Parna rura
-
cheeseburger
Light Star
Parna rura
Zdravim, nemate nahodou nejake skusenosti s vyberom parnych rur? Potrebujem nejaku vybrat, no cenovy rozsah tych rur je dost siroky, a neviem kolko mam investovat, aby som kupil nieco kvalitnejsie. Takisto neviem na co si dat pozor a ake "moderne funkcie" pozadovat. Rura sa bude pouzivat na bezne veci v domacnosti, cize nebudem tam vo velkom denne piect zakusky alebo chystat jedlo. Strop nemam, no cim lacnejsie, tym lepsie. Hladam nejaky idealny pomer cena vykon. Dakujem. 
Re: Parna rura
nie je to nejaka blbost? nie je lepsia normalna rura? tam sa tiez da varit v pare a hlavne ked nepotrebujes varit v pare deno denne..
Pocujem o tom prvy krat a nepocul som o nikom zeby to mal a pouzival..
Pocujem o tom prvy krat a nepocul som o nikom zeby to mal a pouzival..
-
cheeseburger
Light Star
Ja prave mam v svojom okoli ludi, a pochvaluju si to. Vraj super nahrada za mikrovlnku, ak chces pouzivat primarne aj na ohrev jedla, kedy sa ti ohrievane jedlo "nevysusuje." Neviem, skusenosti nemam, necham si poradit 
parna rúra ma generátor pary, zásobník na vodu a automatické recepty a programy na pečenie v pare - to je parna rúra, ceny začínajú nad 600-700€ , končia niekde okolo 7-8000 za niektoré Miele modely
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nie je to dobra nahrada za mikrovlnku. Ked chces jedlo ohriat chces ho vacsinou rychlo a v parnej rure to trva podstatne dlhsie. Je to zdravsie, to ano, ale to je tak vsetko.
-
starysomar
Hardcore addict
Čo je na mikrovlnke nezdravé?
Teda ak miekto niečo priamo nepripáli...
Teda ak miekto niečo priamo nepripáli...
-
cheeseburger
Light Star
Neviem, ci je to dobra nahrada alebo nie, kazdopadne mikrovlnku nechcem. Riesim len, ci sa to vyplati alebo nie a ak ano, na co si davat pozor.guess.whoo napísal: 20 jan 2022, 14:05 nie je to dobra nahrada za mikrovlnku. Ked chces jedlo ohriat chces ho vacsinou rychlo a v parnej rure to trva podstatne dlhsie. Je to zdravsie, to ano, ale to je tak vsetko.
-
guess.whoo
Redeemer
tak nemas potom velmi na vyber ak si chces ohrievat jedlo...samozrejme ak nechces vsetko ohrievat v hrncoch
-
cheeseburger
Light Star
-
Ryan Giggs
VIP
Zdravšie to nema byť prečo.guess.whoo napísal: 20 jan 2022, 14:05 nie je to dobra nahrada za mikrovlnku. Ked chces jedlo ohriat chces ho vacsinou rychlo a v parnej rure to trva podstatne dlhsie. Je to zdravsie, to ano, ale to je tak vsetko.
Parna rura moze byt zdravsia tak pri robeni hranoliek, ak to mam porovnat s hranolkami v oleji, ktore su urobene na panvici.
Zdravsie nez v mikrovlnke skor hej.
Ale ja som konspirator na mikrovlnku tak ma neberte vazne.
-
Ryan Giggs
VIP
Tam zohrievaš jedlo. A či to robiš jadrovym reaktorom, parou, mikrovlnou alebo na ohni v lese, so zdravim to nijako nesuvisi.
Iny pripad je ako piše vyššie heker, keby si tam niečo robil namiesto v oleji. Ale zohrievanie je len zvyšovanie teploty, a ako to robiš je uplne jedno. Vysledok je rovnaky.
Iny pripad je ako piše vyššie heker, keby si tam niečo robil namiesto v oleji. Ale zohrievanie je len zvyšovanie teploty, a ako to robiš je uplne jedno. Vysledok je rovnaky.
Viem ze to bola forma vtipu ale chcel by som ta vidiet napchavat sa jedlom zohriatym jadrovym reaktorom 
-
guess.whoo
Redeemer
jo bolo to myslene tak, ze v parnej rure pripravis pokrm zdravsie kedze ponuka alternativu k vyprazaniu na oleji v niektorych pripadoch
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to hej, ale rec bola o ohrievani.