HBO GO na TV Samsung 2016
HBO GO na TV Samsung 2016
Potreboval by som poradiť. Platím si HBO GO a od 19.1 prestali podporovať TV od Samsungu z dôvodu mne neznámeho. Pri zapnutí aplikácie mi vypisuje že zariadenie je nepodporované a TV sa už nedá aktualizovať ale aplikácia stále funguje. Chcem sa spýtať či mi neviete poradiť ako sa to dá vyriešiť.
Aplikáciu som skúsil odinštalovať aj aktualizovať ale nepomohlo. V obchode je posledná z 2020 verzia.
Aplikáciu som skúsil odinštalovať aj aktualizovať ale nepomohlo. V obchode je posledná z 2020 verzia.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: HBO GO na TV Samsung 2016
cize aplikacia ti funguje, len ti nejde aktualizovat? nebude to mat spojitost s tymto - https://fontech.startitup.sk/spravy/hbo ... iadeniach/ ?
inak mne to zatial na Samsungu UE55KS8002 (tiez rok 2016) stale facha, nic o aktualizacii nepise, ani ziadnu novu neponuka. OS to ma Tizen 1250.2.Konkrétne aplikáciu HBO Go nebude možné spustiť na televízoroch Samsung s operačným systémom Tizen 2015 a zariadeniach LG s WebOS vo verzii nižšej ako 3.5.
Poslednú aktuálizáciu OS na tv bola v 2016. Posledná verzia HBO GO je z roku 2020 z januára novšia sa nedá stiahnuť. A áno má to stým spojitosť. Jednoducho povedané Aplikácia je funkčná aj sa načíta aj prihlási atď. Problém nastane keď sa má načítať výber filmov jednoducho mi to píše vaše zariadenie nie je podporované.*****HERO***** napísal: 21 jan 2022, 19:47 cize aplikacia ti funguje, len ti nejde aktualizovat? nebude to mat spojitost s tymto - https://fontech.startitup.sk/spravy/hbo ... iadeniach/ ?
inak mne to zatial na Samsungu UE55KS8002 (tiez rok 2016) stale facha, nic o aktualizacii nepise, ani ziadnu novu neponuka. OS to ma Tizen 1250.2.
To isté mi povedali na HBO go že nejdú podporovať . Takže ak to nevyriešim tak to ruším nechápem tomu čo to je za logika. Napadlo ma či by som z nas cez Qnap to nejako nenazdielal na tv ale nič som nenašiel.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
co mas presne za model? v tom clanku pisu o Chromecaste, ten by mal aj podla ofi infa podporovat HBO GO https://helpcenter.hbogo.eu/sk/zariaden ... chromecast , skus ... akurat ta to bude stat asi polrocne az rocne predplatne, podla kvality chromecast zariadenia 
neviem preco nemozu drzat podporu aj pre starsie tv, tipoval by som asi kvoli novsim kodekom, na ktore uz tie starsie tv nemaju HW podporu a museli by tak drzat obsah v oboch formatoch
neviem preco nemozu drzat podporu aj pre starsie tv, tipoval by som asi kvoli novsim kodekom, na ktore uz tie starsie tv nemaju HW podporu a museli by tak drzat obsah v oboch formatoch
Mám UE55j6272SU
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nič s tým neurobíš. kúp si android tv zariadenie a máš pokoj.
Xiaomi Mi Box 4 S stoji okolo 60 eur, ma to oficialnu Android TV certifikaciu updatovany Netflix, HBO Go a ine. Funguje tam aj Kodi. Je to lacnejsie ako kupovat novu TV.
Aký je vlastný rozdiel medzi Xiaomi Mi Box 4 S a Google Chromecast 3 a androjd TV
-
K-u-b-i-a-k
Addict
na chromecast musíš zrkadliť z telefónu. mi box ovládaš samostatne ovládačom (má v sebe aj chromecast). ja osobne mám xiaomi tv stick a spokojnosť.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nemate problemy s HBO max appkou na TV? Mam Samsung UE55KS8002 a interface tej appky tam ide strasne pomaly. Vela krat aj bud zamrzne uplne alebo vyhodi chybu. Prehravanie filmov/serialov je uz fajn, len to chce asi 5 pokusov kym sa nieco podari otvorit. Resp od vcera sa mi nedari dostat ku contentu vobec, stuckne sa to na uvodnom logu. Reinstall nic. Netflix ide v pohode.