Slovenská pošta
Re: Slovenská pošta
Potrebujem poslat mysku
ja neviem ci ma 150g nevazil som ju
a do obalky to endam pre istotu
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Obalky existuju aj protinarazove. 
Ok diki
ale este stale neviem kolko asi stoji
odoslanie:D
Potrebujem presnu sumu balika od 100 do 150g 
-
hojko
Site Admin
Tak si to pozri na tej stranke co ti poslal vrtulnik, ci cakas, ze to niekto spravi za teba??? 
Tam pise 8 eur co nieje mozne aby tolko stal taky balicek
dzuri > Netrep somariny, zjavne si do toho ani len nepozrel, lebo balik prvej triedy, poisteny, hmotnost 15 kg stoji 6€ tak ako potom tvoj 150g kus plastu moze stat 8€?!
Keby si si nesedel na vedeni, tak vies, ze to bude stat 0,80 - ako list 1. triedy. A ked to posielas ako list nemusi to byt vylucne v obalke - mozes pouzit aj malu krabicku, ale musis to poslat ako list.
A do CR to mas za 3€ bez poistenia a s poistkou do 100€ je to 4,80.
Ten cennik je taky prehladny, ze viac byt nemoze...
Keby si si nesedel na vedeni, tak vies, ze to bude stat 0,80 - ako list 1. triedy. A ked to posielas ako list nemusi to byt vylucne v obalke - mozes pouzit aj malu krabicku, ale musis to poslat ako list.
A do CR to mas za 3€ bez poistenia a s poistkou do 100€ je to 4,80.
Ten cennik je taky prehladny, ze viac byt nemoze...
Dakujem
Slovenská pošta
80 centov stoji list 1. triedy po SlovenskuDR8PruBr napísal:dzuri > Netrep somariny, zjavne si do toho ani len nepozrel, lebo balik prvej triedy, poisteny, hmotnost 15 kg stoji 6€ tak ako potom tvoj 150g kus plastu moze stat 8€?!
A sme doma
ok nechajme to tak .........
Vydajú mi balík na slovenskej pošte, keď nemám k nemu žiaden lístok?
Podľa trackovania na ich stránke sa mi balík včera vraj pokúsili doručiť (čo je klamstvo, lebo som bol doma celý deň a nikto nezvonil), ale adresát bol nezastihnutý a balík uložili na pobočku.
Čo je však horšie, v schránke som si nenašiel ani podací lístok.
Podľa trackovania na ich stránke sa mi balík včera vraj pokúsili doručiť (čo je klamstvo, lebo som bol doma celý deň a nikto nezvonil), ale adresát bol nezastihnutý a balík uložili na pobočku.
Čo je však horšie, v schránke som si nenašiel ani podací lístok.
-
Mek
Addict
Staci poznat sledovacie cislo a podla neho ti to vydaju.
staci podla mena a adresy
mne vzdy hovorili ze to nevedia podla toho najst a ze potrebuju vediet tracking number, ale asi zavisi od konkretnej pobocky
Stačí občiansky.
-
starysomar
Hardcore addict
Systém práce ctenej pošty - hádzať rovno žlté lístky. Aj tento týždeň - boli sme dvaja doma a iba lístok. Sledovanie zásielok je fajn ak to tam ráčia zadať. Stalo sa mi dvakrát, že nedoručili ani "lístok na peniaze" počas dlhšej maródky.
Tiez som raz cakal na zasielku, ani som nevedel ci to ma prist na sl postu ale zadal som cislo zasielky a oni to tam nakoniec nasli, podla mena prekvapivo zasielu nedokazu najst.
Inac ako to vyzera s balikoboxmi a sl. postou? Uz to rozbehli aj niekde po dedinach? Videl som ich aurat pred kauflandom a este min. rok sa dusovali, ze budu pomali na kazdej dedine. Bolo by to velke plus keby som nemusel pre baliky chodit na postu ale si ich vyzdvihol takto a hocikedy.
Inac ako to vyzera s balikoboxmi a sl. postou? Uz to rozbehli aj niekde po dedinach? Videl som ich aurat pred kauflandom a este min. rok sa dusovali, ze budu pomali na kazdej dedine. Bolo by to velke plus keby som nemusel pre baliky chodit na postu ale si ich vyzdvihol takto a hocikedy.
Je to podla toho, na koho zrovna natrafis.
Oficialne trebat mat sledovacie cislo zasielky.
Ale vela krat som ho nemal a len sa spytal, ci nahodou nemaju nieco pre mna (lebo mi toho chodi vela), tak sa isli pozriet a nasli mi nieco
Ale nezneuzivam to, snazim sa im poctivo davat vzdy cislo, je to pre nich lahsie.
Balikoboxy minimalne v Petrzalke uz stoja, len v mojom okoli mam dva. Ale neviem ci uz funguju. Postavane uz su. Vyzeraju rovnako ako Alzaboxy.
Oficialne trebat mat sledovacie cislo zasielky.
Ale vela krat som ho nemal a len sa spytal, ci nahodou nemaju nieco pre mna (lebo mi toho chodi vela), tak sa isli pozriet a nasli mi nieco
Balikoboxy minimalne v Petrzalke uz stoja, len v mojom okoli mam dva. Ale neviem ci uz funguju. Postavane uz su. Vyzeraju rovnako ako Alzaboxy.
Áno, zásielku vedia vyhľadať aj podľa mena.
Balíkobox na pošte máme asi 3 roky, ale jeho využitie bolo minimálne. Aj keď som si niečo kupoval a vyslovene dal v eshope poznámku, že namiesto balík na poštu to majú poslať službou balíkobox, tak nikdy to do balíkoboxu nedali. Pretože to bola drahšia služba. Až teraz pošta tieto 2 služby zjednotila, tým že zvýšila ceny za balík na poštu.
A keď človek niečo posiela niekomu na poštu, tak ak je to pobočka s balíkoboxom, tak to je služba balík na poštu/balíkobox. Takže momentálne sa nedá navoliť doručenie do balíkoboxu...na základe pre verejnosť neznámeho kľúča oni na pobočke rozhodnú, čo vložia do balíkoboxu a čo nie.
Balíkobox na pošte máme asi 3 roky, ale jeho využitie bolo minimálne. Aj keď som si niečo kupoval a vyslovene dal v eshope poznámku, že namiesto balík na poštu to majú poslať službou balíkobox, tak nikdy to do balíkoboxu nedali. Pretože to bola drahšia služba. Až teraz pošta tieto 2 služby zjednotila, tým že zvýšila ceny za balík na poštu.