Nordvpn , avast secure vpn a ine
Nordvpn , avast secure vpn a ine
Caute,
poriadnu ochranu aby ma nevystopovali ak nahravam filmy, nejaky tipy, vdaka Vám
poriadnu ochranu aby ma nevystopovali ak nahravam filmy, nejaky tipy, vdaka Vám
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nordvpn , avast secure vpn a ine
CyberGhost,ExpresVPN, VyprnVPN, pripadne aj spomenuty NordVPN.
ono zavisi od toho z coho tie filmy stahujes, ci je to z nejakej stranky, alebo ci v ramci P2P siete, lebo nie vsetky VPNky podporuju aj krytie pre P2P
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pise o nahravani (uploade). Len nevieme, ze ci ide o p2p alebo dake file servre.
osvedceny je aj Surfshark, v ramci Black Monday budu mat zlavy, podporuje P2P aj Multihop /data idu kryptovane cez dva servre nie iba jeden/, slušný výber aj statickych IP, atd.
Vyhni sa NordVPN, pred rokom som sa ulakomil na blackfriday a nikdy v živote ma nejaky soft nesral viac a davam dislike každemu youtuberovi čo ho promuje. Tento tyzden idem spat do ExpressVPN
Aj nám prezradíš dôvod alebo napíšeš čo sa konkrétne stalo že ti niečo nešlo ?jukel napísal: 23 nov 2021, 9:29 Vyhni sa NordVPN, pred rokom som sa ulakomil na blackfriday a nikdy v živote ma nejaky soft nesral viac a davam dislike každemu youtuberovi čo ho promuje. Tento tyzden idem spat do ExpressVPN
Pomalé a nestabilné SK servery, aplikácia sa zapína aj 2-3 minuty po štarte systému rovnako na windowse rovnako na androide, rovnako na Mac OS. Odpajanie od serverov na androide, čiže ak mate zapnuty kill switch ste bez internetu kym neotvoríte appku ( načitanie minimalne minutu, telefon Fold 3 s high end CPU ) to iste auto-connect ak prechadzate z wifi na 4G. Často krat sa appka odhlasi a musite sa nanovo prihlasiť do svojho učtu
Nič z tohto sa mi s ExpressVPN nestalo takže nieje chyba v mojich zariadeniach
Nič z tohto sa mi s ExpressVPN nestalo takže nieje chyba v mojich zariadeniach
-
mirak2
Hardcore addict
Mam Nordvpn 2 roky a nikdy som nepozoroval ziaden z problemov, ktore mas. Pouzivam na Windowse, Linuxe a Androide. Budem sa obzerat po inom vpn providerovi, ale skor zo zvedavosti ako z toho, ze to nefunguje.
castokrat pomoze sa pohrat s nastavenim, napr protokoly a pod
jukel
ved im napis mozno poradia, mne pomohli
jukel
ved im napis mozno poradia, mne pomohli
ja už som skušal všetko, proste je to spoločnosť ktora pcha 90% kapitalu do marketingu a 10% do vyvoja ich softu. Už len to dlhe spuštanie aplikacie mi neskutočne lezie na nervy. Zabudol som spomenut catpcha ktoru som musel vyklikavať vždy ked som chcel použiť google. To bolo hlavne prvy pol rok teraz je to lepšie. Taktiež na Slovenskom/Ceskom/Rakuskom servery nefungoval niekedy google play, musel som sa pripojit niekam na island aby to šlo.
Prave som zaplatil za ExpressVPN snimi som bol spokojny par rokov. Za 100usd mam 15 mesiacov čo je cca 6.6usd mesačne a za tie ušetrene nervy to stojí... Niesom uplne nadšený lebo nedavno mali okolo seba kontroverziu. Kupila ich nejaka vacsia spoločnosť a vela zamestnancov odišla. Isty čas som mal aj protonVPN ale tí tiež mali kontrovezne kroky nedavno.. Hraju to ako velmu im zaleží na bezpensti a pred nedavnom IP logy nejakej tušim činskej disidentky odovzdali FBI (nepamatam si to presne stači pogooglit ale proste niesu taky safe ako sa hraju)
Prave som zaplatil za ExpressVPN snimi som bol spokojny par rokov. Za 100usd mam 15 mesiacov čo je cca 6.6usd mesačne a za tie ušetrene nervy to stojí... Niesom uplne nadšený lebo nedavno mali okolo seba kontroverziu. Kupila ich nejaka vacsia spoločnosť a vela zamestnancov odišla. Isty čas som mal aj protonVPN ale tí tiež mali kontrovezne kroky nedavno.. Hraju to ako velmu im zaleží na bezpensti a pred nedavnom IP logy nejakej tušim činskej disidentky odovzdali FBI (nepamatam si to presne stači pogooglit ale proste niesu taky safe ako sa hraju)
jukel
co mam skusenost tak kazda Vpn-ka mala aspon obcas nejake problemy. Anonymitu na Vpn treba brat s velkou rezervou a ak ma niekto na pc citlive udaje tak kryptovat aj dané ulozisko, ale ani to nie je nepriestrelne riesenie.
Btw to ze Proton vpn poskytol nejake logy este neznamena ze su k niecomu a vyuzitelne, pretoze tieto vpnky bezia vacsinou len v Ramke servrov.
co mam skusenost tak kazda Vpn-ka mala aspon obcas nejake problemy. Anonymitu na Vpn treba brat s velkou rezervou a ak ma niekto na pc citlive udaje tak kryptovat aj dané ulozisko, ale ani to nie je nepriestrelne riesenie.
Btw to ze Proton vpn poskytol nejake logy este neznamena ze su k niecomu a vyuzitelne, pretoze tieto vpnky bezia vacsinou len v Ramke servrov.
viem ako funguju vpnka, nemam iluzie že som superanonymny a mozem si robit co chcem, mam to viac menej aby som mal ako taku bezpečnosť na hocijakej verejnej wifine, aby moj (malý/mestký) nevidel čo robim.
našiel som tie članky
ProtonMail removed “we do not keep any IP logs” from its privacy policy
https://arstechnica.com/information-tec ... thorities/
ProtonMail forced to collect an activist’s IP address in police investigation
https://therecord.media/protonmail-forc ... stigation/
našiel som tie članky
ProtonMail removed “we do not keep any IP logs” from its privacy policy
https://arstechnica.com/information-tec ... thorities/
ProtonMail forced to collect an activist’s IP address in police investigation
https://therecord.media/protonmail-forc ... stigation/
predpokladam ze poskytli info typu: 12.11.2021 prihlasenie 05:30 odhlasenie 17:23
Ci to policii na nieco bude je otazne, nejako moc by som tu spravu nezvelicoval.
Ci to policii na nieco bude je otazne, nejako moc by som tu spravu nezvelicoval.
ExpresVPN som mal, ale upload bol len 60 Mbps a to je velmi malo lebo mam 1Gbit hladam nieco aspon 500Mbps
-
mirak2
Hardcore addict
Akeho vpn providera odporucate? Mam NordVPN a premyslam nad zmenou, ako som hore pisal, skor zo zvedavosti ako preto, ze by mi nieco vadilo. Pokojne aj trojrocny subscription.
otazne je co chces dosiahnut, na co si zvedavy... lebo vpn je velmi jednoducha vec, zapnes appku, vytvoris tunel a hotovo..
za mna najzaujimavejsie vpn je https://mullvad.net/
lebo sa na nic nehraju, ziadne lifetime subscriptions, ziadne akcie, proste 5 eur na mesiac a basta.
a su naozaj anonymni... dokonca do takeho extremu ze vies zaplatit tak ze im poslel hotovost v obalke
za mna najzaujimavejsie vpn je https://mullvad.net/
lebo sa na nic nehraju, ziadne lifetime subscriptions, ziadne akcie, proste 5 eur na mesiac a basta.
a su naozaj anonymni... dokonca do takeho extremu ze vies zaplatit tak ze im poslel hotovost v obalke
-
mirak2
Hardcore addict
VPN pouzivam hlavne na geoblocked content, nepotrebujem byt super anonymny. Nordvpn appky sa mi nepacia z nejakeho dovodu, ktory neviem vysvetlit. A potrebujem appku na Windows, Linux a Android, co mullvad ma, asi vyskusam na polroka ten a uvidim potom, ze co.
Som spokojny so Surfshark a su lacni
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hlavne si treba zistit ci ten geoblocked content co chces pozerat, uz nahodou nepozna IP adresy tej konkretnej VPNky. casom sa tie IP proste preflaknu a hosti ich vedia zablokovat.
napr ja som mal naposledy problem s netflixom a nordvpn. zdetekovali ze idem cez vpn a nepustili dalej.
napr ja som mal naposledy problem s netflixom a nordvpn. zdetekovali ze idem cez vpn a nepustili dalej.