Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
Re: Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
To je chyba Slovanetu, ze maju takto primitivne nastavenu siet. Pocet spojeni daj na 20, download limituj na 10 000 Kb/s (10 MB/s) a zniz aj upload. Popripade klikni pravym na torrent co sa taha, daj si prioritu a zniz ju.
Neviem ako mas doma zapojenu topologiu (PC, TV) ale ak to mas na spolocnom routery tak aj tam zvykne byt problem. Na torrenty neni dobre 20€ router. A najlepsi uTorrent je 2.2.1 (kompabilita)
-
pepo191992
Medium Star
tak mam s jedneho routra aj tv aj v pc net...stiahol som utorent 1.8.5 a ziadny problem..nic neobmedzene nastavenie a zatial nesekalo a stahuje v pohode...to mi je cudne lebo kamarat ma tento isty balik a stahuje z torentov ako sialeny a ani mu neseka nic a router ma ten isty...wladas napísal:Neviem ako mas doma zapojenu topologiu (PC, TV) ale ak to mas na spolocnom routery tak aj tam zvykne byt problem. Na torrenty neni dobre 20€ router. A najlepsi uTorrent je 2.2.1 (kompabilita)
uvidime dokedy mi to pojde...
Neviete mi poradiť zrazu mi prestalo sťahovať súbory cez torrenty na trackery hdtorrent.org predtým bez problémov. Nič som neinštaloval ani nepreinštalovával. Zdá sa mi ale, že prestalo sťahovať potom ako mal hdtorrents výpadok. Napr sceneaccess, torrentleech ide v pohode.
mne tiez prestalo z cztrackeru, musel som updatnut utorrent
Ja som stiahol aj Vuze aj nový utorrent a nič. Stále to nejde.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
skuki: Urcite pise aj chybu, ze preco to nestahuje. Ked si v uTorrente kliknes na torrent, dole das Informacie, tak je tam Stav a ten udava co sa deje. Je mozne, ze mas zle ratio a preto ti nedovoli stahovat. Treba pozriet, ze ci mas ludi medzi Peermi.
Zaujímavé samo od seba začalo sťahovať. Teraz som na to pozrel a stiahlo už 10%. Peeri tam boli a aj ratio mám dobré. Nahodil som uTorrent 2.2.1 a asi to pomohlo. Reštartol som aj rooter.
Olla , chcem sa opytat ako odstranit fluktuaciu rychlosti stahovania?
Torrent je sukromny , seeder je na 10Gb linke. Na par sekund vyskoci download rychlost na cca 10MB/s a padne na nulu, po dlsej chvili opat vyskoci a padne. Nejaka rada ?
Torrent je sukromny , seeder je na 10Gb linke. Na par sekund vyskoci download rychlost na cca 10MB/s a padne na nulu, po dlsej chvili opat vyskoci a padne. Nejaka rada ?
vitaj na fore
problem moze byt aj v pocitaci, skusal si iny komp na rovnakej linke?
komp mas pripojeny cez kabel alebo vzduchom?
problem moze byt aj v pocitaci, skusal si iny komp na rovnakej linke?
komp mas pripojeny cez kabel alebo vzduchom?
Dik za privitanie. Seeder mam na kabli a downloadera na wifi.
-
mirak2
Hardcore addict
Nenapisem to asi uplne terminologicky presne, ale casto zvykne robit problem harddisk kvoli tomu, ze je torrent rozdeleny na strasne vela chunkov a ked k tebe prichadzaju vysokou rychlostou, tak ich PC nestiha zapisovat. Bud ti zmrzne PC alebo dropne rychlost stahovania, to uz neviem, ci to riesi klient alebo pocitac.
Vacsina torrent klientov ma moznost nastavit si cache na zapisovanie. Je mozne ju zvysit napriklad na 1GB, cim sa bude viac vyuzivat RAMka.