Wear OS + eSIM

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Wear OS + eSIM

Príspevok od používateľa Brahmin »

caute, planujem si kupit hodinky s Wear OS a eSIM (pravdepodobne TicWatch Pro 3 LTE), je to z toho dovodu ze momentalne mam 3 SIM karty, moju hlavnu 4ka, sluzobny Orange a zalozny internet O2

povodne som chcel dat do hodiniek sluzobne cislo, ale zatial zamestnavatel nedovoluje zmenit klasicku SIM na eSIM, takze sa rozhodujem ze tam dam moje hlavne cislo teda 4ku

a chcem sa opytat niekoho kto ma skusenosti s Wear OS idealne s konkretne tymi hodinkami co chcem kupit ci sa da nastavit, ze ked som v dosahu telefonu tak hovory budu prebiehat cez telefon a takisto ci na telefone by som si vedel vytocit cislo a volat zo sim karty v hodinkach, zjednodusene povedane ze telefon by mi sluzil ako bluetooth sluchadlo :)
baldorex
Addict
Addict

Re: Wear OS + eSIM

Príspevok od používateľa baldorex »

U nás operátori nepodporujú klonované esim, takže nemôžeš mať sim v mobile a esim s rovnakým číslom v hodinkách.

A keď si svoju sim od 4ky dáš do hodiniek ako esim, už to číslo nepoužiješ v mobile a mať svoje hlavné číslo iba v hodinkách? No neviem či by som to chcel.

Btw ak by som kupoval teraz, tak beriem ticwatch 3 pro ultra, ktoré riešia drobné nedostatky starého modelu a nebral by som starý model.
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Wear OS + eSIM

Príspevok od používateľa Brahmin »

kebyze viem volat na mobile cez sim v hodinkach tak by to bolo v pohode, ze by som mal hlavnu sim len v hodinkach, ale aby som musel vytacat cez hodinky a tam nejak prepnut ze volat cez bluetooth to by uz mohol byt problem :)
co sa tyka tych ticwatch tak nasiel som jeden inzerat za 180€ nove, preto rozmyslam nad nimi
Napísať odpoveď