externý disk WD nezobrazí v Tento počítač
-
starysomar
Hardcore addict
Re: externý disk WD nezobrazí v Tento počítač
Co si cakal, ze za tych 16 sekund ti spravi komplet test disku?jackoff8 napísal: 09 okt 2021, 11:04 Viem, nechal som to na quick scan, chcel som vidieť, ci to nieco detekuje.
Do obrazku este pripajam aj vysledky z crystal disk info.
-
starysomar
Hardcore addict
Posledný krát.
Pripojiť v LiveLinuxe - pozrieť ten disk, odstrániť z neho v Gparted úplne všetko - vytvoriť tabuľku MSDOS a partíciu.
12 dní o ničom...
Pripojiť v LiveLinuxe - pozrieť ten disk, odstrániť z neho v Gparted úplne všetko - vytvoriť tabuľku MSDOS a partíciu.
12 dní o ničom...
Len ci chce obnovit data na disku alebo mu ide o to, aby bol disk cisty a hlavne pouzitelny?!
-
starysomar
Hardcore addict
Jeho úplne prvý post - "Vopred ďakujem za rady, nejde o dáta, ide len o to, či sa mi podarí disk rozbehať alebo nie."
Takze pouzity hirensboot nabootovany z usb, v nom program hdd low level format tool 4.40, po 10 hodinách naformatovany disk, uz chcelo pen vytvorit particiu, to bola 10 sekundova zalezitost v easeus partition master, disk vyzera ze pekne ide, skopiroval som skúšobne na neho 800mb materialu, bez problemov. Takze uvidime ako bude fungovat dalej. Este raz, dakujem za rady.
-
starysomar
Hardcore addict
Prípadne si stiahni utilitku h2testw a nechaj ju zapísať celý disk - nech to nemusíš kopírovať ručne - a uvidíš, či bude komplet OK.
Pozor čo jej zadávaš (ktorý disk), aby si si neprepísal iný disk.
Pozor čo jej zadávaš (ktorý disk), aby si si neprepísal iný disk.