Čo sa mi samozrejme nepáčilo keďže som stými ktorí niesú v karanténe musel prichádzať do styku. Okrem toho vo firme už bolo veľa ľudí doma kvôli tomu že sú pozitívni na covid a hrozilo že sa závod zavrie.
Nevidel som iné riešenie ako ich všetkých nahlásiť na zamestnávateľovi stým že nabudúce budem už volať políciu.
Nakoniec to dopadlo tak že zamestnávateľ stým nič neurobil len ich upozornil že sa nemajú stýkať. Okrem toho ma tu teraz každý má za udávača a viete si asi predstaviť aké je to fungovať v takomto kolektíve. Vtedy mi iné riešenie nenapadlo a nenapadá mi ani teraz. Diskusia snimi by bola zbytočná keďže ak bola tema o covide bol som len na smiech. Tým teraz nemyslím žeby ma tu šikanovili atp. všetko bolo fajn okrem momentov keď bola téma covid.
Ako by ste sa v danej situácii zachovali vy a ako teraz keď už viem že vzťahy su nenapraviteľné? Hľadať novú pracu? Alebo?
Len tak mimochodom. Pracujem manuálne a vacsinou co sa pohybujem medzi týmito ľuďmi je to tu samý konšpirátorský blázon.
Viete si predstaviť že fungujete v podobných kolektívoch? Teraz sa nejdem nad nikoho povyšovať len proste neviem čo si mam myslieť o ľuďoch ktorí majú tak protichodné názory a či je vôbec možne s takýmito ľuďmi priateľsky vychádzať.
Mier