Problém je, že keď máš neresponzívne fórum v roku 2020, tak ti sem ľudia prídu, ale (minimálne tí mobilní) rovno aj odídu, lebo zoomovať v dnešnej dobe weby je oštara. Nie je to o chýbajúcom názve youtube videa. Ak tu chceme mať zastaranú technológiu a oberať sa o potenciálnych nových userov, tak si rovno založme spoločný chat na facebooku a bavme sa tam.mikioko napísal:Áno mne funguje Tapatalk. Ináč mne vyhovuje fórum tak ako je. Je to taka nostalgia ako DSL.sk. Je to ako keď ideš do obľúbenej krčmy tiež ti nevadí, že je to tam stále to isté. Vôbec mi nevadí, že sa niekde zobrazuje iné číslo, alebo že chyba názov u youtube videa. Fórum robia ľudia čo sem chodia. A nie, že niekto sem príde raz za dva týždne, založí milión nových temat však treba, pofrfle ako je všetko zlé a zas dva týždne tu nepachne.
Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Fórum je popredu, a už zrušilo zmenu času z letného na zimný ? 
Ja mam cas ok nastaveny. Mas nastavane spravne casove pasmo v profile? U mna je to Bratislava a zona UTC+1.
Aha, my bad. Z nejakého dôvodu sa mi čas prenastavil na UTC + 2. Všetko teda OK 
neviem, ci je problem len u mna, ale pri pouziti google DNS sa na hojko (a par dalsich stranok) nedostanem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivam Google DNS roky a nemam ziadny problem. Takze si nemyslim, ze je problem u nas alebo v Google DNS, ale skor asi niekde inde. Pretoze pises, ze to nejdu ani ine stranky. Mozes skusit vyprazdnit DNS cache cez prikazovy riadok: ipconfig /flushdns
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tu sa to da kedtak testnut https://toolbox.googleapps.com/apps/dig/ , podla googlu je to OK. u mna tiez
Keď označím súkromnú správu ako dôležitú nič sa nestane. Vyzerá rovnako ako iné súkromné správy.
v teme o pravidlách... text "pravidlo 1" atď je zle čitateľný na tmavej téme, zlieva sa tá modrá farba textu s tmavým pozadím. Musel som si prdať jas obrazovky na maximum aby to bolo čitateľné. Mohla by tam byť iná fraba (červená napr.)
-
hojko
Site Admin
Pravidla opravene.
viem ze firefox nik nepouziva, ale je to cele rozbite, divne ikonky a tak.. ani prilohu som nevedel dat.
-
hojko
Site Admin
Svetla tema nebola upravovana, ale skusim sa na to pozriet. Zrejme po aktualizacii phpBB tam boli dake zmeny.
Autoeditácia príspevku po 24 min 55 sek:
Pozeram a nevidim problem na svetlej teme. Skusal som Firefox vo verzii 95.0 na Win10 64-bit, cize moj predvoleny prehliadac a vsetko je ok. Nie je skor problem pri tom zoome, ktory pouzivas???
Pozeram a nevidim problem na svetlej teme. Skusal som Firefox vo verzii 95.0 na Win10 64-bit, cize moj predvoleny prehliadac a vsetko je ok. Nie je skor problem pri tom zoome, ktory pouzivas???
ahojte, robili sa nejake zmeny za poslednych par dni?
hore sa vedla loga zobrazuje text a vpravo som mal odkazy na temy s mojimi prispevkami, neprecitane temy a aktivne temy, teraz tam neni nic a musim klikat na rychle odkazy.
windows 10 + edge, ale este par dni dozadu bolo vsetko ok.
hore sa vedla loga zobrazuje text a vpravo som mal odkazy na temy s mojimi prispevkami, neprecitane temy a aktivne temy, teraz tam neni nic a musim klikat na rychle odkazy.
windows 10 + edge, ale este par dni dozadu bolo vsetko ok.
rovnaky problém na Safari
Chrome ten istý problém.
aj opera, ale nechybaju mi 
ale včera to ešte nebolo, pokiaľ dobre pamätám
-
masterdead
SysAdmin
Opravene.
Nepouzivam ziaden zoom, adblocker je tiez vypnuty, jediny rozdiel, ze mam macos bigsur.hojko napísal: 09 dec 2021, 13:25 Svetla tema nebola upravovana, ale skusim sa na to pozriet. Zrejme po aktualizacii phpBB tam boli dake zmeny.
-
masterdead
SysAdmin
Vies prosim skusit hojko.com v private mode?
Ja som to teraz skusil na macos 12 a vsetko vyzera ok.
Ja som to teraz skusil na macos 12 a vsetko vyzera ok.