Wordpress - referal program? (+ iné otázky)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Wordpress - referal program? (+ iné otázky)

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ahojte, riešim jeden web do ktorého by sme chceli nahodiť možnosť registrácie spôsobom, že užívateľovi následne systém vygeneruje nejaké ID ktoré iný človek vie použiť pri registrácii. A takto vlastne my v nejakej tabuľke uvidíme, že koľko daný človek pozval ľudí.
Nejaký tip na plugin?

Čo sa týka wordpressu tak som celkom lama v tom, tému mám robenú pomocou Divi, k čomu padá ďalšia otázka ako viem nastaviť aby keď človek ide na www.NAZOV_WEBU.sk/SEKCIA_KTORA_NEEXISTUJE aby mu hodilo nejakú 404 stránku prípadne ho presmerovalo na hlavnú stránku? Totižto ak aktuálne ak zadá niečo k čomu nemám vytvorenú stránku udeje sa toto
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
s tým, že napríklad brave prehliadač mi ukazuje, že stránka chýba a či to chcem vyhľadať pomocou wayback machine.

Tretia vec je, že poznáte nejaký plugin na "kurz"? Kedy by zaregistrovaný uživateľ mal X pokusov (x = čo nastavím) na spravenie kvázi dotazníka, zároveň mu ukáže ako na tom stojí a zároveň to jeho ID ktoré mu vygeneruje (prípadne uživateľské meno ktoré zadá pri registrácii sa spáruje s tým testom).

Každopádne ako prvé by som chcel poriešiť ten referal program nejakým spôsobom.
Vďaka.
Napísať odpoveď