Ahojte, tiež mám jedno PC na predaj, poraďte s cenou.
MB: ASUS B150M PRO GAMING
CPU: i7-6700K @ 4.0GHz
Chladič: Cooler Master Hyper TX3i
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 (Asus)
RAM: Kingston 16 GB DDR4 SDRAM 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series
SSD: KINGSTON SSDNow UV400 240GB
HDD: Seagate BarraCuda 1TB
Zdroj: Fortron Hyper S 500
Skriňa: Zalman Z1 Neom
Mechanika: Blu-Ray napaľovačka ASUS BW-16D1HT
Autoeditácia príspevku po 1 deň 22 hod 27 min 46 sek:
Dal som ho na Bazoš za 600, ale vidím tam na "podobné" zostavy vyššie ceny. Je to OK cena, alebo všetci ostatní chcú veľa a ja som to prehnal tiež?
I: PC zostava
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: PC zostava
v ramci aktualnej situacie je to cena da sa povedat fajn, no druha strana mince je, ci to realne niekto v tychto casoch bude kupovat, nakolko su to stare komponenty tak je to predrazene, na dnesnu dobu je, ale cena uplne v pohode by som povedal
Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
mozno len rada, ak si teda tak uz nespravil, nespoliehaj sa na bazos, v poslednej dobe som tam nic nepredal, navyse som tam bezdovodne dostal ban a podpora ani neodpisuje, vsetko som predal ovela rychlejsie cez facebook market, aspon si vies preverit kto s tebou vobec pise, istejsie aj pre kupujuceho ako aj pre predavajuceho
Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
mozno len rada, ak si teda tak uz nespravil, nespoliehaj sa na bazos, v poslednej dobe som tam nic nepredal, navyse som tam bezdovodne dostal ban a podpora ani neodpisuje, vsetko som predal ovela rychlejsie cez facebook market, aspon si vies preverit kto s tebou vobec pise, istejsie aj pre kupujuceho ako aj pre predavajuceho
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: PC zostava
OK, vďaka za info.
Už sa mi ozvali dvaja, jeden ponúkal 450, čo mi prišlo vzhľadom na ostatné ceny málo. Druhý mi volal, že sa zajtra ozve (som teraz v práci) a príde sa naň pozrieť, uvidím čo ponúkne. Samozrejme chcem zaň čo najviac
Ale nebudem naň na silu tlačiť.
Už sa mi ozvali dvaja, jeden ponúkal 450, čo mi prišlo vzhľadom na ostatné ceny málo. Druhý mi volal, že sa zajtra ozve (som teraz v práci) a príde sa naň pozrieť, uvidím čo ponúkne. Samozrejme chcem zaň čo najviac
Ale nebudem naň na silu tlačiť.