chcel by som sa opýtať, aké máte fritézy? chcel by som nejakú kúpiť... rozum radí kúpiť teplovzdušnú (bez oleja), lebo jedlo v nej pripravené je zdravšie ako to, ktoré bolo vysmažené v oleji... na druhej strane sa obávam, že jedlo z teplovzdušnej nebude mať takú chuť ako z olejovej, a že bude suché...
aké máte skúsenosťami s fritézami? úvítam aj tip na konkrétny model, alebo dôležitú funkciu. ďakujem
akú fritézu? olejovú či teplovzdušnú?
Re: akú fritézu? olejovú či teplovzdušnú?
Alebo este zdravsie nepouzit vobec fritezu.
Zvedava otazka. Chces ju dat do bytu?
najlepsie ziadnu a ked uz silou mocou, tak teplovzdusnu. Ja vyprazane nejem vobec.
nechápem zvedavej otázke. či existujú aj exteriérové fritézy?wladas napísal: 30 sep 2021, 17:14 Alebo este zdravsie nepouzit vobec fritezu.
áno bude vnútri v kuchyni.
V byte budes mat z nej smrad uplne vsade a napachnu aj zaclony/zavesy.
Mam vzdusnu, uplne bez oleja spravim super hranolky. Ale ine vyuzitie ako hranolky nema a tak aj 2 mesiace lezi pohodena a zavadzia.
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
U rodičov doma bola dlho používaná olejová, no nedávno si kúpili teplovzdušnú. Skúšal som to, napríklad hranolky sú o dosť lepšie, nie sú tak mastné a podobne. Ono teplovzdušná má nevýhodu že keď tam niečo urobíš a nezješ to hneď, časom to už bude ako guma. Záleží aj od toho aké jedlá si tam robíš, niektoré veci v teplovzdušnej neurobíš aby boli chutné. Viem že tam mama skúšala robiť aj kura, ja som ho nejedol ale že vraj bolo chutné, ale znova nezjedli ho naraz a už bolo suché.
Chuťovo je to myslím že lepšie ako olejová, také. chrumkavejšie by som povedal.
Model ti bohužial povedať neviem, tuším sa to volá Kalorik alebo nejako tak a viem že stála cca 90€.
Chuťovo je to myslím že lepšie ako olejová, také. chrumkavejšie by som povedal.
Model ti bohužial povedať neviem, tuším sa to volá Kalorik alebo nejako tak a viem že stála cca 90€.