Vivaldi Browser
Re: Vivaldi Browser
A myslíš že to čo som spomínal sa bude dať niekedy?
synchronizácia je v pláne. ale asi nie s guglom
Síce to nie je automatická synchronizácia ale dá sa to trošku okabátiť ako poradili na Vivaldi fore.
Ak by teda niekto chcel mat synchronizované heslá tak stačí skopírovať všetky súbory z C:\Users\XXX\AppData\Local\Google\Chrome\User Data do C:\Users\Marek\AppData\Local\Vivaldi\User Data a heslá sú uložené ešte skúsim zistiť ako prekopírovať záložky. Ale automaticky keby to je tak by to bolo lepšie.
Ak by teda niekto chcel mat synchronizované heslá tak stačí skopírovať všetky súbory z C:\Users\XXX\AppData\Local\Google\Chrome\User Data do C:\Users\Marek\AppData\Local\Vivaldi\User Data a heslá sú uložené ešte skúsim zistiť ako prekopírovať záložky. Ale automaticky keby to je tak by to bolo lepšie.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nepodporuje nahodou Vivaldi pluginy pre Chrome? Lebo je niekolko pluginov na export zaloziek a otvorenych kariet atd (na karty mam rad Session Buddy, ten som pouzival hlavne ked chrome casto pri obnoveni nedokazal obnovit naposledy otvorene karty).
vyšiel Vivaldi 4.0 - konečne poštový klient, čítačka kanálov (obe beta), prekladať, blokovač reklám a sledovania. Iné zmeny, ale podľa mňa plnohodnotná náhrada starej Opery. Nie že by tá ešte bola nejako použiteľná na dnešné weby 
-
starysomar
Hardcore addict
Synchronizácia medzi PC, mobilmi?
Ešte nemám odskúšané, ale malo by fungovať
-
starysomar
Hardcore addict
Dnes som ho (po dlhšej dobe) nahodil a možno, že mi Vivaldi ostane ako hlavný Browser.
Šli importovať všetky záložky z Opery, po drobnom nastavení sú hore v lište záložiek, správne usporiadané, našiel som spôsob, ako importovať aj všetky heslá.
Len v mobilnej verzii v telefóne nikde nevidím možnosť úspory dát. Ak ju nenájdem - smola.
Šli importovať všetky záložky z Opery, po drobnom nastavení sú hore v lište záložiek, správne usporiadané, našiel som spôsob, ako importovať aj všetky heslá.
Len v mobilnej verzii v telefóne nikde nevidím možnosť úspory dát. Ak ju nenájdem - smola.