cistiace programy
Re: cistiace programy
hej len ja potom nechapem preco mi robi to napr. s tymi videami ze nechcu nacitat neviem no ze co s tym ale virus nemam ani nic podobne uz som to testoval
Ale vypisuje ti aj nejakú chybu, či vidíš iba čiernu obrazovku? Opíš trošičku konkrétnejšie ten problém. V prvom rade by som skúsil preinštalovať prehliadač, príp. skúsiť iný. A čo sa týka tvojej pôvodnej otázky, keď už fakt chceš používať nejaký čistič, tak ten zmienený Ccleaner - stará dobrá rokmi overená klasika. Podľa mňa to netreba nejak zvlášť riešiť a robiť si z toho ťažkú hlavu
ak je problem s videami tak to moze byt chybajucimi ci zastaralymi kodekmi
-
starysomar
Hardcore addict
VLC, SMP aj niektore ine ziadne kodeky nepotrebuju.
Jemu nefungujú videá na youtube a facebook..
-
starysomar
Hardcore addict
Sorry.
Tak odinštalovať browsery, reštartnúť komp a skúsiť viaceré browsery.
Tak odinštalovať browsery, reštartnúť komp a skúsiť viaceré browsery.
preinstaloval som win a aj tak stale mi nejako sekaju videa na internete tak ako predtym nie vsetky ale sekaju ked napriklad prepnem na iny cas tak sa mi zastavi video a len ukazuje ze nacitava a nespusti dalej
viete este niekto prosim poradit co mam s tym spravit? netreba doinstalovat nejaky kodec alebo nieco?
viete este niekto prosim poradit co mam s tym spravit? netreba doinstalovat nejaky kodec alebo nieco?
graficka karta je ok? nie je zaseknuty, zapraseny ventilator? nedavas prilis vysoke rozlisenie?
zapraseny nieje zaseknuty tiez nieje a ci je grafika v poriadku na 100 percent to neviem posudit robil som nejake testy zatazove ale prebehli v poriadku bez nejakych chyb
a rozlisenie klasice co maju videa na internete lebo to mi robi iba vo videach na internete na youtube alebo na FB a podobne ked zapnem film na pc ide uplne v pohode bez chyby
a rozlisenie klasice co maju videa na internete lebo to mi robi iba vo videach na internete na youtube alebo na FB a podobne ked zapnem film na pc ide uplne v pohode bez chyby
-
starysomar
Hardcore addict
Tak ale to vyzera na "zasekany" internet
Nwm, ci to tu odznelo, no neskusil si LiveLinux, ci aj v nom robia problem?
Tiež si myslím, že to sekanie môže byť spôsobené internetom. Hlavne keď sa to prejavuje vtedy keď to video pretáčaš. Skontroluj či si pripojený na správnu sieť, poprípade skús spraviť test napríklad na speedteste.starysomar napísal: 14 dec 2021, 17:41 Tak ale to vyzera na "zasekany" internet
Staci nechat bezat ping na pozadi, spravit speed test a skusit znizit kvalitu videa.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
na youtube mozes dat prave tlacitko na video a mas tam nieco ako statistiky pre nerdov. skus si to pri pozerani zapnut, sleduj connection speed a zdravie bufferu.
kazdopadne pisal aj o problemoch s offline hrami, takze to bude max dalsi problem
kazdopadne pisal aj o problemoch s offline hrami, takze to bude max dalsi problem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co znamena preinstalovat Windows??? Je to format disku a uplne cista instalacia ci len instalacia Windowsu na ten povodny???
na novo naformatovanehojko napísal: 15 dec 2021, 10:49 Co znamena preinstalovat Windows??? Je to format disku a uplne cista instalacia ci len instalacia Windowsu na ten povodny???
1. Skusit iny internet browser ako Chrome, Firefox, Edge a tam skus prehrat tie videa ci sa tam budu sekat.
2. Ak tie videa budu sekat vo vsetkych browseroch, tak skus vo Firefoxe pozriet ci mas zapnutu HW akceleraciu podla navodu nizsie, ak ano, tak ju skus vypnut a skus pri takto vypnutej otestovat vo Firefoxe ci tieto videa prestanu sekat.
https://support.kognito.com/s/article/e ... la-firefox
2. Ak tie videa budu sekat vo vsetkych browseroch, tak skus vo Firefoxe pozriet ci mas zapnutu HW akceleraciu podla navodu nizsie, ak ano, tak ju skus vypnut a skus pri takto vypnutej otestovat vo Firefoxe ci tieto videa prestanu sekat.
-
starysomar
Hardcore addict
Preinstalaciu vnimam inak, nez cistu instalaciu 
Preinstalacia sa da aj so zachovanim suborov, nastaveni.
Z formatom je cista, no prides o vsetko svoje, programy atd.
vyskusam to dakujemPepo79 napísal: 15 dec 2021, 14:13 1. Skusit iny internet browser ako Chrome, Firefox, Edge a tam skus prehrat tie videa ci sa tam budu sekat.
Autoeditácia príspevku po 47 sek:
ano cistu som daval naformatovat na novo a o vsetko som prisiel co som tam malstarysomar napísal: 15 dec 2021, 17:19 Preinstalaciu vnimam inak, nez cistu instalaciu
Autoeditácia príspevku po 8 min 39 sek:
no vyskusal som to tie videa spusti ale ked prekliknem na iny cas zase to seknePepo79 napísal: 15 dec 2021, 14:13 1. Skusit iny internet browser ako Chrome, Firefox, Edge a tam skus prehrat tie videa ci sa tam budu sekat.
co tak skusit otestovat disk ci je ok?
Aký máš internet? Rýchlosť? Pripájaš sa cez wifi či cez kábel? Spravil si už ten speedtest?!