Ako zistiť obvod partnerkineho prsta na zásnubný prsteň?
Ako zistiť obvod partnerkineho prsta na zásnubný prsteň?
Alebo ide to nejak tajne? Moja má strašne malé ruky aj prsty, aká je taká z najmenších veľkosti pre dospelé ženy? Ďakujem krásne za každú inšpiráciu. 
Re: Ako zistiť obvod partnerkineho prsta na zásnubný prsteň?
Zober jej nenapadne nejaky prsten a zabehni ho nechat zmerat do klenotnictva.
eMPiko napísal: 23 jan 2022, 12:55 Zober jej nenapadne nejaky prsten a zabehni ho nechat zmerat do klenotnictva.
A keď nenosí prstene je ešte daka iná možnosť? Či len to risknúť, či trafim?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked nenosi prstene, tak naco jej kupovat ten zasnubny?
alebo ked bude spat, skus jej omotat okolo prsta nejaky papierik
alebo ked bude spat, skus jej omotat okolo prsta nejaky papierik
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ak neplánuješ diamant, kúp podľa seba a prinajhoršom vymeníte ako ja.
prsten nie je problem zmensit/zvacsit. pokial teda nebude po obvode samy kamienok.
ale tak je pravda ze ked nenosi prstene tak je to asi jedno, nie?
ale tak je pravda ze ked nenosi prstene tak je to asi jedno, nie?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nenosí, ale keď takýto dostane bude ho nosiť. moja manželka tiež nenosila prstene a snubák a obrúčku nosí (aj ja). je to o zvyku 
Je na to taky plastovy meter, ktory ma cifernik na sebe. Da sa to kupit za dake 3 eura na eBayi. A v spanku jej to mozes odmerat a dufat, ze sa nezobudi.
V tom spánku je to isto risk, ak sa zobudí, tak začne tušiť čo si robil a nebude to prekvapenie.
Ešte môžeš skúsiť napr. niečo také, že ak máte v rodine nejaké menšie dievča, tak kúp v tescu nejaký dievčenský obyčajný prsteň za pár eur, povedz že si ho od nej dostal, alebo ti ho dala do vrecka, alebo proste hocičo podľa okolností, a napr. ju podpichni že "Tá malá má hádam väčšiu ruku ako ty, veď tebe by bol tento veľký", ju by si tým mohol vyhecovať a ona si ho skúsi, buď jej bude dobrý, alebo budeš vedieť že treba ísť o milimetrík hore/dole. Ono to znie okato a trápne, ale ty ju poznáš najlepšie a skoro vždy sa dá spraviť takáto sranda, aby nič netušila, je to individuálne.
Ešte môžeš skúsiť napr. niečo také, že ak máte v rodine nejaké menšie dievča, tak kúp v tescu nejaký dievčenský obyčajný prsteň za pár eur, povedz že si ho od nej dostal, alebo ti ho dala do vrecka, alebo proste hocičo podľa okolností, a napr. ju podpichni že "Tá malá má hádam väčšiu ruku ako ty, veď tebe by bol tento veľký", ju by si tým mohol vyhecovať a ona si ho skúsi, buď jej bude dobrý, alebo budeš vedieť že treba ísť o milimetrík hore/dole. Ono to znie okato a trápne, ale ty ju poznáš najlepšie a skoro vždy sa dá spraviť takáto sranda, aby nič netušila, je to individuálne.
Moze to spravit ked bude na mol opita.
Pred nedávnom som to riešil aj ja... A ako písali ostatní vskutku veľa možnosti nemáš...
1. Najjednoduchšie a najlepšie riešenie je vziať jej prsteň a ten dať zmerať. Samozrejme ak nenosí prstene, tak táto možnosť odpadáva.
2. Odmerať jej prst v noci keď bude spať, ideálne keď bude opitá. Ale namiesto nejakej šnúrky a hlúposti čo aj tak nebudú presné kúp presne nato také meradlo. Je to taký doťahovací plastový krúžok kde ti presne ukáže hodnotu.
3. Môžeš ju vziať na narodky, výročie, valentýn a neviem čo všetko niekde do klenotníctva a kúpiť jej obyčajný nejaký prsteň za 50€ s tým aby išla s tebou a pomerala si. Samozrejme ty jak bude skúšať si zapamätáš veľkosť, ktorá jej najviac sedela a po nejakom čase. Napr. po polroku - roku, keď si už nebude spájať kúpu toho prsteňa a meranie s požiadaním o ruku, tak kúpiš prsten a ideš nato
4. Kúpiš prsten tak by očko. Moja priateľka má normálne prsty by som povedal a jej veľkosť je 50... (čo mne príde ako dosť maličké
) Ale kľudne môže mať tvoja priateľka aj menšie... V každom prípade všetky lepšie klenotníctva väčšinou zadarmo zmenia veľkosť, ak potrebuješ... Takže by s tým nemal byť problém...
5. Povieš jej ,že jej chceš kúpiť snubák, tak nech si odmerá, alebo jej odmeráš prst ty.
6. Pojdeš s ňou do klenotníctva a snubák si vyberie sama
(áno veľa takých párov je...)
7. Možno by sa dala nejaka jej kamarátka nato nahoviť, aby to z nej dostala, ale tu sa to dá jednoducho prezradiť, že to priateľka vytuší...
1. Najjednoduchšie a najlepšie riešenie je vziať jej prsteň a ten dať zmerať. Samozrejme ak nenosí prstene, tak táto možnosť odpadáva.
2. Odmerať jej prst v noci keď bude spať, ideálne keď bude opitá. Ale namiesto nejakej šnúrky a hlúposti čo aj tak nebudú presné kúp presne nato také meradlo. Je to taký doťahovací plastový krúžok kde ti presne ukáže hodnotu.
3. Môžeš ju vziať na narodky, výročie, valentýn a neviem čo všetko niekde do klenotníctva a kúpiť jej obyčajný nejaký prsteň za 50€ s tým aby išla s tebou a pomerala si. Samozrejme ty jak bude skúšať si zapamätáš veľkosť, ktorá jej najviac sedela a po nejakom čase. Napr. po polroku - roku, keď si už nebude spájať kúpu toho prsteňa a meranie s požiadaním o ruku, tak kúpiš prsten a ideš nato
4. Kúpiš prsten tak by očko. Moja priateľka má normálne prsty by som povedal a jej veľkosť je 50... (čo mne príde ako dosť maličké
5. Povieš jej ,že jej chceš kúpiť snubák, tak nech si odmerá, alebo jej odmeráš prst ty.
6. Pojdeš s ňou do klenotníctva a snubák si vyberie sama
7. Možno by sa dala nejaka jej kamarátka nato nahoviť, aby to z nej dostala, ale tu sa to dá jednoducho prezradiť, že to priateľka vytuší...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Moj manzel mi tiez meral obvod v spanku, aj tak bol ten zasnubny moc velky:). Ale to nie je problem vymenit. Tie mensie velkosti su 50-51. Koniec koncov je to skor pri zasnubnom prsteni skor o tom geste a odvahe! Drzim palce.