Radosť | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pheggas
Novice
Novice

Re: Radosť | mobilný operátor

Príspevok od používateľa Pheggas »

starysomar napísal: 15 aug 2021, 5:41 Pokrytie Radosti je pokrytie O2. Je to proste zhodná sieť. Pracovne sa vyskytujem aj v miestach zlého signálu, mám aj firemnú Orange kartu v dvojsimkovom mobile, prv som mal O2, teraz mám Radosť a nejaké problémy som nezistil.
Treba si uvedomiť, že Radosť má pomalší net (rýchlosť dát) voči Orange aj materskému O2. No na bežné použitie, pozretie nejakého vide a tak stačí.
Jop, to som už niekde čítal že to je limitované na 10/10. Momentálne za 4G zo 4ky na mieste kde je dobré pokrytie mám 18/10. Ale už som si neni istý či mi aj ten download 10 bude stačiť. Jeden týpek na videu mal 10 mbps download a načítavalo mu to stránky tak 4 sekundy. Samozrejme je mi jasné že to pravdepodobne nebude tým.

Ešte jedna otázka. Neviete niekto náhodou ako to je s tým vyskúšaním zadarmo? Že vlastne keď prebehne skušobné obdobie 7 dní tak či si ku nim budem môcť preniesť číslo alebo si už budem musieť nechať to ktoré mi zadali?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

To nemajú na ich stránkach...?
Pheggas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pheggas »

starysomar napísal: 15 aug 2021, 12:33 To nemajú na ich stránkach...?
No, dajme tomu. Číslo si môžem preniesť v podstate kedykoľvek. A toto isté som sa dozvedel ešte skôr z online podpory.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Kúpiš sim. Máš 7 dni nekonečnú radosť. Počas 7 dni si v appke zvolíš akú radosť chceš po skončení skúšobného obdobia. Ak budeš spokojný prenesieš si číslo.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Alebo si nechas zatial nove cislo od radosti. Ja som dva mesiace fungoval na dvoch simkach orange a radost. A nakoniec som svoje orange cislo preniesol do radosti, aj ked retencna ponuka od orange bola v celku zaujimava 20€, 20GB, neobmedzene socialne siete.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Tak už mi skončilo bezplatné týždenné obdobie od Radosť a pokračujem v nej na primárnom čísle. Zatiaľ som bez problémov čo sa týka signálu alebo internetu. FB/Insta/Youtube/Twitch všetko ide super. Môžem len odporúčiť.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Lebo by konkurovala O2 Smart paušálom..preto to obmedzenie rýchlosti (dáta pomalšie ako u O2). Majú obmedzenie rýchlosti na 10 Mbit/s (aj pri 4G+). O2 4G má aj okolo 40 Mbit..O2 4G+ i cez 100 Mbit...

Len tak pre porovnanie..O2 4G+ vo Zvolene na hlavnom námestí (download i 155 Mbit/s) -> https://2i.sk/images/2021/08/19/IMG_20210819_015434.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Radosť" má svoje radovánky - aj nedostatky.

Nevýhody:
Rýchlosť netu niekomu nemusí stačiť.
Nespotrebované sa neprenáša.
Komplikovaný prístup k podrobnému výpisu hovorov.
Komplikovaná registrácia pre niekoho - manželku to proste nespoznalo ani na viacero pokusov :D
(Snáď jednorazový) kix, že mi stiahli omylom 5 eur navyše. Nejaká technická chyba v súvislosti s "kódmi".

Výhody:
Jenoduchosť
Prehľadnosť.
Funkčnosť aj v slabom signáli.
Pokrytie.
Suma nad limit sa stiahne až keď presiahne (5 eur) - mal som tak pár mesiacov menej nad, tak som to uhradil "ručne".

Čisto môj pohľad. Mám Radosť od začiatku.
cinges
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

ja uz cakam 3ti mesiac, kym aktivuju sim kartu.. Je tam "zavaznejsi" technicky problem.. Ktory riesia 3 mesiace.... a stale stale na tom pracuju.. nik sa neozyva, maju to v pi*i, ziadne ospravedlnenie nic.. ze ked sa mi nepaci, nemusim to pouzivat.. wtf..
fildinko
King
King

Čo znamená aktivovať sim kartu? Mne keď prišla tak som v aplikácií potvrdil že ju mám a nejako sa aktivovala :D .. aký si mal ty problém?
cinges
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Hodi chybu, ze nejde aktivovat.. Najprv neslo potvrdit email.. email sa potvrdil, ale v appke hadzalo chybu, ze nie je potvrdeny email.. potom neslo aktivovat sim.. nejaka spesl chyba.. uz to riesim 3 mesiace s podporou a nic..
fildinko
King
King

Moje kódy na 50% zľavu z mesačného poplatku. Platí len pre nových zákazníkov. Pokiaľ si nebudeš vedieť dať rady s aktivovaním kľudne napíš súkromnú správu.
Prílohy
IMG_0693.jpg
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Dal som si radosť do nahradneho telefonu ktory použivam v pripade nudze. Zvolil som balik za 5e mesačne, čiže kazdych 30dni by som mal dostat 2GB internetu. Včera bol 29. den a minul som moje dáta čiže za 2e sa mi nakupilo dalsich 1gb dát. Dnes sa mi program obnovil a stiahlo 5e. Co som bol prekvapeny tak mi ukazuje dostupnych 2GB. To sa akoze data neprenašaju ? Zaplatil som 2 eura za možno 5minut surfovania čo som bol nad ramec ?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Treba čítať podmienky.
taki7
Professional
Professional

Daj spotreba na 99222 a ukáže ti ako to máš.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Apka ukáže tiež.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ano appka ukazuje 2gb čiže zjavne to nepresuvaju. Moja chyba čakal som ze ked za nieco zaplatiš tak je samozrejmost ze ti to nezoberú. O to horšie sposobom akym sa to stalo mne ze som zaplatil 2e asi tak za 20mb dat.. Nejde mi o peniaze su to drobne ale skor princip
taki7
Professional
Professional

A O2 (aj Radosť) denný internet platí len do polnoci a toto je veľké mínus, ale Orange to má rovnako.
fildinko
King
King

jukel napísal: 18 dec 2021, 12:13 Ano appka ukazuje 2gb čiže zjavne to nepresuvaju. Moja chyba čakal som ze ked za nieco zaplatiš tak je samozrejmost ze ti to nezoberú. O to horšie sposobom akym sa to stalo mne ze som zaplatil 2e asi tak za 20mb dat.. Nejde mi o peniaze su to drobne ale skor princip
Princíp je ten že si to mal vedieť. Tvoja nevedomosť nieje chybou operátora. Bohužiaľ.

Autoeditácia príspevku po 1 min 44 sek:
Ak by sa tu našiel niekto nový kto má operátora Radosť tak je tu pre neho stále 50% zníženie mesačného poplatku.
kody.jpg
kody.jpg (14.74 KiB) 1580 zobrazení
ibidaba
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ibidaba »

Mam predplatenku od Telekomu, s ktorou som celkom spokojny, az na pomerne drahe volania 10 centov za minutu (50 centov denne) a hodili by sa mi preto aj nejake minuty, co neponukaju okrem volani na jedno cislo.

Na Radosti vyzera vsetko fajn, len ma odradza trochu rychlost internetu. Bol by to vyrazny sok? Neviem si predstavit hlavne ako by fungovali datovo narocnejsie aplikacie, ako instagram, netflix, spotify, pripadne zdielanie internetu do notebooku.
Napísať odpoveď