu! Ak to niekto vie kľudne sa nejako odmením.
-
lekoklatik
VIP
Re: Potrebujem upraviť odfoteny dokument.
ukaz o co ide
Re: Photoshop/Potrebujem upraviť odfoteny dokument.
Taketo papiere treba skenovat, nie fotit. Idealne sken na 600 dpi.
Čiže myslíš ze by sa z toho skenu dal urobiť druhý (upravený) original? Lebo ten original bol v obálke a bol 2x prehnuty, čo je vidno.
Ja som mal aj predstavu že by som to odfotil a ta fotka by sa upravila. Lebo to potrebujem mať aj ako fotku ale aj ako papier(upravený).
Ale takto cez net mi ide hlavne o to aby som to mal ako fotku upravenú.
Ja som mal aj predstavu že by som to odfotil a ta fotka by sa upravila. Lebo to potrebujem mať aj ako fotku ale aj ako papier(upravený).
Ale takto cez net mi ide hlavne o to aby som to mal ako fotku upravenú.
Zalomenie nie je problem upravit, je to robota na par minut v Photoshope. Ako som uz ale napisal vyssie - to sa nemoze robit z fotky, treba to oskenovat scannerom. Fotka totizto skresluje a nezachyti rozmer a vsetky potrebne detaily.
Dobre diky za radu, v pondelok to pôjdem oskenovať skúsim nájsť potrebný skener na 600dpi, dúfam ze to majú vo fax copy alebo v niečom podobnom. A potom kto bude ochotný to urobiť tak tomu to prepošlem.