Black Friday 2021
Black Friday 2021
Ahojte. Blizi sa piatok, Black Friday. Tuto temu zakladam, aby sa tu mohli zverejnovat tipy na dobre zlavy (realne). Zatial som si vsimol, ze napr. Nay ma akciu, ktora zacina v piatok na nejaku tu elektroniku. Daju sa tam najst zlavy, napr. Samsung Galaxy A52s sa bezne predava od 350 EUR, v nay bude za 314.
Vdaka ak sa niekto zapoji a zazdiela zaujimave zlavy.
Vdaka ak sa niekto zapoji a zazdiela zaujimave zlavy.
Re: Black Friday 2021
Ak chcete CBD priamo od výrobcu, tak sensiseeds majú tradičnú 50% black friday zľavu na všetky produkty.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dávam do pozornosti akciu - https://www.mall.sk/domace-kino-soundba ... gIyFfD_BwE
79€
79€
OT: Je to sila, ale drvivá väčšina tovarov (napr. aj na vyššie spomínanom MALL) je tak okatá, že to ani nie je smiešne už. Mám pár TV, mobilov, reprákov v hľadáčiku už X mesiacov, a zrazu majú všetky absolútne identické ceny, ale sú v 53% zľavách.
Ja nechápem, že toto nereguluje nejaký úrad a neklasifikuje sa to ako podvod. Keď niekto predáva cetky a handry v kamennom obchode tak OK, ale toto je tovar kde sa dá vývoj ceny reálne dohľadať, dokonca aj na konkrétnom shope.
Hensym
posledne roky je black friday dost o nicom. Osobne to robim tak ze vzdy kontrolujem ceny cez heureku a tam je vidno za kolko to predavaju ine obchody a ci je to naozaj taka vyhodna cena..
posledne roky je black friday dost o nicom. Osobne to robim tak ze vzdy kontrolujem ceny cez heureku a tam je vidno za kolko to predavaju ine obchody a ci je to naozaj taka vyhodna cena..
Posledné roky? Veď pred "poslednými rokmi" sme na slovensku black friday ani nemali, či?
Boli tu niekedy reálne v našich končinách na BF také zľavy, že sa niekde formovali rady, alebo že sa tovar v e-shope vypredal okamžite? Ja si to nepamätám.
Áno tiež pozerám minimálne Heureku.
Áno tiež pozerám minimálne Heureku.
Aj v reále v obchode keď z handier odlepíš akciovú cenovku, tak pod ňou je väčšinou pôvodná cena, ktorá je nižšia ako tá akciová. 
Hensym
mam taky pocit ze pred 4-5rokmi byvali /reálne/ zlavy podstatne vacsie ako je tomu dnes aj u slovenskych eshopov, ale mozno tomu tak v skutocnosti nie je, neviem
mam taky pocit ze pred 4-5rokmi byvali /reálne/ zlavy podstatne vacsie ako je tomu dnes aj u slovenskych eshopov, ale mozno tomu tak v skutocnosti nie je, neviem
No do iste miery za to moze aj nedostatok tovaru a dlhe dodacie lehoty, naco by teraz nieco vypredavali, ked nevedia kedy budu nove veci a mozu to potom strelit este za drahsie.
U nas som bf zlavy ani necakal, skor by ma prekvapilo ze by nejake boli.
Na amazone sa to uz viac podobna na bf.
U nas som bf zlavy ani necakal, skor by ma prekvapilo ze by nejake boli.
Na amazone sa to uz viac podobna na bf.
Ceny môžu regulovať aj samotný distribútori. Napríklad vyššie spomínaná A52S 5G v BF NAY stojí 314€ a keď ju budete kupovať cez ofiko Samsung.sk, kúpite ju za 349€, ale majú ešte dodatočný 10% BF zľavový kód, s ktorým dostanete cenu 314€ - náhoda?
Inak som objednal hneď 2 kúsky..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Veď ten soundbar všade stojí 120-130-150€. Za tých 79€ good deal. Ale áno, pri 90% produktov ani o zľavu nejde 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne Black Friday zlavy, ktore na mna skacu tyzden na Instagrame ohladom sportoveho oblecenia. Tie zlavy tam skutocne boli aj 50 percent, ale pri panskych velkostiach XS a XXXL, cize tie, ktore im zrejme nanutil dovozca, aby aj tie kupili a teraz ich nevedia predat.
-
starysomar
Hardcore addict
Pre prípadných mačkárov, psíčkarov atd - Zoohit má do pondelka (vrátane) 15% zľavu na všetko.
Objednával som dnes granule našej bande, potešilo.
Keďže ich objednávam opakovane, porovnal som ceny z poslednej objednávky a sú naozaj nižšie.
Objednával som dnes granule našej bande, potešilo.
Keďže ich objednávam opakovane, porovnal som ceny z poslednej objednávky a sú naozaj nižšie.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aj u nás v práci prebiehajú dobre zľavy na fusakle.sk
Na Samsung.sk dávali k tomu ešte buds 2 za 1€?brm napísal: 27 nov 2021, 20:40 Ceny môžu regulovať aj samotný distribútori. Napríklad vyššie spomínaná A52S 5G v BF NAY stojí 314€ a keď ju budete kupovať cez ofiko Samsung.sk, kúpite ju za 349€, ale majú ešte dodatočný 10% BF zľavový kód, s ktorým dostanete cenu 314€ - náhoda?
tyler91... tie buds dával iba k Z Fold3..
K A52S 5G nedávali nič navyše.. aspoň mne nič neponúklo. V Nayke k nemu pridávajú simku Radosť....
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Simku radosť už dávajú aj inde. Viem že ju dávajú aj v alze a kamoš v xiaomi store ich má tiež.