HH, aj po prepocte na 5 to je akosi supernadpriemerne/Nevermind/.am napísal:HH lebo USA ma 5 milionov ludi.
Ste za bezvizovy styk s USA?
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Uz som k tomuto fenomenu sice pisal v teme USA, no mna v dokumente Bowling for Columbine najviac sokovala informacia, ze v USA dochadza rocne k viac nez 10.000 vrazdam spachanych strelnou zbranou, zatial co v Kanade ledva k 100 (a to pri pocte 7 000 000 zbrani v 10 000 000 kan. domacnostiach). Primitiv sa nad tym rehoce, aspon priemerne inteligentny clovek zhrozi...
S tym bowling for columbine tu uz nespominaj, lebo kazdy clovek, ktory byva v Amerike sa tomu rehoce
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Este jedna skupina ludi sa tomu smeje... ludia co byvaju v USA a vedia o com to v skutocnosti je...Tomasito napísal:Uz som k tomuto fenomenu sice pisal v teme USA, no mna v dokumente Bowling for Columbine najviac sokovala informacia, ze v USA dochadza rocne k viac nez 10.000 vrazdam spachanych strelnou zbranou, zatial co v Kanade ledva k 100 (a to pri pocte 7 000 000 zbrani v 10 000 000 kan. domacnostiach). Primitiv sa nad tym rehoce, aspon priemerne inteligentny clovek zhrozi...
Jasne, Oscar za dokumentaristiku a cena Cezara sa bezne dava za dokumenty, ktore su o niecom uplne inom ako realita...panter2005 napísal:Este jedna skupina ludi sa tomu smeje... ludia co byvaju v USA a vedia o com to v skutocnosti je...![]()
![]()
upssss... pockaj utekam pod stol bo uz siestykrat za den ktosi striela na ulici...
Esteze mam do cinenia s niekym, kto pri pohlade na svoju ulicu dokaze zodpovedne zhodnotit uroven kriminality v USA
Heh rozosmial si ma s tou ulicou... A btw. ty si nevedel, ze oscar sa udava za naj sci-fi?Tomasito napísal:Jasne, Oscar za dokumentaristiku a cena Cezara sa bezne dava za dokumenty, ktore su o niecom uplne inom ako realita...
Esteze mam do cinenia s niekym, kto pri pohlade na svoju ulicu dokaze zodpovedne zhodnotit uroven kriminality v USA