1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
Je to tak perfektne PR pre Fica ze je az neuveritelne ze si to sa nevybavil 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa nejak nechce verit, ze by to nemal vopred premyslene a naplanovane.
Teraz moze robit zo seba martyra a politicky prenasledovanu osobu.
Neviem, ci to nahodou sam Fico nepovedal svojho casu, ze oni su majstri v populizme.
A keby ho policajti nevzali, zase by vykrikoval, co je to za opatrenia, ked ich nikto nekontroluje a neudeluje sankcie. Win-win.
Teraz moze robit zo seba martyra a politicky prenasledovanu osobu.
Neviem, ci to nahodou sam Fico nepovedal svojho casu, ze oni su majstri v populizme.
A keby ho policajti nevzali, zase by vykrikoval, co je to za opatrenia, ked ich nikto nekontroluje a neudeluje sankcie. Win-win.
-
starysomar
Hardcore addict
Vzhľadom k tomu, že je vynikajúci stratég a taktik - je to vysoko pravdepodobné.
Rozdiel by bol v tom ze by taky protest nikoho nezaujímal, lebo tých ľudí bolo máličko
Takto ale Fico dostal zdarma marketingovú podporu
Takto ale Fico dostal zdarma marketingovú podporu
Nieco ako s tymi zachranarmi, keby im kývli na to zasutupovanie, tak by toho boli plne media, takto o tom ani nepipli, kedze o ich pomoc zachranari nestali - bad press.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 4 hod 27 min 51 sek:
Ďalšia šmakuláda na ministerstve práce soc vecí a rodiny
https://dennikn.sk/blog/2654945/miliony ... -schranky/
Autoeditácia príspevku po 2 dni 4 hod 27 min 51 sek:
Ďalšia šmakuláda na ministerstve práce soc vecí a rodiny
https://dennikn.sk/blog/2654945/miliony ... -schranky/
Olanu a Smer rodine prešli ich návrhy aj vdaka nacistickým stranám, čo na to vravíte?
Nebojte sa dobre bude. /s aby bolo pochopené
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dalo sa to cakat. Zmatkovicovi zachutila moc a uz by rad obmedzoval aj politicke diskusie. Zda sa mi to, alebo zacina byt horsi nez Fico, ked bol pri moci?
moc meni ludi, casto k horsiemu
Dobre robí Matovič, treba ukázať kto je šéfom, a keď sa nič nedá presadiť tak treba ozaj predčasné voľby, neustále hádky, blokovanie všetkého nemá zmysel.
Zablokovali vydanie Fica, súdnu reformu blokovali, vždy sa nájde niekto. Jeden zablokuje to, druhý hento, tretí niečo iné, takto sa to nedá.
Sme rodina chce presadiť zákon na tie nájomné byty. Zase sa nájde niekto, kto zablokuje? Asi áno. Už len si tipnúť kto to bude. Toto má byť vládnutie? Na konci tie nájomné byty prejdu s podporou koho? Fica, Pelegriniho alebo extrémistami?
To má byť vládnutie? Robia si preteky v tom, že kto dokáže čo zablokovať?
Pretlačili, že Matovič už nie je predsedom vlády ale namiesto toho mu dali štátnu pokladňu.
Miliarda sem, miliarda tam. 
Teraz by bola šanca pre opozíciu možno odvolať Matoviča, nechcú ho odvolávať?
Zablokovali vydanie Fica, súdnu reformu blokovali, vždy sa nájde niekto. Jeden zablokuje to, druhý hento, tretí niečo iné, takto sa to nedá.
Sme rodina chce presadiť zákon na tie nájomné byty. Zase sa nájde niekto, kto zablokuje? Asi áno. Už len si tipnúť kto to bude. Toto má byť vládnutie? Na konci tie nájomné byty prejdu s podporou koho? Fica, Pelegriniho alebo extrémistami?
To má byť vládnutie? Robia si preteky v tom, že kto dokáže čo zablokovať?
Pretlačili, že Matovič už nie je predsedom vlády ale namiesto toho mu dali štátnu pokladňu.
Teraz by bola šanca pre opozíciu možno odvolať Matoviča, nechcú ho odvolávať?
Smer rodine prešiel zákon o výstavbe nájomných bytov aj s podporou skoro celej opozície. V 2024 vznikne najzlodejskejšia vláda v dejinách SR.
Teraz to tak vyzerá ale ešte sú 2 roky a keď sa zobudia tak to tak nemusí nevyhnutne nastať. Ešte nie je neskoro, treba dať na stôl výsledky, výsledky a výsledky.
Ale keď nespokojnosť bude narastať tak to o 2 roky nás môže čakať dvojkoalícia Fico-Pele alebo do toho zoberú aj Mazureka.
Vraj sú z DPH omnoho vyššie príjmy ako boli plánované, tak by mohli dočasne znížiť spotrebnú daň na pohonné hmoty povedzme o 20 centov na liter. Pohonné hmoty sú jedným z dôležitých faktorov, ktoré zvyšujú ceny.
A taký Slovnaft by som som mimoriadne zdanil zisk a hotovo. Veď je to monopol.
Ale keď nespokojnosť bude narastať tak to o 2 roky nás môže čakať dvojkoalícia Fico-Pele alebo do toho zoberú aj Mazureka.
Vraj sú z DPH omnoho vyššie príjmy ako boli plánované, tak by mohli dočasne znížiť spotrebnú daň na pohonné hmoty povedzme o 20 centov na liter. Pohonné hmoty sú jedným z dôležitých faktorov, ktoré zvyšujú ceny.
A taký Slovnaft by som som mimoriadne zdanil zisk a hotovo. Veď je to monopol.
Smer rodina pojde s hocikým, no najmenej by šli s liberálmi SaS,PS, ale so Smerom,Hlasom,Republikou,LSNS,SNS by išli isto.
Ved mafia ako mafia, konkurenčné klany tu hraju divadielko na ludí s nejakým "kydaním" ale ked sa dostanu do válova držia spolu.
Smer rodina trojsky kôň tejto vlády a v Olane poslankyne trojske kone, sak R.Tabak bola na oslave Pellegriniho minulý rok.
https://www1.pluska.sk/gal/spravy/z-dom ... il-fico/31
Takže sa vlastne ani nečudujem, ze nepodporila čo mala podporiť, a že jej "argument" že sa nebude podielať na pomste Matoviča voci Ficovi.
Tam ide o to aby skrátka mal Pelle s kým do buducnosti vládnuť a to chce vytvoriť blok so Smerom a ku nim Sme rodina lebo si drukujú.
E.Heger mi príde rozumnejší od I.Matoviča, lebo ten sa mstí R.Sulikovi za to, že ho vyradil zo SaS a pomôže minulej vláde mafianov k moci.
Pre mna maximálne neprijatelná kombinácia strán Hlas,Smer,Sme rodina,SNS(ak budu mat nad 5%) prípadne niektorá z nazi strán.
Niekto mozno nevie ale ministra financii videli nejaký slováci cca pred rokom a pol vo večerných hodinách vo Viedni vojsť do psychiatrickej kliniky.
Ved mafia ako mafia, konkurenčné klany tu hraju divadielko na ludí s nejakým "kydaním" ale ked sa dostanu do válova držia spolu.
Smer rodina trojsky kôň tejto vlády a v Olane poslankyne trojske kone, sak R.Tabak bola na oslave Pellegriniho minulý rok.
https://www1.pluska.sk/gal/spravy/z-dom ... il-fico/31
Takže sa vlastne ani nečudujem, ze nepodporila čo mala podporiť, a že jej "argument" že sa nebude podielať na pomste Matoviča voci Ficovi.
Tam ide o to aby skrátka mal Pelle s kým do buducnosti vládnuť a to chce vytvoriť blok so Smerom a ku nim Sme rodina lebo si drukujú.
E.Heger mi príde rozumnejší od I.Matoviča, lebo ten sa mstí R.Sulikovi za to, že ho vyradil zo SaS a pomôže minulej vláde mafianov k moci.
Pre mna maximálne neprijatelná kombinácia strán Hlas,Smer,Sme rodina,SNS(ak budu mat nad 5%) prípadne niektorá z nazi strán.
Niekto mozno nevie ale ministra financii videli nejaký slováci cca pred rokom a pol vo večerných hodinách vo Viedni vojsť do psychiatrickej kliniky.
V prvom rade by mali robiť niečo na zabrzdenie cien pohonných hmôt a plynu. Keď o rok tu veľkej časti tých, čo kúria plynom prídu 1000 eurové nedoplatky tak to bude potom si myslím ako zemetrasenie pre túto vládu a definitívny pád ich podpory a výrazné posilnenie pre Fica.
Veľmi optimisticky to nevyzerá, uvidíme, azda sa schopia a niečo spravia.
Fico a spol. sú zase kleptomani, tiež by sa mohli dať liečiť ale by som im radšej doprial dlhodobý pobyt vo väzbe.
Fico vie, že nejneskôr o 2 roky sa musí dostať k moci, ináč všetci skončia v base, to je dobrá motivácia, spraví hocičo, aby to neprišlo. On by sa spojil aj s diablom, jemu je to jedno s kým.
Veľmi optimisticky to nevyzerá, uvidíme, azda sa schopia a niečo spravia.
Fico a spol. sú zase kleptomani, tiež by sa mohli dať liečiť ale by som im radšej doprial dlhodobý pobyt vo väzbe.
Fico vie, že nejneskôr o 2 roky sa musí dostať k moci, ináč všetci skončia v base, to je dobrá motivácia, spraví hocičo, aby to neprišlo. On by sa spojil aj s diablom, jemu je to jedno s kým.
Už sa človek čo to sleduje len aby bol v obraze ani veľmi nevyzná, kto s kým, za čo a za koľko.
Najprv Kollár s výberovkou Oľana podržia Fica.
Potom koalícia s fašistami a kuffovcami bez SaS narýchlo schvaľujú opatrenia "pomoci" zatiaľ čo fašisti 2 a obidve smerácke strany proti tomu hulákajú.
Fašistické strany sa do toho navzájom obviňujú, že ktorá z nich ešte reprezentuje tie ich pôvodné fašistické hodnoty a ktorá sa spája s nepriateľom, či už ním myslia Smer alebo Oľano.
Premiér akoby nebol, má nulové slovo a nijak to nerieši.
A do toho asi všetky parlamentné strany azda s výnimkou SaS zo všetkého obviňujú prezidentku
Pôsobí to ako riadny bizár, ale v konečnom dôsledku vidno, že beztak tam všetci fungujú podľa jedného a toho istého vzorca a to je bezhraničný populizmus, asi nič už nie je tabu a každý sa pre moc spojí s kýmkoľvek, akékoľvek "hodnoty" sú mimo.
Úprimne ak by boli voľby niekedy v tejto dobe tak netuším, komu by som ten svoj hlas dal, liberálny volič tu má v ponuke dve strany ktoré majú šancu preliezť nad 5% a u oboch vidím veci, ktoré mi prekážajú.
Najprv Kollár s výberovkou Oľana podržia Fica.
Potom koalícia s fašistami a kuffovcami bez SaS narýchlo schvaľujú opatrenia "pomoci" zatiaľ čo fašisti 2 a obidve smerácke strany proti tomu hulákajú.
Fašistické strany sa do toho navzájom obviňujú, že ktorá z nich ešte reprezentuje tie ich pôvodné fašistické hodnoty a ktorá sa spája s nepriateľom, či už ním myslia Smer alebo Oľano.
Premiér akoby nebol, má nulové slovo a nijak to nerieši.
A do toho asi všetky parlamentné strany azda s výnimkou SaS zo všetkého obviňujú prezidentku
Pôsobí to ako riadny bizár, ale v konečnom dôsledku vidno, že beztak tam všetci fungujú podľa jedného a toho istého vzorca a to je bezhraničný populizmus, asi nič už nie je tabu a každý sa pre moc spojí s kýmkoľvek, akékoľvek "hodnoty" sú mimo.
Úprimne ak by boli voľby niekedy v tejto dobe tak netuším, komu by som ten svoj hlas dal, liberálny volič tu má v ponuke dve strany ktoré majú šancu preliezť nad 5% a u oboch vidím veci, ktoré mi prekážajú.
A konzervatívnym voličom pri pohľade na súčasnú politickú scénu ostávajú iba oči pre plač, lebo ani tie dve strany sa tam nenájdu....Muffi napísal: 26 máj 2022, 10:49 Liberálny volič tu má v ponuke dve strany ktoré majú šancu preliezť nad 5% a u oboch vidím veci, ktoré mi prekážajú.
skooty - som konzervativny no u liberálnych strán by som našiel kompromis ohladom ich programov ktoré majú. Asi trošku viac PS, ale v koalicii so SaS by to mohlo klapať si myslím. Snád by nevideli v sebe konkurentov a nebol by to zlepenec. SR potrebuje vládu výsledkov nie populistov.
Smer,falošný Hlas,mafianska Sme rodina,SNS s polodementom na čele,náckovské strany,Harabina,Zivot s pronáckovským Tarabom,polosektárske Olano to vylučujem.A radšej dať hlas liberálom aj ked som konzervativny alebo prípadne este KDH by som volil ale nemajú také šance prejsť.
Smer,falošný Hlas,mafianska Sme rodina,SNS s polodementom na čele,náckovské strany,Harabina,Zivot s pronáckovským Tarabom,polosektárske Olano to vylučujem.A radšej dať hlas liberálom aj ked som konzervativny alebo prípadne este KDH by som volil ale nemajú také šance prejsť.
Mám to úplne identicky, s rozdielom že do môjho konzervatívne/libertarianskeho pohľadu momentálne skôr prichádza do úvahy SAS než PS, ktoré je pre mňa no-go strana.Blastbit napísal: 26 máj 2022, 12:54 skooty - som konzervativny no u liberálnych strán by som našiel kompromis ohladom ich programov ktoré majú. Asi trošku viac PS, ale v koalicii so SaS by to mohlo klapať si myslím. Snád by nevideli v sebe konkurentov a nebol by to zlepenec. SR potrebuje vládu výsledkov nie populistov.
Totižto na SK sa snáď od čias SDKU nenašla normálna konzervatívna strana, možno Zaľudí na to malo nábeh, ale skončilo to tak ako to skončilo....
Pre mňa je SaS nevoliteľná kvôli osobe ich predsedu, keby sa ho zbavili, tak by som serióznejšie uvažoval, že im to tam hodím