Ahojte,
Má tu niekto skúsenosti s pridávaním produktov na ebay?
Je tam dosť veľa vyplňovačiek. Strávil som pri tom dosť veľa času, no zasekol som sa na doprave.
Neustále mi tam vypisujú chyby a neviem sa ďalej pohnúť.
pridanie inzerátu na E-bay
Re: pridanie inzerátu na E-bay
no keby si napisal ake chyby, mozno by to pomohlo ostatnym ti pomoct.. 
Tak veľa toho neviem vysvetliť.
Ale všetky možné dopravy skúšam, čo sa týka medzinárodne a stále mi píše toto: ''Shipping cost - Shipping cost cannot be calculated since the item location is different from the site. Use flat rate shipping.''
Nerozumiem tomu
Ale všetky možné dopravy skúšam, čo sa týka medzinárodne a stále mi píše toto: ''Shipping cost - Shipping cost cannot be calculated since the item location is different from the site. Use flat rate shipping.''
Nerozumiem tomu
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ten inzerat zakladas na ebay.com alebo nejakej inej domene, napr. de, .uk...? Zakladaj na .com
Nastav flat rate shipping, teda rovnake postovne pre kazdeho kupujuceho nezavisle odkial pochadza. Ebay nepozna Slovensku postu, a preto nevie vypocitat postovne podla jej cennika. Do listingu potom dopis nieco v zmysle, ze postovne je vypocitane podla najhorsieho scenara (e.g. zo Slovenska do Australie) a ze sa moze lisit podla krajiny kupujuceho, a ze ak chcu vediet postovne pre seba, nech ti napisu sukromnu spravu.
Osobne to mam takto a funguje to dobre.
Nastav flat rate shipping, teda rovnake postovne pre kazdeho kupujuceho nezavisle odkial pochadza. Ebay nepozna Slovensku postu, a preto nevie vypocitat postovne podla jej cennika. Do listingu potom dopis nieco v zmysle, ze postovne je vypocitane podla najhorsieho scenara (e.g. zo Slovenska do Australie) a ze sa moze lisit podla krajiny kupujuceho, a ze ak chcu vediet postovne pre seba, nech ti napisu sukromnu spravu.
Osobne to mam takto a funguje to dobre.